Založ si blog

Aká je cena slovenského Motroka na voľnom trhu? Na Slovensko príde britský investor spracovávať mlieko, – víťazstvo alebo tragédia?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre pobavenie BoPKoTov, Motrokov, Vyvoleného hamburgera, Vytunelovaných a ostatných.

Je tragédiou Slovenska, že za 25 rokov od oslobodenia občanov od „komunistickej totality“, musíme byť vďačný každému zahraničnému Motrokárovi, ktorému predáme pár stoviek našich spoluobčanov na voľnom trhu za zhruba tretinovú cenu.

 

Dnes som sa po dvoch týždňoch dozvedel, že britská firma postaví závod na spracovanie mlieka za 98 miliónov eur a vytvorí 320 nových pracovných miest. My im dáme za to zadarmo investičnú pomoc 18,5 miliónov eur, t.j. 19% investície. T.j. ku každému predanému Motrokovi pribalíme ešte 57 815 eur. Spočíta niekto, koľko občanov predali BoPKoTi za posledných 26 rokov a koľko eur ku každému pribalili?

Ako hrdý komunista na slovenský komunistický zázrak, pozrel som si, ako sme zabezpečili spracovanie mlieka na Slovensku, my komunisti, počas komunistického zázraku 1948-1989.

Koľko masla sme vyrábali počas komunistického zázraku a koľko to bolo po prevrate 1989?

Výsledok je na Obrázku 01:

Obr 01 Vyroba maslo mliekar SR 160303Kon

 

Z Obrázku 01 jasne vidieť komunistický zázrak počas socializmu a degeneráciu, úpadok a zločin kapitalizmu po prevrate 1989, keď sme boli oslobodení od „komunistickej totality“. Komunistický zázrak je zvýraznený faktom, že budovanie mliekarenského priemyslu na Slovensku bolo z vlastných zdrojov a dielom umu a rúk občanov socialistického Slovenska. (Ďalšie fakty o komunistickom zázraku sú na: http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=26&catid=47

S Obrázkom 01 súvisia 4 ďalšie dôležité fakty:

1.) Za posledných 25 rokov profesionálnej mediálnej totality, ktorá nastala ihneď po prevrate 1989, všetky „demokratické“ masmédiá  (Markíza, TA3, RTVS, Sme, JOJ, Poj, Foj…) v rámci slobody slova, efektívne zabezpečili, aby sa nikto na Slovensku nedozvedel o komunistickom zázraku vo výrobe masla na Slovensku, a o degenerácii a úpadku, ktorý nastal po roku 1989, keď sa dostali k moci demokratickí morálni uchyláci. Prakticky aj v tomto prípade, médiá boli len mediálne fekálne jamy, ktoré plnili svoju úlohu pri budovaní mnohých pomníkov naše degenerácie.

2.) Za posledných 25 rokov profesionálna mediálna totalita išla až tak ďaleko, že vychovala z väčšiny občanov morálnych uchylákov, ktorí, namiesto toho, aby boli hrdí na komunistický zázrak výroby a spracovania mlieka, považujú, a aj musia podľa trestného zákona SR (§422d), socializmus a komunistov za zločincov.

3.) Profesionálne premývanie mozgov išlo a ide až tak ďaleko, že médiami vychované slovenské vytunelované stádo radostne hajlovalo, keď bojovníci proti komunistickej totalite ničili výrobu spracovania mlieka na Slovensku, a ľuďom, ktorí sú za to zodpovední, hajluje až doteraz.

4.) Slovenské vytunelované stádo sa stále hrdí Veľkým pomníkom naše degenerácie, čo je Novelizovaný Trestný zákon SR (§422d) s účinnosťou od 1.9.2011, ktorí hovorí, že popieranie, spochybňovanie, schvaľovanie alebo snaha o ospravedlňovanie zločinov režimov založených na komunistickej či fašistickej ideológii sa bude trestať uväznením na šesť mesiacov až tri roky.

 

Britská firma (t.j. Motrokári) postaví závod na spracovanie mlieka a vytvorí 320 nových pracovných miest. My im dáme za to zadarmo investičnú pomoc 18,5 miliónov eur, t.j. 19% investície.

