Založ si blog

100. výročie odkazu VOSR a poďakovanie Vašim slovenským a svetovým médiám pri budovaní svetového socializmu-komunizmu

Úvodom v mene svetového socialistického-komunistického hnutia by som chcel poďakovať masmédiám TA3, Markíze, Jojke, RTVS…, Denníku-N, Sme, Plus 7 dní…, Slovenskej spoločnosti pre zahraničnú politiku, Ústavu pamäti národa a ďalším antikomunisticky zameraným médiám za profesionálne vedenú kampaň, ktorej výsledkom má byť nastolenie socializmu-komunizmu vo svete a tým zničenie Vyvoleného hamburgera bez jediného výstrelu.

Cieľom Vašej kampane je zabezpečiť, aby sa socialistické prvky VOSR nedostali do agendy v kapitalistických štátoch, t.j. aby kapitalizmus ďalej úspešne upadal a degeneroval. Aby v záujme maximalizácie zisku sa medzi sebou kapitalistické štáty aj ďalej ničili a vybíjali. Vašou kampaňou sa snažte aj naďalej maximálne zabezpečiť, aby domáce zvieratká Vyvoleného hamburgera radostne prezentovali svoju budúcnosť len v mentálnom rozsahu: jesť, piť, kakať, cikať súložiť.

 

Verím a pevne dúfam, že v rámci antikomunistickej kampane Vaše médiá využijú 100. výročie VOSR (Veľkej októbrovej socialistickej revolúcie v roku 1917) a budú vo veľkom štýle okydávať socializmus a komunistov a ďalej kadiť o zločinoch komunizmu. Nech im v okydávaní VOSR, Boh a Vyvolený hamburger pomáhajú!

 

Tento blog píšem preto, aby som Vašim médiám (TA3, RTVS,…) aj ja opäť pripomenul, čo nesmú prezradiť o odkaze VOSR. Čo sa nesmú dozvedieť radostné domáce zvieratká, demokratickí motroci a ľudský odpad Vyvoleného hamburgera:

 

Ako to bolo v Rusku pred VOSR:

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=16&catid=47 (z knihy Vytunelovaní).

Kolonizátorom len v Rusku, v roku 1914, patrilo 90% baní, skoro 100% ťažby nafty, 40% metalurgického priemyslu, 50% chemického priemyslu, 28% textilného priemyslu a 42% cenných papierov v bankách. Cez štátne inštitúcie cárskeho Ruska vedeli zabezpečiť, že v roku 1913 len 30% populácie vedelo čítať a písať, čo bolo oveľa menej ako v Anglicku v polovici 18 storočia. V roku 1913 očakávaná dĺžka života pri narodení v Rusku bola okolo 35 rokov. Pre porovnanie, v Holandsku 60 rokov, USA 50 rokov, Rakúsku 57 rokov, vo Švédsku 55 rokov alebo v Číne 30 rokov. Detská úmrtnosť v roku 1913 v ruskom impériu bola 273 detí na 1000 narodených. Produkcia na jedného obyvateľa v Rusku bola v roku 1913 len  4,7% USA, 7% Anglicka, 8% Nemecka. Priemerný príjem na jedného obyvateľa Ruského impéria v roku 1913 bol porovnateľný s príjmom v roku 1686 v Anglicku. Zahraničný dlh Ruského impéria bol 80 000 000 000 zlatých rubľov, t.j. 2/3 všetkého majetku Ruska (boľševici 28.1.1918 zrušili ruský národný zahraničný dlh). A takto to mohlo ostať až doteraz, keby nie VOSR. Boľševici dokonca dosiahli, že v 80-tych rokoch 20. storočia ruská (sovietska) produkcia k USA bola už v pomere 1:3,  a nie 1:12 ako v roku 1921.

http://findarticles.com/p/articles/mi_qa5437/is_199812/ai_n21431672. Journal of Economic Issues,  Dec 1998  by Murphy, Austin, A note on economic growth in Eastern Europe.

