Založ si blog

Je Štefan Hríb morálne chorý?

Niekedy si zo zvedavosti pozriem, či náhodou v TV relácii Pod lampou nekalia uchylákov, a či si do zbierky nepridám nejaký nový antikomunistický orgazmus. Teraz naposledy (začiatok februára 2014) som zachytil pár viet, kde niekto po česky hovoril o význame Jána Palacha, ktorý sa upálil na protest proti okupácii Československa vojskami Varšavskej zmluvy v roku 1968. Celá relácia bola vlastne kydanie hnoja na socializmus a komunistov, kde Palach bol dôkazový materiál. Proste sa štandardne kalili uchyláci.

 

Priznám sa, reláciu som nedopozeral, lebo štandardné kalenie uchylákov viem už naspamäť. V relácii som stále čakal, či spomenú aj iné upálenia. Silno predpokladám, že nespomenuli.

Link na reláciu: http://video.tyzden.sk/redakcia/2014/01/31/pod-lampou-o-palachovej-obeti-cast-2/

 

Po roku 1989, po odstránení komunistov od moci a nástupe kapitalizmu sa v Českej republike na protest proti neľudskosti a zločinnosti kapitalizmu upálilo postupne až 18 ľudí (len pokiaľ ja viem). Fascinuje ma, že toto nebolo spomenuté v relácii Pod lampou a v mnohých reláciách, keď sa hovorilo o upálení Palacha a štandardne kydalo na socializmus a komunistov.

 

Aké mali osudy, dôvody a mená ľudia, ktorí sa upálili alebo chceli upáliť  na protest proti zločinom kapitalizmu? Prečo o nich nikto nič nevie?

Vie o nich niečo Štefan Hríb?

Zavolá do relácie Pod lampou matky, otcov alebo deti týchto 18 upálených?

Predpokladám, že nie. Myslím si, že profesionálna totalita a morálny úpadok v ktorom žijeme to nedovolí.

  

Je Štefan Hríb morálne chorý?

Neviem, ale choďte sa opýtať 18 upálených proti zločinom kapitalizmu, tí to určite budú vedieť.

 

Karol Ondriaš

140218

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.