Pozrel som si, koľko pracovných miest vytvorili komunisti v mliekarenskom priemysle na Slovensku počas komunistického zázraku.

Výsledok je na Obrázku 02.

Obr 02 Pocet prac mliekarenstvo 02 160302Kon

 

Počas komunistického zázraku, len za 8 rokov, v rokoch 1969-1977, komunisti v mliekarenstve vytvorili 956 pracovných miest, t.j. 120 ročne. A pritom sme nikomu nemuseli dať 18,5 miliónov eur za vytvorenie každých 320 nových pracovných miest.

 

Pretože naše médiá (Markíza, TA3, RTVS, Sme, Joj, Poj, Fuj,…) v rámci výchovy slovenského Motroka a okydávania socializmu a komunistov, nesmú spomenúť rozvoj mliekarenského priemyslu na Slovensku, prinášam aspoň pár údajov, ktoré sa mi podarilo zahnať. Zoznam prezentujem aj preto, lebo si myslím, že nie všetci občania Slovenska sú len vytunelované stádo fungujúce v mentálnom rozsahu slovenského Motroka.

 

Komunisti počas komunistického zázraku 1948-1989:

 

Z vlastných zdrojov vybudovali národný podnik Milex Bratislava.

Z vlastných zdrojov vybudovali Stredoslovenské mliekarne vo Zvolene.

Z vlastných zdrojov vybudovali Východoslovenské mliekarne v Košiciach.

Z vlastných zdrojov vybudovali Výskumný ústav mliekarenského priemyslu v Žiline.

 

Národný podnik Milex Bratislava (údaje do roku 1977) mal závody:

V Bratislave,

Senici,

Galante,

Trnave,

Bánovciach nad Bebravou,

Nitre,

Leviciach,

Nových Zámkoch,

Čalove.

 

Národný podnik Stredoslovenské mliekarne vo Zvolene (do roku 1977) mal závody:

V Brezne

Krupine,

Liptovskom Mikuláši,

Lučenci,

Martine,

Púchove,

Prievidzi,

Rimavskej sobote

Tvrdošíne,

Zvolene,

Žiline,

 

Národný podnik Východoslovenské mliekarne v Košiciach (do roku 1977) mal závody:

V Bardejove,

Humennom,

Košiciach

Kráľovskom Chlmci,

Michalovciach,

Prešove,

Rožňave,

Spišskej Novej Vsi

Kežmarku.

 

Zdokumentuje niekto, čo sa s týmito mliekarenskými podnikmi stalo po prevrate 1989, alebo naše mediálne fekálne jamy budú donekonečna len okydávať socializmus a komunistov?

 

Pár dôkazov komunistického zázraku v národnom podniku Milex Bratislava

Obr 03 Vyroba masla Milex 02 160303Kon

 

Obr 04 Vyroba syrov Milex 02 160303Kon

 

Obr 05 Vyroba suseneho mlieka Milex 02 160303Kon

 

 

Obr 06 Zarobok Plat mzda Milex 02 160303Kon

 

Opakujem, je tragédiou Slovenska, že za 25 rokov od oslobodenia občanov od „komunistickej totality“, musíme byť vďačný každému zahraničnému Motrokárovi, ktorému predáme pár stoviek našich spoluobčanov na voľnom trhu za zhruba tretinovú cenu.

Zdokumentuje niekto, koľko našich spoluobčanov naši osloboditelia od komunistickej totality už takto predali a za akú cenu?

 

Tento blok píšem aj preto, aby som podal dôkazy, že nie sme len neschopná menejcenná rasa, nie sme len Motroci a nevládli nám tu vždy v pozadí kolonizátori Vyvoleného hamburgera a morálni uchyláci, pre ktorých sú Slováci len kvalitné a poslušné ľudské zdroje. Chcem tým aj dokázať, že nie všetci na Slovensku podľahli kolonizačnej propagande a nechcú byť len šťastný a  kvalitný ľudský zdroj.

 

Karol Ondriaš

160313

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.