Založ si blog

Koalícia zločincov verzus Putin

Tento blog píšem aj napriek tomu, že si myslím, že každý, kto má aspoň trošku zdravého rozumu to už dávno vie.

Posledných 50 rokov v dôsledku globalizácie sa globalizoval aj kapitalizmus a vznikla veľká globálna koalícia zločincov pod vedením najmocnejšej demokratickej krajiny. Táto globálna koalícia si mnohými zločineckými akciami posledných 50 rokov vynútila medzinárodný rešpekt a zaviedla nové zločinecké právo, ktorému sa musí každý podriadiť, pokiaľ nechce znášať následky. Toto nové zločinecké právo plne nahradilo medzinárodné právo.

Táto koalícia zločincov, v rámci možností, predstavuje taktiež globálnu profesionálnu teroristickú organizáciu, ktorá terorizuje celý svet, a ktorá paradoxne, bojuje proti primitívnemu a relatívne bezvýznamnému terorizmu, ktorý často podporuje a ktorý vzniká hlavne zo zúfalstva a beznádeje. Je potrebné povedať, že nie všetky krajiny vstúpili do zločineckej koalície dobrovoľne, ale treba pripomenúť, že demokraticky, lebo o tom rozhodli ich demokraticky zvolení predstavitelia.

 

Posledných 50 rokov len USA s podporou členov koalície bombardovala a zdevastovala všetko, čo sa jej postavilo na odpor, t.j. nechceli dobrovoľne platiť výpalné, odovzdať suroviny, lacnú pracovnú silu alebo majetok. Zoznam niektorých zločinov je na stránke:

http://karolondrias.blog.pravda.sk/files/2013/09/Zoznam-obeti-zlocinov-USA-po-1945-130901.pdf

 

Spomeniem stručne, skôr obrazne, aspoň niektoré príklady nového zločineckého práva, ktoré nahradilo medzinárodné právo.:

V roku 1994 vláda USA oficiálne pozvala predstaviteľov oficiálnej vlády Afganistanu – Taliban  na oficiálnu návštevu do Washingtonu, kde od nich žiadala, aby jej predali koridor územia zo severu na juh, kde si americké firmy postavia ropovod, ktorým bude bezpečne tiecť ropa z ich demokraticky dobitých naftových polí z okolia Kaspického mora. Predstavitelia Talibanu povedali nie, a boli za to potrestaní už viac ako desaťročným masakrom a devastáciou Afganistanu.

Irak, je krajina, ktorá má pravdepodobne druhé najväčšie zásoby ropy na svete.V roku 1973 Irak znárodnil majetok západných naftových firiem a vyplatil im majetok. Tým sa mohol samostatne rozvíjať. Niekedy v rokoch ~2003-2005 mali skončiť sankcie OSN v Iraku, a vedelo sa, že kontrakty na ťažbu ropy v Iraku mali Rusi (kontrakt až za 40 mld. dolárov), Francúzi a Číňania. Žiadni Američania. Globálna zločinecká koalícia, aby sa zmocnila naftových polí Iraku, začala vojnu v Iraku a masaker v Iraku trvá doteraz. Štandardne tomu predchádzali obvinenia, že predstavitelia Iraku majú zbrane hromadného ničenia, chemické zbrane a ďalšie všeobecné frázy na výchovu dostatočne veľkej populácia morálnych uchylákov, ktorí majú takéto zločiny morálne podporiť. Práve dnes 8.8.2014, USA opäť začali bombardovať Irak, tentoraz Sunitov a nie Šítov. Bombardujú, vraj aby ochránili amerických občanov v Iraku. Samozrejme, že jeden z hlavných dôvodov bombardovania ISIS-Sunitov je, že ak by ISIS ovládli Irak, tak USA a ich koalícia by prišli opäť o druhé zásoby ropy na svete.

Vodca Líbye Muammar al-Kaddáfí chcel použiť zdroje z predaja ropy  na zjednotenie Afriky, chcel zaviesť v Afrike jednotnú menu zlatý dinár a zabrániť, aby Afrika nevyvážala len suroviny, ale budovala si vlastný priemysel, atď… Pre zločineckú koalíciu sú tieto myšlienky rovnako nebezpečné, ako myšlienky marxizmu, a preto Kaddáfi bol odstránený a z Líbyi ostali len trosky.

 

Zhruba posledných 30 rokov sa vo väčšej miere presadzuje aj modernejší postup tvorby maximálneho zisku, akumulácia kapitálu a moci. Koalícia zločincov vyberie krajinu bohatú na suroviny, geopolitickú polohu alebo lacnú pracovnú silu, a keď to nejde dobrovoľne, zničí ju bombardovaním, alebo embargom, alebo tam rozpúta večnú občiansku, národnostnú alebo náboženskú vojnu. V krajine potom všetko hodnotné lacno skúpi. Krajina, ktorá je takto zdevastovaná, sa začne obnovovať,  kde obnovu riadi koalícia zločincov a dáva si za to zaplatiť. Pre koalíciu zločincov by boli ideálne, keby tento kolobeh bol večný.