Potom prišla VOSR – Marxizmus-Leninizmus, a všetko sa neuveriteľné pozitívne zmenilo. Nebudem to rozpisovať, lebo každý vzdelaný a múdry to vie, a Vašim antikomunistom nebudem dávať rozumy, lebo mám záujem, aby podržali kapitalizmus ešte aspoň 20-50 rokov, až pokiaľ komunistická Čína nebude mať HDP 3x vyšší, ako USA.

 

Vyvolený hamburger sa tak naplašil šírenia myšlienok a revolúcie VOSR do celého sveta, že ihneď začal Tretie križiacke ťaženie na Východ v rokoch 1918-1922 zničiť VOSR, ktoré organizoval minister vojny Anglicka Winston Churchill (čím sa aj on zaradil medzi dlhý zoznam kandidátov, ktorí mali byť súdení z vojnových zločinov pred medzinárodným súdom v Norimbergu). Keď toto ťaženie zlyhalo, Vyvolený hamburger zorganizoval Štvrté mimoriadne ničivé križiacke ťaženie na Východ v rokoch 1941-45, ktoré viedol Adolf Hitler, ale opäť nespel, a VOSR opäť vstala z popola. Úspešné bolo až Piate križiacke ťaženie na Východ v rokoch 1945-1990, ktoré po roku 1990 zničilo mnohé výdobytky a myšlienky VOSR vo Východnej Európe a vo svete, kde kvalita života občanov po roku 1990, napríklad v Rusku, klesla v porovnaní so svetom z 33. miesta na 66. miesto, a stálo to životy okolo 10 miliónov ľudí.

http://karolondrias.blog.pravda.sk/2017/01/10/dakujem-diskutujucemu-pravdazvitazi-za-upozornenie-ze-zo-sveta-zmizla-publikacia-transition-1999/

Po roku 1990 hospodárstvo v Rusku bolo zničené podobne, ako to dokázala Hitlerova koalícia. Nebudem to rozoberať, údaje sú napríklad v knihe Giovanni Andrea Cornia a Vladimíra Popova

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=mdownload&id=15

Z analýzy fungovania súčasnej Ruskej federácie je ale potrebné povedať, že tam ostalo stále veľa prvkov z VOSR (ktoré, to samozrejme antikomunistom neprezradím).

 

Ale Vyvolený hamburger podcenil šírenie myšlienok VOSR-Marxizmu v komunistickej Číne, pretože neveril, že občianskou vojnou zničená Čína na pokraji hladomoru, kde sa v roku 1949 dožívali priemerne len 30-35 rokov, môže sa nejako dostať z chudoby a úspešne rozvíjať vzdelanie, priemysel, vedu, techniku, kultúru…, Neverili, že čínski komunisti za 70 rokov úspešnej aplikácie odkazu VOSR dokážu z ubiedenej Číny vytvoriť svetovú veľmoc konkurujúcu USA a celému svetu.

 

Takže, čo nesmiete ukázať a objasniť súčasným bojovníkom proti odkazu VOSR – socializmu – komunistom.

 

Pre zánik kapitalizmu bez jediného výstrelu a odstránenie Vyvoleného hamburgera od moci je absolútne nevyhnutné napríklad:

Nediskutovať a neukázať výročné indexy výrobnej produkcie v percentách po VOSR v Sovietskom zväze, ako je napríklad na obrázku:

rusko-1920-170101

Výrobná produkcia krajín vo svete od roku 1920 do roku 1938 (League of Nations, World Economic Survey, Geneva, 1945, z knihy: Paul Kennedy: The Rise and Fall of the Great Powers,  Economic Change and Military Conflict from 1500 to 2000.  Random House, New York, 1987.

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=11&catid=47

 

Pre porazenie kapitalizmu bez jediného výstrelu je absolútne nevyhnutné napríklad:

Nediskutovať a neukázať príjem na obyvateľa v parite kúpnej sily v komunistickej Číne, kde pokračuje odkaz VOSR – s čínskymi charakteristikami s Ruskom, kde sa čiastočne vzdialil odkazu VOSR.

