Založ si blog

Ako „zločinní“ komunisti zakázali cestovať do zahraničia, a čo na to havloidi?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre pobavenie a potešenie BoPKoTov, Motrokov, Vyvoleného hamburgera,  a aj havloidov, ktorí omylom budú čítať tento blog.

 

Už viac ako štvrť storočie antikomunistické médiá TA3, Markíza, Joj, RSTV, Sme… (t.j. všetky) pri kadení rôzneho druhu vyrábajú aj havloidov. Jednou z mnohých fráz, ktorú na to používajú, je aj, že „zločinní komunisti počas socializmu zakázali cestovať“. Posledných 27 rokov som túto frázu v masmédiách počul možno aj milión-krát.

Antikomunistické médiá sú vo vyrábaní havloidov úspešné, pretože bežní mladí ľudia mňa, militantného komunistu, v diskusiách mnohokrát obvinili, že komunisti zakázali cestovať do zahraničia. Keď som sa ich spýtal, čo to znamená, a koľko ľudí mohlo ročne vycestovať zo socialistického Československa, ktoré malo 14 miliónov obyvateľov, tak nevedeli a odpovede len hádali.

 

Milý čitateľ, mohol by si odhadnúť, predtým, ako budeš čítať ďalej, koľko-krát vycestovali v jednotlivých rokoch občania zo 14 miliónového Československa do zahraničia počas komunistickej totality, keď bolo zakázané cestovať? Ak chceš, môžeš to rozdeliť na socialistické a nesocialistické štáty.

Pýtam sa preto, aby si sám na sebe zistil, či si vzdelaný a rozhľadený občan SR, alebo len havloid s vymeteným mozgom morálneho zloducha s nízkym IQ, ktorý má nenávidieť socializmus a komunistov, a ktorý má mať dlhodobý štatút kvalitného slovenského Motroka.

 

V diskusii s mladými ľuďmi na otázku, koľko ľudí ročne mohlo cestovať do zahraničia za socializmu, väčšina odpovedala, že komunisti to zakázali a počet nevedeli. Na moje naliehanie, počet odhadovali: Havloidi-6.-stupňa udávali, že len vysokopostavení komunistickí papaláši mohli cestovať. Hovloidi-5.-stupňa odhadovali, že tak do 10 000 až 100 000 mohlo ročne vycestovať. Boli aj havloidi-4.-stupňa, ktorí odhadovali do 500 000 vycestovaní ročne.

 

Nižšie sú kópie zo Štatistickej ročenky Českej a Slovenskej federatívnej republiky 1990, ktorá bola publikovaná 2 roky po prevrate 1989.  

 ko-01-170107-rocenka-1990

001

 

Z ďalších štatistických ročeniek som získal údaje, ktoré sú na obrázku:

  ko-03-pocet-vycestovali-170107

Z overiteľných uvedených údajov vyplýva, že za posledných 25 rokov socializmu počet vycestovaní do zahraničia bol okolo 7 miliónov vycestovaní ročne zo 14 miliónového Československa, z toho okolo 500 000 do kapitalistických krajín. Veľká väčšina osôb vycestovala do zahraničia na dovolenku. Musím pripomenúť, že dovolenka v kapitalistických krajinách bola 3 až 10-krát drahšia, ako v socialistických krajinách. 

 

Z uvedených údajov v konfrontácií správ našich masmédií (Markíza, TA3, RSTV, Joj, Sme…) vyplývajú niekoľko zásadných a jednoznačných skutočností.

 

1.) I pri relatívnom obmedzení cestovať do zahraničia, počet vycestovaní bol obrovský. Je možné, že v roku 1976 išli na dovolenku do zahraničia skoro všetci, ktorí mohli chodiť.

 

2.) Počas komunistického zázraku humanity a dodržiavaní ľudských práv, za socializmu, cestovali do zahraničia k moru aj ľudia, ktorí sú v súčasnosti bezdomovci, nezamestnaní alebo už skončili svoj kapitalistický život v kanáloch alebo na smetisku.

 

3.) O cestovaní do zahraničia počas socializmu všetky naše a aj zahraničné masmédiá takto už 27 rokov úspešne klamú občanov Slovenska, vyrábajú havloidov s vymetenými mozgami, ktorí majú nenávidieť socializmus a komunistov, tak, ako to má nenávidieť každý kvalitný slovenský Motrok.  

 

4.) Všetky naše a aj zahraničné masmédiá takto už 27 rokov úspešne podnecujú nenávisť proti komunistom a socializmu, čo je trestné u nás a aj v ÉU. Zaujímavé je, že podnecovanie nenávisti proti Rómom sa trestá podľa zákona, ale podnecovanie nenávisti proti komunistom a socializmu pre masmédiá ako TA3, Markíza, RTVS, Sme…. bolo a je po prevrate 1989 povinné.

 

5.) To, že naše masmédiá už viac ako štvrť storočie vedeli utajiť a prekrútiť údaje o cestovaní do zahraničia počas socializmu, dokazuje v akej profesionálnej a 100% totalite žijeme. Táto totalita má za úlohu, okrem iného, vyrobiť čo najviac havloidov s čo najvyšším stupňom (podľa medzinárodnej stupnice SI, najvyšší stupeň je havloid-10.).

 

6.) Naše totalitné masmédiá nemôžu povedať pravdu o cestovaní za socializmu, pretože by nemohli vyrábať havloidov. Predstavme si, že televízia Markíza alebo TA3 by mala podnietiť nenávisť proti komunistom a socializmu, a použili by pravdivú frázu:

„Jedným zo zločinov komunizmu bol aj zákaz cestovania do zahraničia. Zločinom bolo, že za posledných 25 rokov socializmu cestovať do zahraničia na dovolenku každý rok mohlo len priemerne 7 miliónov občanov zo 14 miliónového Československa.“ Ja predpokladám, že takáto fráza by neoslovilo ani havloida-6.-stupňa a vyššie.

 

7.) Koľko podobných fráz-klamstiev dovolila súčasná profesionálna totalita opakovane vykadiť našimi masmédiami za posledných 27 rokov, aby podnietili nenávisť proti komunistom a socializmu? Ja odhadujem počet fráz na viac ako 100. Počet opakovaní fráz – viac ako 10000. Koľko havloidov vyrobili tieto frázy a akých stupňov? Keď vieme od Goebbelsa, že 100-krát opakovaná lož sa stane pravdou, potom 10000 opakovaná lož po dobu 27 rokov sa stane historickou pravdou pre skoro 7 miliárd obyvateľov našej planéty. A vlastne médiám o toto ide.

 

8.) Ozaj sa musia vždy naše masmédia premeniť na mediálne fekálne jamy, keď ide o vážne skutočnosti?

 

P.S. Prosil by som havloidov-1. až 7.-stupňa o diskusne príspevky do súťaže, aby potvrdili pravdivosť bloku. Upozornenie: Príspevky, ktoré odrážajú IQ nižšie ako 51 nebudú do súťaže zaradené.

 

Karol Ondriaš

170107

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36, aktualizované: 14:55

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.