 

Ako každý vie, učebnicový príklad fungovania globálnej zločineckej organizácie vidieť aj na jej súčasnom pôsobení na Ukrajine a smerom k Rusku. Keď v 90-tich rokoch minulého storočia Rusko bolo dezorganizované a zločinecká koalícia sa pripravovala ho celé rozbiť a následne skúpiť aj s obyvateľmi za cenu šrotu, objavil sa tam Vladimír Vladimírovič Putin (samozrejme aj iní). Ruská federácia sa skonsolidovala štátne, ekonomicky a vojensky a začína opäť hrať významnú úlohu v svetovom biznise a neprijala praktiky zločineckej koalície, čo je jej neodpustiteľný „zločin“. Dokonca ďalšie krajiny (napr. BRICS) odmietajú vstup do koalície zločincov.

Aby koalícia zločincov v súčasnosti neutrpela porážku, ale fungovala úspešne čo najdlhšie, musí získať obrovské zásoby ruských surovín, vody, lesov, pôdy, okolité moria a lacných 144 miliónov obyvateľov, skrátka musí sa zbaviť nepriateľa a mať z neho zisk. Ako každý vie, v rámci tejto stratégie, len USA oficiálne vynaložili 5 miliárd dolárov na destabilizáciu Ukrajiny, zorganizovali tam začiatkom roku 2014 prevrat s cieľom vyprovokovať Rusko do vojny s Ukrajinou, kde by aj EU utrpela ekonomické straty. Pretože zločinecká koalícia trpí stále historickou záťažou, a stala sa opäť obeťou vlastnej propagandy, t.j. že považuje Východoeurópanov a Rusov za barbarov a menejcennú rasu, podcenili postup Vladimíra Putina, celého Ruska a aj krajín, ktoré nepatria do koalície zločincov. Výsledkom tejto historickej záťaže je, že Rusko získalo bez jediného výstrelu späť Krym a nedalo sa vyprovokovať do vojny s Ukrajinou.

Na základe overiteľných faktov uverejnených v ruskej štátnej televízie alebo na www.rt.com v konfrontácii s vyhláseniami prezidenta USA Obamu, predstaviteľov pentagónu a ďalších koaličných spojencov – bez prezentácie faktov, predpokladám, že vláda v Kyjeve samostatne alebo v koordinácii s koalíciou zločincov zorganizovala zostrelenie civilného lietadla nad východnou Ukrajinou a obvinila zo zostrelenia ruských „teroristov“ a tým aj Vladimíra Putina. Pretože fakty sú neúprosné, a koalícia zločincov nepresvedčila rozumnú verejnosť o zločinnom Putinovi, ktorý by mal byť priamo alebo nepriamo zodpovedný za zostrelenie lietadla, prišlo sa na sankcie.

Koalícia globálnych zločincov uvalila sankcie na Rusko, pretože vraj Rusko podporuje povstalcov na východe Ukrajiny, ktorí si na tomto území, obývané väčšinou Rusmi, vytvorili štát nezávislí od Ukrajiny, kde v Kyjeve vládne nelegitímna vláda. Paradoxne, USA a ostatní členovia koalície podporovali rebelov, povstalcov, diktátorov a kolaborantov verejne zbraňami, bombardovaním, prevratmi a bohvie viac ako 50 rokov. V súčasnosti vojensky a morálne podporujú, okrem iného, izraelský anti-holokást v Gaze.

Prečo civilizovaný svet, EU a rôzne medzinárodné humanistické organizácie, neuvalili sankcie na USA a ich koaličných spojencov keď podporovali verejne zbraňami rebelov…..? Veď mali možnosť ich uvaliť aspoň 50-krát za posledných 50 rokov? Prečo mnohí všadeprítomní humanisti a demokrati a mediálne celebrity všetkého druhu neprotestovali proti zločinom a nežiadali sankcie, alebo aspoň vysvetlenie? Pretože sú súčasťou koalície zločincov zahrňujúc aj mnohé médiá.

 

Aby som nezabudol. Vždy som chcel vedieť zoznam súčasných členov zločineckej koalície. Vďaka uvaleniu sankcií na Rusko, a štáty, ktoré to podporili, som si tento zoznam urobil. Teraz už len musím nejako zistiť, kto je v koalícii dobrovoľne a kto z demokratického strachu.

 

Karol Ondriaš,

140810

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.