Založ si blog

Sú majitelia masmédií CNN, BBA, Euronews. . . podozriví z vojnových zločinov?

 

 Myslím si, že jednoznačne áno, i keď legislatíva medzinárodného práva je v tomto smere stále pozadu.

 

Myslím si, že Julian Assange, zakladateľ WikiLeaks, má veľkú pravdu, keď povedal, že posledných 20 rokov média boli v pozadí všetkých vojen.

 

Myslím si, že majitelia masmédií by mali byť súdení medzinárodným súdom, ako vojnoví zločinci, za výrobu dostatočného počtu morálnych uchylákov, vďaka ktorým, majú takéto vojny nezbytnú verejnú podporu.

 

Mnohí si pamätajú ako v roku 1999 médiá tvrdili, že Srbi zabili 100 000 Albáncov a je potrebné bombardovať Juhosláviu. Ako médiá pred 11-9 rokmi tvrdili, že Irak má zbrane hromadného ničenia, Afganistan vyrába teroristov a vlani tvrdili, že v Líbyi väčšina občanov sa chce zbaviť diktátora Kadáffiho. Samozrejme masmédiá nerozoberajú, koľko je teraz politických väzňov bez súdu v Líbyi, koľkí boli jednoducho zastrelení. To nie je ich úloha.

 

V súčasnosti masmédiá vyrábajú morálnych uchylákov, aby medzinárodné teroristické organizácie mohli bombardovať a ekonomicky a politický zničiť nezávislú Sýriu.

 

Vzorový príklad výroby morálnych uchylákov

 

Ako vzorový príklad masovej výroby (~1-3 mld.) morálnych uchylákov masmédiami uvediem rozšírenie klamstva, že Čínski komunisti vykonali masaker na mierumilovných študentoch na Námestí nebeského pokoja v Pekingu v roku   4.6.1989, ktorí chceli slobodu a demokraciu.

 

Podrobnosti sú na:

 http://ondrias.sk/index.php/component/content/article/34-blog/238-chemorho.html

 

Všetky svetové a slovenské masmédia, všetci politici, vytunelovaní a morálni uchyláci posledných 20 rokov zdôrazňovali masaker na študentoch na Námestí nebeského pokoja v Pekinku, na študentoch, ktorí chceli odstrániť komunistickú totalitu, chceli slobodu a dodržiavanie ľudských práv (podobne, ako sa to dosiahlo teraz v Líbyi). Pravidelne referovali o námestí, kde bolo zmasakrovaných niekoľko tisíc študentov zločinnou komunistickou totalitou.

 

Aká je pravda?

 

Na základe tajných depeší z veľvyslanectva USA v Pekingu, ktoré boli odhalené pomocou WikiLeaks, a publikoval The Daily Telegraph 4.6.2011, vyšlo najavo, že na Námestí nebeského pokoja v Pekingu dňa 4. Júna 1989 nedošlo k žiadnemu masakru. Že celý masaker bol profesionálne vymyslený na výrobu morálnych uchylákov.

 

Link na článok v The Daily Telegraph:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/wikileaks/8555142/Wikileaks-no-bloodshed-inside-Tiananmen-Square-cables-claim.html

 

Výťah z tajných depeší:

http://www.telegraph.co.uk/news/wikileaks-files/8555896/Wikileaks-Tiananmen-cables.html

 

Paradoxne, prezident USA, ktorý dostával tieto depeše a vedel aká je pravda, stále a opakovane počas 21 rokov zdôrazňoval krutosť a obete masakru na Námestí nebeského pokoja v Pekingu.  

 

Dve skutočnosti dokazujú profesionálnu totalitu a morálnu degeneráciu takýchto „demokratických“ informácií. V čase „masakru“ na námestí v Pekingu tam bolo niekoľko tisíc študentov, veľa zahraničných novinárov, pracovníkov veľvyslanectiev a bežných zahraničných zvedavcov. Títo ľudia jasne videli, že na námestí nedošlo k žiadnemu masakru, nikto neprišiel o život.

 

Skutočnosť, že nikto z nich nemohol povedať pravdu priameho účastníka o „masakre“ v svetových mienkotvorných masmédiách po dobu 21 rokov dokazuje neuveriteľnú absolútnu moc vyrábať morálnych uchylákov a profesionalitu informačnej totality v ktorej žijeme.

 

Je jasné, že podobne, ako pracovníci veľvyslanectva USA v Pekingu informovali vládu v USA o pravde na Námestí nebeského pokoja, tak isto aj iní pracovníci veľvyslanectiev informovali svoje vlády, že na námestí k žiadnemu masakru nedošlo.

 

Skutočnosť, že žiadny predstaviteľ týchto vlád oficiálne sa neopovážil povedať pravdu o „masakre“ na námestí v Pekingu po dobu 22 rokov taktiež jasne dokazuje neuveriteľnú silu a profesionálnosť totality a strachu vyplývajúceho z tejto totality, v ktorej žijeme.

 

Podobný strach povedať pravdu mali médiá a vedúci štátni politici na okupovaných územiach Hitlerom počas 2. Svetovej vojny.

 

Neviem, ako slovenské médiá rozšírili informáciu z VikiLeaks, že na námestí v Pekingu k žiadnemu masakru nedošlo. 

 

Čo dodať k „masakru“ na Námestí nebeského pokoja v Pekingu, ktorý neexistoval?

Len to, že keby nebolo WikiLeaks, tak by ešte 100 rokov média, uchyláci, vytunelovaní zdôrazňovali a deti v školách sa učili o nehumánnosti socialistického systému, o komunistických zločinoch, a ako príklad by použili „masaker“ na Námestí nebeského pokoja v Pekingu.

 

Sú majitelia masmédií na Slovensku taktiež podozriví z vojnových zločinov?

 

Myslím si, že ak tiež vyrábajú morálnych uchylákov, ako nevyhnutnú podmienku začatia teroristickej vojny v mierumilovnej krajine, tak áno.

 

Myslím si, a je potrebné to vedecky prešetriť, že na Slovensku vo výrobe morálnych uchylákov, v rámci medzinárodných bitiek o teritória, hrá prim televízia TA3. Myslím si,  a taktiež to treba vedecky prešetriť, že televízia Markíza pri kolonizácii Slovenska mala a možno ešte stále má za úlohu vyrobiť generáciu ľudí s mentálnym rozsahom: jesť, piť, kakať, cikať, súložiť. Neviem, či aj takáto činnosť by nemala byť legislatívne podchytená.

 

Záverom:

 

Keď pozerám správy CNN, BBA, Euronews,… snažím sa zaradiť, ktoré sú určené pre výrobu morálnych uchylákov, ktoré pre vytunelovaných, ktoré pre celebrity, a ktoré z nich sú ozaj pravdivé informácie, väčšinou politicky, ekonomicky a teroristicky sterilného charakteru.

 

Škoda, že v milionárovi nie je súťaž o takomto zaraďovaní informácií povinná.

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

Národ: Slovan

Národnosť: slovenská

člen UV KSS

120108

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?