 

rusko-cina-prijem-171001

Pre zánik kapitalizmu bez jediného výstrelu je absolútne nevyhnutné napríklad:

Nediskutovať a neukázať zníženie chudoby v komunistickej Číne, ako je ukázané na obrázku nižšie. Nesmiete nič citovať zo zasadania Komunistickej strany Číny, kde sa vytýčila súčasná úloha v 13. päťročnici – odstrániť za 5 rokov úplne chudobu v komunistickej Číne (posledných 55 miliónov chudobných).

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=26&catid=47

 

cina-chudoba-171001

Pre porazenie kapitalizmu bez jediného výstrelu je absolútne nevyhnutné, napríklad:

V žiadnom prípade nesmiete prezradiť volebný systém v komunistickej Číne. Stále zabezpečujte, aby v kapitalistických krajinách prebiehali slobodné demokratické voľby kapitalistického typu, kde voliči sú väčšinou laici ovplyvnení médiami, a tak volia často kriminálnikov, niekedy aj pedofilov, narkomanov alebo psychopatov. https://news.cgtn.com/news/34676a4d35557a6333566d54/share_p.html

 

V žiadnom prípade nesmiete prezradiť výber odborníkov do štátnych funkcií v komunistickej Číne. https://news.cgtn.com/news/7845544d35557a6333566d54/share_p.html

Lebo len takýto výber odborníkov zabezpečil komunistický zázrak Číny v politike, ekonomike, vede…. Vy pokračujte aj naďalej nomináciou tých, ktorí Vám v súčasnosti z rôznych dôvodov najlepšie vyhovujú, kde odbornosť je len priťažujúca okolnosť. Viem, že sa staráte, aby Vami vybraní zodpovední funkcionári vedeli aspoň čítať a písať, a keď nie, musia to vedieť aspoň ich hovorcovia (čo je hlavný dôvod prečo po prevrate 1989 bolo potrebné zaviesť funkciu „hovorca“).

 

V žiadnom prípade nesmiete prezradiť vzdelávacie reformy v komunistickej Číne. https://news.cgtn.com/news/7855544f34557a6333566d54/share_p.html

 

Aj naďalej by ma veľmi potešilo, keby Vaše média pri kadení vyrobili ešte viac antikomunistov, ktorí by stále verili a tvrdili:

– v Číne je tvrdý kapitalizmus.

– Čína začala prosperovať až potom, keď prešla na kapitalizmus.

– v Číne je veľa miliardárov, a to znamená, že je kapitalistická krajina.

– aby ste stále vyznávali, voľný trh, slobodné voľby, demokraciu, nedotknuteľné súkromné vlastníctvo, atď… Ja verím, že Vaše médiá a antikomunisti majú ešte veľa podobných fráz v zálohe.  

 

Pre zánik kapitalizmu bez jediného výstrelu v žiadnom prípade nesmiete prezradiť súčasný vzdelanostný, vedecký a technologický rozvoj komunistickej Číny, ktorá už začína predstihovať USA a Západnú Európu, a ak to Číne ešte 20-50 rokov vydrží, tak bude technologicky nedostihnuteľná a my sa staneme technologicky rozvojovými krajinami:

 

Neprezraďte, že ako odkaz VOSR, Komunistická Čína má:

– posledných 30 rokov rast HDP 6-10% ročne, čo je 2 až 3-krát vyšší ako najmocnejšie kapitalistické krajiny.

-že z absolútnej biedy v roku 1949 sa dostala za 70 rokov na svetovú veľmoc.

– že má taikonautov vo vesmíre na čínskej vesmírnej stanici;

– že získava údaje GPS pomocou pulzarov;

– vyvinula kvantový radar;

– má 2x rýchlejšie počítače zhotovené z vlastných mikroprocesorov, ako USA;

– má najrýchlejší-rýchlik, ktorý na trase „Beijing-Shanghai“ ide rýchlosťou 350 km/hod. Vzdialenosť 1380 km prejde za 4 hodiny a 28 min. Väčšina rýchlikov ide 300 km/h.  

