Založ si blog

Prečo mám z neteroristov 1000-krát väčší strach, ako z teroristov

Všetky média do mňa stále hučia, že sa mám báť teroristov. A, že keď budem poslúchať, tak demokratické, humánne a civilizované štáty ma ochránia od teroristických atentátnikov.

Aby som vedel, ako sa mám báť teroristov, tak som si teroristov porovnal s  neteroristami.

Podľa štatistiky UNODC,

https://www.unodc.org/documents/gsh/pdfs/2014_GLOBAL_HOMICIDE_BOOK_web.pdf

v roku 2013 bolo v Európe zavraždených 22 000 ľudí.

Ako píšem v predchádzajúcom blogu, islamskí teroristi za posledných 10 rokov v Európe zavraždili 286 ľudí, t.j. priemerne 29 ľudí za rok. To znamená, že šanca, že ma v Európe zavraždia neteroristi je 759-krát vyššia, ako, že ma zabijú teroristi. Alebo, ináč povedané, keby ma neteroristi zavraždili každý rok, tak teroristi ma zavraždia len raz za 759 rokov.

 

Podľa štatistiky UNODC,

https://www.unodc.org/documents/gsh/pdfs/2014_GLOBAL_HOMICIDE_BOOK_web.pdf

v roku 2013 bolo na svete zavraždených 437 000 ľudí. Ako píšem v predchádzajúcom blogu, islamskí teroristi za posledných 10 rokov v USA a v Európe zavraždili 338 ľudí, t.j. priemerne 34 ľudí za rok. Z toho zhruba odhadnem, že vo svete to môže byť priemerne 50 útokov ročne. To znamená, že šanca, že ma vo svete zavraždia neteroristi je 8 740-krát vyššia, ako, že ma zavraždia teroristi. Alebo, ináč povedané, keby ma neteroristi vo svete vraždili každý rok, tak teroristi ma zavraždia len raz za 8 740 rokov.

 

V európskej únii v roku 2012 zomrelo v dôsledku automobilovej nehody 28 100 ľudí.

http://ec.europa.eu/transport/road_safety/pdf/observatory/trends_figures.pdf

V porovnaní s vraždami teroristov v Európe mi vychádza, že automobilové nehody zabíjajú 969-krát účinnejšie ako islamskí teroristi.

 

Podľa: http://missingchildreneurope.eu/figures, každý rok sa v Európskej únii zaznamená zmiznutie až 250 000 detí (1 dieťa každé 2 minúty). Údaj, koľko sa ich nájde a koľko nenájde som zatiaľ explicitne nenašiel. Pravdepodobnosť, že sa mi stratí v EU dieťa je 8621-krát vyššia, ako, že ho zavraždia teroristi.

 

Podľa „The Centers for Disease Control and Prevention (CDC)“ http://rt.com/usa/222019-cdc-heroin-overdose-surge/, v roku 2013 vo svete zomrelo na predávkovanie drogami 43 982 ľudí. To znamená, že šanca, že dieťa vo svete zomrie na predávkovanie drogami je 880x výššia, ako, že ho zavraždia teroristi. Alebo, ináč povedané, keby dieťa zomrelo na predávkovanie drogami vo svete každý rok, tak teroristi by ho zavraždili len raz za 880 rokov.

 

Z vyššie uvedených údajov vyplýva, že pravdepodobnosť, že ma zabijú teroristi je bezvýznamne nízka v porovnaní s vraždami, autonehodami, narkomániou atď. Preto sa teroristov bojím zhruba 1000-krát menej, ako neteroristov.

 

Prečo médiá, i napriek týmto štatistickým údajom, neadekvátne prízvukujú, že sa máme báť teroristov?

Na vysvetlenie odpovedi použijem analógiu s pálením bosoriek v Západnej Európe v 12.-18. storočí. V tom čase vládcovia a cirkev vlastnila veľké majetky a moc, a mali sa dobre. Naproti tomu pospolití ľud sa mal biedne. Aby sa predstavitelia moci a cirkvi mali stále dobre a aby sa biedny ľud nebúril, tak vyrobili fenomén bosoriek. Bosorky a bosoráci boli zodpovední za všetko zlo a biedu, ktorá pospolitý ľud postihla. Cirkev a mocní za zlo, ktoré bosorky a bosoráci páchali, ich upaľovali, a za to im bol pospolitý ľud vďačný. Takto pálením bosoriek a bosorákov, mocní a cirkev si zabezpečili svoje mocenské postavenie. Veď kto iný jasne pozná bosorky ak nie cirkev a mocní, a vie ich právoplatne odsúdiť a upáliť. Upaľovaním bosoriek a bosorákov sa mocní a mocní a cirkev zbavovala aj potenciálnych rebelov a nepriateľov.

