Založ si blog

Sedem statočných proti Bojovníkom Vyvoleného hamburgera

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre potešenie Domácich zvieratiek Vyvoleného hamburgera.

V piatok 9.3.2018 sa plánuje veľká demonštrácia Bojovníkov Vyvoleného hamburgera proti Siedmim statočným, aby zhodila legitímnu vládu pána Roberta Fica a nastolili vládu Domácich zvieratiek Vyvoleného hamburgera.
V podstate to bude podobný „demokratický súboj“, akých sme tu mali už mnoho za posledných 28 rokov.

Napríklad:

Proti Siedmim statočným komunistom sa v novembri 1989 postavili Bojovníci Vyvoleného hamburgera na čele s Kňažkom a Budajom, aby Vyvolený hamburger mohol demokraticky kolonizovať, ponížiť a vydrancovať Slovensko.

Proti Siedmim statočným pod vedením V. Mečiara sa niekoľkokrát postavili Bojovníci Vyvoleného hamburgera pod vedením Dzurindu a Mikloša, aby Vyvolený hamburger dostal naše strategické podniky a všetko, čo k tomu patrí. Aby nás mohli dzurindovci predávať na voľnom trhu za tretinovú cenu.

Podobný cieľ bude mať plánovaná demonštrácia (9.3.2018) Bojovníkov Vyvoleného hamburgera proti Siedmim statočným, ktorých tentoraz povedie predseda vlády SR pán Robert Fico. Zrejme Vyvolenému hamburgeru sa znepáčilo, že pár politikov na Slovensku aj rozmýšľa a snaží sa viesť samostatnú politiku, neposlúcha na slovo, čo je zrada proti demokratickým zásadám Vyvoleného hamburgera a jeho finančným ziskom.

Myslím si, že Vyvolený hamburger sa rozhodol rozšíriť karanténne pásmo svojej nadvlády proti spojenectvu Rusko-Čína (a aj zvyšným krajinám BRICS).
Súčasné karanténne pásmo a nárazníková zóna vedie od Pobaltských republík cez Ukrajinu do Rumunska a Bulharska. Zrejme v súčasnosti sa karanténne pásmo rozširuje na Poľsko, Slovensko, Maďarsko, a demonštrácia má k tomu napomôcť. To bude naša pozícia a úloha v blízkych dejinách, ak Bojovníci Vyvoleného hamburgera zvíťazia.

My komunisti, vieme, že kapitalizmus produkuje inherentne degenerovanú spoločnosť, ale predsa by sme boli radi, keby sa v nej dalo presadiť aspoň nasledovné:

T.j. – Zavedenie kádrových posudkov pre každého jednotlivca. V dnešnej elektronickej dobe je to jednoduché a lacné.
Je to kvôli tomu, aby sa mohol každý občan a jeho potomkovia v budúcich 50-1000 rokov pochváliť múdrosťou, odvahou a bojovnosťou ich predkov za slobodu a šťastný život občanov SR.
V kádrovom posudku jednotlivca by bolo zaznamenané, napríklad:
Pod vedením Kňažka a Budaja sa v novembri 1989 zúčastnil 7-krát demonštrácie za odstránenie zločinného komunizmu.
Pod vedením dzurindovcov a miklošovcov sa v 90-tich rokoch 20. storočia zúčastnil 18-krát demonštrácie za odstránenie diktátora V. Mečiara.
Pod vedením Domácich zvieratiek Vyvoleného hamburgera sa v 21. storočí 12-krát zúčastnil demonštrácie za odstránenie korupčníka R. Fica.

Takýto kádrový posudok jednotlivca by bol vzorom a hrdosťou pre ich potomkov, lebo aj múdrosť svojich predkov by si dávali do svojich kádrových posudkov a možno v televízii by v počte účastí na demonštráciách aj súťažili.

Bolo by to výhodné aj pre nás komunistov, lebo podľa záznamov v kádrových posudkoch by sme určovali degeneračný štandard slovenskej populácie a jeho vývoj za budúcich 100-200 rokov, pokiaľ nevymrie a stratí sa aj v zozname Vyvoleného hamburgera.

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.
Člen KSS a DAV-DVA
180206

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.