Ako si naša zjednotená demokratická organizácia NATO postavila už druhý Pomník degenerácie v 21. storočí.

31. augusta 2011, karolondrias, Nezaradené

 

Prvý pomník si postavila a stále dostavuje v Afganistane. Je to pekný pomník a Afganci, keď ku nám za pár desaťročí alebo storočí prídu, tak nám ho isto pripomenú. Ale pretože Afganistan je ďaleko a mnohí Európania nemajú toľko peňazí, aby si ho na vlastné oči poobdivovali a vlastnými rukami pohladili, NATO im vyšlo v ústrety, a konečne sa rozhodlo ukázať svoju silu a vojenskú zručnosť stavať Pomníky degenerácie aj niekde nablízku.

 

Samozrejme sa upriamili na Líbyu, lebo to bola jediná bohatá krajina, ktorá doteraz dokázala odolať demokratickému rabovaniu. NATO, pri stavbe tohto Pomníka degenerácie, v rámci európskej tradície, nezaprelo v sebe mediálnu obľubu Hitlera, stratégiu bombardovania Hermanna Goringa, a dokonca predčila v propagande aj Paula Josepha Geobbelsa.

 

Bolo to proste krása, ako tento Pomník degenerácie NATO rástol počas posledných 5 mesiacov a ako ho naši demokratickí vládcovia radostne obdivovali a pospolitý ľud z úľavou uznal, že opäť dobro zvíťazilo nad zlom. I keď je potrebné po pravde povedať, že väčšina pospolitého ľudu si tento pomník ani nevšimla, podobne ako si nevšimla pomník v Afganistane.

 

Prečo si NATO postavilo Pomník degenerácie v Líbyi?

 

Z jednoduchého dôvodu: Politická a ekonomická stratégia Líbye bola zameraná na strategický cieľ, aby Afrika už konečne prestala byť len kontinentom, kde cudzinci drancujú nerastné bohatstvo, kde Afričania sú len lacnou pracovnou silou, moderného nevzdelaného otroka, aby Afrika získala ekonomickú a politickú nezávislosť.

 

Kadháfi a Líbya sa ukazovala ako jedna z najvýznamnejších síl, ktorá na tomto cieli už úspešne pracovala a mala prvé pozitívne výsledky.

 

Takýto strašný, neslobodný, nedemokratický, diktátorský strategický cieľ Líbye a Afriky predsa Euro-atlantická civilizácia nemohli nechať len tak.

 

Koľko pomníkov degenerácie si NATO ešte postaví v Afrike, pokiaľ Afričania získajú ekonomickú a politickú samostatnosť?

 

Asi veľa.

 

Ale bude to len pokračovanie Pomníkov degenerácia, ktoré už v Afrike postavili Európania za posledných 400 rokov. Predpokladám, že ich je už viac ako pomníkov, ktoré si tam postavili termity.

 

Podrobnejšie: Prečo si NATO postavilo pomník degenerácie v Líbyi sú na linku:

5 things you might not have known about the war in Libya

Dakujem za link od: JKB, PhD.

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

Ondrias.sk

110831