– má komunikačnú ‚hack-proof‘ kvantovú technológiu „entangled“ fotónových párov, kde úspešne preniesla signál z vesmíru na zem zo vzdialenosti 1200 km.

– v Pekingu testujú trasu metra, kde bude premávať (alebo už premáva) Maglev-vlak bez kolies na magnetickej poduške (v Šanghaji z letiska už premáva niekoľko rokov, ale technológia je nemecká).

 

Komunistická Čína vlastní viac ako 1000 miliárd dolárov dlhu USA, za ktoré si kúpi to, čo potrebuje. A ak tento trend bude pokračovať, tak za 20-50 rokov si kúpi všetko, čo ju napadne. Kúpi aj Vaše médiá a zabezpečí, aby aj naďalej okydávali VOSR, socializmus a komunistov, lebo čínski komunisti dobre vedia, že takto porazia kapitalizmus bez jediného výstrelu a potom ho skúpia za cenu šrotu.

 

Ale, ako som už zdôraznil, to bude platiť za jednej podmienky:   

Vaše a svetové kapitalistické médiá cez tunelovanie mozgov musia zabezpečiť, aby sa socialistické prvky odkazu VOSR nedostali do agendy vo Vašich kapitalistických štátoch aspoň ešte 20-50 rokov, t.j. aby kapitalizmus ďalej úspešne upadal a degeneroval.

 

Len tak mimochodom:

Priame investície komunistickej Číny v zahraničí pre rok 2017 sa odhadujú na 170 miliárd dolárov.

https://sputniknews.com/business/201703311052169301-china-imf-foreign-currency-report/

Celkové investície komunistickej Číny v Európe dosiahli 120 miliárd dolárov.

https://www.merics.org/fileadmin/user_upload/downloads/MPOC/COFDI_2017/MPOC_03_Update_COFDI_2017.pdf

 

Už teraz je veľké skupovanie kapitalistického majetku komunistickou Čínou. Je možné, že sa tomu dá na čas zabrániť. Napríklad, v septembri 2017, Prezident USA D. Trump nariadením zakázal aby čínska (polo štátna) firma „Canyon Bridge Capital Partners“ kúpila americkú firmu Lattice Semiconductor v San Jose v Californii, ktorá vyrába mikročipy.

 

Ako odkaz VOSR, komunistická Čína si našla vlastný model „socializmus s čínskymi charakteristikami“, ktorý jej v súčasnosti vyhovuje. Verím, že Vaše média budú ešte aspoň 20-50 rokov pracovať na tom, aby si Európa nenašla vlastný model „socializmus s európskymi charakteristikami“, ktorý by jej najviac vyhovovať v danom vývoji socializmu. Podobne, aby si USA nenašli vlastný model socializmu.

 

Verím, že tak ako doteraz, Vaše médiá okydajú všetko, čo súviselo s VOSR a so socializmom, a takto budú demokraticky konzervovať kapitalistický kastový systém degenerácie a úpadku. Ako som už opakoval, takto porazia čínski komunisti kapitalizmus bez jediného výstrelu.

Tak nech im odkaz VOSR, myšlienky komunizmu, čestnosť a ľudské práva pomáhajú!!!

 

P.S.

Veľmi by som prosil antikomunistov, aby ste ma vo svojich diskusných príspevkoch opäť ubezpečili, že ešte aspoň 20-50 rokov nedovolíte, aby sa odkaz VOSR – socialistické prvky dostali do fungovania Vašich kapitalistických štátov riadených Vyvoleným hamburgerom.

Musím sa priznať, vždy ma Vaše antikomunistické diskusné príspevky doteraz vždy potešili. Nepokazte mi radosť.

 

Karol Ondriaš

171001

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.