Nezamestnanosť – prečo komunisti majú zákaz vystupovať v televízii?

17. februára 2012, karolondrias, Nezaradené

Každá politická strana v mediálnych volebných reláciách má vynikajúci recept na riešenie nezamestnanosti (ako aj na všetko ostatné) na Slovensku. Samozrejme, sú to vždy len menšie a väčšie halucinácie a táraniny, ktoré tu už počúvame 22 rokov. Nikdy nič nevyriešili a ani nikdy nevyriešia. Takto to je v celom kapitalistickom svete.

Prečo komunisti majú zákaz vystupovať v televízii?

Pretože len oni počas komunistického zázraku humanity, civilizácie a dodržiavania ľudských práv na Slovensku vyriešili aj problém nezamestnanosti. Komunisti vedia, že stačí, aby štát vlastniť rozhodujúcu väčšinu v strategických podnikoch, mal v rukách jednu povolenú štátnu banku, jednu povolenú štátnu poisťovňu, atď… Potom môže zaviesť plánované hospodárstvo, päťročnice, kde sa naplánuje aj plná zamestnanosť.

Plánované hospodárstvo majú stále v najdynamickejšie sa rozvíjajúcej krajine sveta, v komunistickej Číne.

 Komunisti pokladajú nezamestnanosť za veľký zločin kapitalizmu proti ľudskosti, za dôkaz degenerovanosti kapitalistického systému, ktorý si už mnohí vyskúšali na vlastnej koži.    
Prečo komunisti majú zákaz vystupovať v televízii?

Pretože to, čo navrhujú komunisti by odstránilo gorily zo Slovenska, rôzne bandy ekonomických kriminálnikov, výpalníkov, organizovaný zločin, drogových dílerov, predajcov ľudí, vykrádačov bánk a obývačiek. Odstránilo by to absolútnu a nedotknuteľnú finančnú moc slovenskej a zahraničnej šľachty. Odstránili by kolonizátorov, ktorí už 22 rabujú na Slovensku.

Pretože títo ľudia ovládajú naše média, v médiách môže vystupovať ktokoľvek, len nie komunisti.

Plánujú kapitalisti vôbec niečo?

Áno, plánujú zisky a nezamestnanosť. Nezamestnanosť 10-20% im asi vyhovuje optimálne.

Ako by nás držali na uzde, keby nebola nezamestnanosť.

Nech žije socializmus!!!

RNDr. Karol Ondrias, DrSc.
Člen UV KSS
120217