Založ si blog

Zločiny amerických prezidentov v Kambodži, Červení Kméri a hrdinstvá morálnych uchylákov

Na obrázku je mapa, ktorá ukazuje lokalizáciu 115273 cieľov a intenzitu bombardovania Kambodže (genocídu) bombardérmi USA od 4.10.1965 do 15.8.1973.

Bombardovanie Kambodže

Z posledných (ale stále nekompletných) údajov z databázy „the Air Force USA“ o bombardovaní Kambodži vyplýva, že USA od  4.10.1965 do 15.8.1973 USA bombardovali Kambodžu účinnejšie, ako sa doteraz vedelo. Počas tohto obdobia vykonali 230 516 náletov a zhodili na Kambodžu 2 756 941 ton bômb na 113 716 cieľov. Podľa rozkazu bombardovali všetko čo lieta a všetko, čo sa hýbe. Pričom viac ako 10% cieľov bolo nerozlíšených. Bombardér B-52 plne naložený s 108 225 kg alebo 42 340 kg bombami počas kobercového náletu zhodil náklad  na plochu okolo 500×1500 metrov a spôsobil skoro absolútnu deštrukciu dediny. Z databázy vyplýva, že bombardovanie začalo štyri roky predtým, ako sa doteraz vedelo, t.j. nie za prezidenta USA Nixona, ale už za prezidenta Johnsona. USA zhodili na Kambodžu viac bômb, ako spojenci počas Druhej svetovej vojny, čo bolo len 2 milióny ton bômb zahrňujúc aj atómové bomby. To znamená, že Kambodža je pravdepodobne najviac bombardovanou krajinou v celej histórii ľudstva.
(História bombardovania Kambodže, Pol Pota a Červených Kmérov je popísaná v knihe: Bohovia súťasných mytológié na str. 51,
http://www.ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=8&catid=47).

Ako píše Edward S. Herman (Professor Emeritus at the Wharton School, University of Pennsylvania), fínska vláda vo svojej štúdii odhaduje, že približne 600 000 ľudí zomrelo v prvej fáze americkej genocídy v Kambodži. A z krajiny utieklo 2 milióny utečencov. Michael Vickerey odhaduje, že v prvej fáze bolo zabitých 500 000 ľudí. Na konci prvej fázy dekády americkej genocídy, keď Červení Kméri zvíťazili a okupovali Phnom Penh v apríli 1975, Kambodža bola rozbitá a zničená krajina s roztrpčenou spoločnosťou na okraji masového hladomoru. Bola to krajina s nezasiatou úrodou, s obrovským počtom utečencov v okolí a vnútri hlavného mesta Phnom Penh. To bol výsledok americkej genocídy.

Dôkazy z oficiálnych odtajnených dokumentov USA v roku 1987 hovoria, že išlo o americký teror v Kambodži, ktorý doviedol Pol Pota k moci. „Oni používajú (bombardovanie) ako hlavnú tému propagandy,“ referoval riaditeľ operácie CIA 5. 2. 1973. Neboli to myšlienky komunizmu, ale kapitalistická genocída, čo postavili Červených Kmérov na nohy. A neskoršie, keď v januári 1979 vietnamské vojská oslobodili Kambodžu od útlaku Červených Kmérov, ktorí sa stiahli do džungle, USA začali podporovať Červených Kmérov ekonomicky, vojensky a politicky. Ako píše Edward S. Herman, On War Criminality and Impunity, odhaduje sa, že USA dali v priamej pomoci Pol Potovi 85 miliónov USD a vplývali na inštitúcie OSN, aby podporovali Červených Kmérov, čo ozdravilo Pol Potove sily po roku 1979.  (Ben Kiernan: Cambodia’s Missed Chance, Indochina Newsletter, Nov. – Dec. 1991.) Išlo o pomoc v sume 85 miliónov USD (od r. 1980 do r. 1986) ako to vyplýva z korešpondencie kongresového právnika Jonathana Winera, ktorý bol neskôr poradcom senátora  Johna Kerryho (demokrat, Massachusetts) v senátnom výbore pre zahraničné vzťahy a v americkej nadácii vietnamských veteránov…

Tieto riadky píšem preto, lebo som si všimol, ako hrdinsky niektorí naši blogeri odsudzujú zločiny Červených Kmérov a komunistov vo svete, bez akýchkoľvek znalostí faktov. Myslím si, že pokiaľ to všetci nerobia za peniaze, sú to krásne príklady profesionálne vytunelovaných mozgov.
 

Veľmi by ma zaujímalo, či si priemerne vytunelovaný alebo priemerný morálny uchylák dokáže predstavil komunistickú analógiu americkej genocídy v Kambodži (alebo vo Vietname, alebo v Laose, alebo v Paname, alebo v Iraku, alebo v Afganistane, alebo NATO v Líbyi …).

Prestavme si, že by niektorý komunistický prezident, napríklad Gustav Husák za socializmu, nariadil bombardovať Dánsko, pretože robí niečo proti socializmu. Dánsko by sme bombardovali denno-denne 8 rokov. Každý deň by sme vykonali 81 náletov a denne by sme zhodili 968 ton bômb na Dánsko.

Viem si predstaviť ako by reagovala svetová verejnosť, vytunelovaní a morálni uchyláci. Komunistický prezident by bol odsúdený medzinárodným súdom ako vojnový zločinec a všetky deti sveta by sa povinne učili v školách o tomto zločine komunizmu a zvrátenosti a degenerácii komunistickej ideológie.

Prečo sa toto nedeje v prípade americkej genocídy v Kambodži? Prečo nie sú americkí prezidenti súdení ako vojnoví zločinci na medzinárodnom súde, a prečo kapitalistická ideológia nie je označovaná ako zvrátená a degenerovaná?
Z jednoduchého dôvodu.

Žijeme v profesionálnej totalite, ktorej nevyhnutnou súčasťou je aj výroba vytunelovaných a morálnych uchylákov, ako pilierov systému v ktorom žijeme. Pretože aj oni zabezpečujú, aby títo ľudia nebolí súdení za genocídu v Kambodži (alebo vo Vietname, alebo v Laose, alebo v Paname, alebo v Iraku, alebo v Afganistane, alebo NATO v Líbyi …). Pretože aj oni zabezpečujú, aby verejnosť neodsúdila kapitalistickú ideológiu ako zvrátenú a degenerovanú.

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.
ondrias.sk
111127

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.