 

Keď sa prenesieme do dnešnej doby, tak ~1% obyvateľov sveta vlastní ~50% svetového majetku a ich podiel na svetovom majetku sa ďalej zvyšuje. Naproti tomu 70% najchudobnejších ľudí sveta, ktorí majú čistý majetok menej ako 10 000 USD, vlastnia menej ako 2,9% bohatstva sveta. Tento pomer bohatých a chudobných je už asi podobný, ako  v stredovekej Európe.

Preto aj na udržanie tohto stavu dnešní mocní vymysleli teroristov, diktátorov, agresorov alebo nedemokratov, ktorých sa máme báť, a pred ktorými, keď budeme poslúchať, nás „humánni a demokratickí“ vládcovia ochránia. A samozrejme, za toto všetko im máme byť vďačný, a máme byť radi, že súčasní vládcovia existujú. Lebo, kto iný by zistil, kto je terorista, agresor, diktátor a kto nás ochráni proti zločinným teroristom, diktátorom, agresormi alebo nedemokratmi, ak nie naši mocní a bohatí?

Aby súčasný systém poslúchania pod strachom fungoval, mocní vyrobili veľa teroristov, diktátorov, agresorov a nedemokratov. Podrobnosti, len o tejto téme sú popísané v mnohých publikáciách, ale samozrejme sa neobjavia v oficiálnych mienkotvorných médiách.

Aspoň niečo stručne: Len posledných 50 rokov, USA a ich satelity „vyrábali“, vyzbrojovali a cvičili teroristov-Mudžahedínov-Talibáncov-Islámistov. Napríklad, niekoľkoročným bombardovaním krajín blízkeho východu, zabíjaním nevinných  ľudí, USA a ich satelity si zabezpečili “výrobu“ tisícov teroristov na veľa rokov. Napríklad v súčasnosti až 3 000 “miernych rebelov” zo Slobodnej sýrskej armády (Free Syrian Army), ktorých vyzbrojili USA a ich satelity, prešlo na stranu Islamského štátu (ISIS) http://www.almasdarnews.com/article/3000-fsa-fighters-defect-isis-qalamoun-mountains/. Pretože pre USA a ich satelity počet teroristov nie je nikdy dosť, USA a ich satelity sa rozhodli v súčasnosti vyzbrojiť a vycvičiť ďalších 5000 “miernych rebelov” pre Slobodnú sýrsku armáda, ktorá má zvrhnúť demokraticky zvoleného prizedenta Sýrie Asáda. http://www.informationclearinghouse.info/article40730.htm

 

Pokiaľ nedôjde k odstráneniu kapitalizmu, tak 1% najbohatších bude ďalej bohatnúť a vlastniť stale viac majetku, možno v blízkej budúcnosti až 60-90% majetku sveta. Aby tento stav bol udržateľný, tak mocní budú musieť vyrábať úmerne k tomu dostatočné množstvo teroristov (IS už nebude stačiť), agresorov (Putin už nebude stačiť), diktátorov (Hussein a Kadafi už boli využití, Asad už nebude stačiť) a nedemokratov.

V stredovekej Európe, cirkev mohla obviniť z čarodejníctva kohokoľvek, kto sa jej znepáčil. Podobne je tomu aj v našej modernej dobe, kde z terorizmu sa môže obviniť ktokoľvek, kto sa im znepáči, držať bez obvinenia a súdu v tajných väzniciach alebo jednoducho zabiť.

 

My za toto všetko, mocným tohto sveta sme vďační za ich prácu, lebo len vďaka ním nás nezabijú zločinní teroristi, neobsadia zločinní agresori, neovládnu zločinní diktátori a nedemokrati.

 

Karol Ondriaš

150128

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.