Založ si blog

Zločin komunistického zázraku v poľnohospodárstve

  

Na obrázku nižšie je ukázaná poľnohospodárska produkcia na Slovensku za posledných 90 rokov. Staršie údaje o poľnohospodárskej produkcii sú na stránkach „youtube: Komunistický zázrak“, obrázok nižšie je už doplnená o roky 2008 a 2009.

Polno2009 

Obrázok je nakreslený z overiteľných údajov našich štatistických ročeniek a jednoznačne ukazuje:

 

1. Komunisti dokázali neuveriteľný komunistický zázrak v poľnohospodárstve a kapitalisti to dokázali všetko zničiť.

 

2. Uvedený obrázok je zakázané prezentovať v masmédiách a o ňom diskutovať.

 

3. Slovenskí vytunelovaní, motroci, celebriti a morálny uchyláci o ňom nesmú vedieť, lebo to je záruka dlhodobej kolonizácie Slovenska a obmedzeného duchovného rozvoja spoločnosti. Oni musia zabrániť opätovnému rozvoju nášho poľnohospodárstva, samozrejme dennodenným okydávaním komunistov.

 

4. Počas socializmu radiá Slobodná európa, Hlas Ameriky a všetky západné televízie sa vysmievali socialistickému poľnohospodárstvu, radili, že keď odstránime komunistov a zničíme družstva, tak naša poľnohospodárska produkcia bude úspešne napredovať. Slovenskí vytunelovaní im uverili a mnohí veria aj teraz.

 

5. Stále ma fascinuje profesionalita našich kolonizátorov a slovenskej šľachty, ako dokážu absolútne tunelovať mozgy a vyrábať slovenských morálnych úchylákov. Uvedomujem si, že majú na svojej strane totalitný informačný systém a na druhej, veľkú vytunelovanú časť populácie s nereálnym myslením.

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSC.

Ondrias.sk

110829

 

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.