Založ si blog

Čo mediálni Totalitníci na TA3, Markíze, RTVS, Jojke. . . . nesmeli ukázať o protestoch ľavice 17. novembra 2016?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre pobavenie a potešenie BoPKoTov, Motrokov, Vyvoleného hamburgera, Totalitníkov a ostatných.

Odvtedy, ako som zdegeneroval, prestal som používať slušný a diplomatický jazyk, a pozerám v televízii len programy pre degenerovaných, vďaka ktorým, sám na sebe vidím, ako intelektuálne rastiem a zapadám do spoločnosti.

 

Preto 17. november, si vždy s médiami na TV intelektuálne užijem. Má to len malú nevýhodu, že po každom programe musím vždy doma vyvetrať všetok ten mediálny smrad. Ale to je už údel nás, súčasných intelektuálov.

 

Aj ja, i keď len slovenský degenerant, som sa chcel tiež zúčastniť osláv Zamatovej revolúcie a pripomenúť si opäť zločiny komunizmu a náš súčasný šťastný život v kapitalistickom kanibalizme, ako nám to už správne predpovedali naši revolucionári-vizionári na tribúnach roku 1989.

 

Tak som sa 17. novembra 2016 vybral do ulíc Bratislavy hrdo osláviť 27. výročie nežnej revolúcie a pre mňa aj deň mediálnych Totalitníkov. Pretože na hlavnom námestí SNP, okrem stavania nejakého pódia, sa nič nedialo, spýtal som sa náhodného okoloidúceho (fotografie sú nižšie), kde bude oslava. Poradil mi, že na Hodžovom námestí pred prezidentským palácom a doplnil, že aj on tam ide.

 

A mal pravdu, jedine na Hodžovom námestí boli ľudia s transparentmi a mikrofónmi pripravení začať oslavu. Všimol som si, že tam nie je ani jedna dôležitá televízia (TA3, Markíza, RTVS, Jojka….). Hovorím si, že asi im niekto dal zlú adresu. Aby som zachránil situáciu, celý priebeh osláv som natočil na videokameru, i keď sa mi triasla v mrznúcich rukách. Linky na videá sú nižšie.

 

Oslavy boli fantastické, často sa spomínala Komunistická strana Slovenska, Vzdor-strana práce, iniciatíva DAV-DVA, Front ľavicovej mládeže a iné ľavicové hnutia. A ako sa patrí na 17. november, sumarizovali sa zločiny.

 

Je pravda, že pri mojom vysokom degeneračnom štandarde som si nestačil zapamätať všetky zločiny komunizmu, ktoré rečníci spomínali. Dokonca som ani nepochopil, koho zločiny vlastne sumarizovali. Miatlo ma, že na tribúne nevystupovali naši novembroví hrdinova, bojovníci proti komunistickej totalite: p. Kňažko, p. Búdaj, p. Mikloško a ďalší moji obľúbenci. Najviac som bol dopletený, keď som videl, že vystupujúcim nešľahal z očí morálny kreténizmus, ale im z tričiek zúril Che Guevara (ako som si neskoršie overil na internete):

https://www.youtube.com/watch?v=8WZJOgUJM2w

 

Stále neviem, či som bol na správnom mítingu, ale posúďte samy, čo som natočil:

 

https://youtu.be/ervRcT8HBSk

Gabika Hriviaková, za Iniciatíva DAV-DVA. Úvodné slovo na Hodžovom námestí v Bratislave 17. novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

https://youtu.be/981wYivIFW0

Stanislav Pirošík, predseda strany: Vzdor-strana práce. Prejav na Hodžovom námestí v Bratislave 17. Novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

https://youtu.be/4tmqqIOnovI

Jozef Hrdlička, predseda Komunistickej strany Slovenska. Prejav na Hodžovom námestí v Bratislave 17. Novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

https://youtu.be/RDCAJZuueao

pokračovanie, Jozef Hrdlička, predseda Komunistickej strany Slovenska. Prejav na Hodžovom námestí v Bratislave 17. novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

https://youtu.be/-qISG4nNBkU

Artur Bekmatov, predseda Frontu ľavicovej mládeže. Prejav na Hodžovom námestí v Bratislave 17. novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

https://youtu.be/OePTTdy7E7A

Tomáš Klimek, za Iniciatíva DAV-DVA. Prejav na Hodžovom námestí v Bratislave 17. novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

https://youtu.be/CJ6gH75weP4

Vladimír Sládek. Báseň na Hodžovom námestí v Bratislave 17. novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

https://youtu.be/VFc9pmjBgZ4

Jozef Hrdlička a Stanislav Pirošík: Otvorenie internetového Múzea-Zločinov kapitalizmu na Hodžovom námestí v Bratislave 17. novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

Link: muzeum-zlocinov-kapitalizmu.sk

https://youtu.be/8fW5iWNYrHY

Andrej Palacko. pozdrav na Hodžovom námestí v Bratislave 17. novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

https://youtu.be/mr1ynS0dIOI

Pozdrav z Čiech, Organizácie Ľavá perspektíva, pozdrav na Hodžovom námestí v Bratislave 17. novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

https://youtu.be/C84TAiMc4ik

Internacionála na Hodžovom námestí v Bratislave 17. novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

https://youtu.be/j9Zy3NPVxKs

Dozvuky 1 na Hodžovom námestí v Bratislave 17. novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

https://youtu.be/wGlo_txR0wU

Dozvuky 2 na Hodžovom námestí v Bratislave 17. novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

https://youtu.be/ve3w9ay44bU

Dôchodca s plagátom na demonštrácii na Hodžovom námestí v Bratislave 17. novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

https://youtu.be/Cf5lNSXfKWc

Neznámy hlas z podchodu na Hodžovom námestí v Bratislave 17. novembra 2016. Zlatý socializmus a zločiny kapitalizmu.

 

Záverom, ja, Karol Ondriaš, za slušných občanov Slovenska a aj za slovenské internetové médiá, ďakujem Komunistickej strane Slovenska, strane Vzdor-strana práce, Frontu ľavicovej mládeže, Iniciatíve DAV-DVA, prednášajúcim a všetkým účastníkom za zorganizovanie demonštrácie proti kapitalistickému kanibalizmu, za mier a socializmus dňa 17. novembra 2016 na Hodžovom námestí v Bratislave.

Ešte slušní ľudia na Slovensku nevymreli.

 

Karol Ondriaš,

161118

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.