Budú v budúcnosti historici posudzovať SDKU ako zločineckú organizáciu?

5. februára 2013, karolondrias, Nezaradené

A budú jej predstavitelia tak aj súdení?

Ako každý vie, za obdobie predsedu vlády SR Mikuláša Dzurindu (koaličnej vlády SDKU 1998-2002-2006) boli predané naše strategické podniky moderným otrokárom (motrokárom) do zahraničia za ~300 mld Sk a paradoxne náš zahraničný dlh za toto obdobie neklesol o 300 mld Sk ale vzrástol o ~300 mld Sk. Samozrejme, bežný občan to pozitívne nepocítil, skôr naopak.

Predaním našich strategických podnikov motrokárov, prakticky predali nás slobodných občanov do dlhodobého moderného otroctva (motroctva). Dôkazy nášho motroctva prinášajú denne médiá. Napríklad: za rovnakú prácu slovenský motrok doma dostane menšiu mzdu ako je mzda v zahraničí; slovenské slúžky alebo slovenskí drotári pracujú v krajinách západnej Európe, ale to neplatí naopak. Všetko lukratívne na Slovensku už patrí motrokárom.

Výsledkom predania strategických podnikov a následných ekonomických strát mnoho občanov ďalej žije nedôstojným životom, mnohí utiekli alebo sa živia ilegálne, pól milióna detí sa nenarodilo, niektorí spáchali vraždu a iní sociálnu samovraždu.

Predaním našich strategických podnikov motrokárov, nielenže sme stratili ekonomickú bezpečnosť, za čo môže byť obvinenie zo zrady, ale sme stratili šancu na rozvoj, kde naopak nastúpil mentálny úpadok. Mnohí sú donútení žiť nedôstojným životom, a to je porušenie základného články slovenskej ústavy.

 

Ale vráťme sa k otázkam:

Budú v budúcnosti historici posudzovať SDKU ako zločineckú organizáciu?

Myslím si, a to je potrebné ešte vedecky preveriť, že pokiaľ budeme mať ešte svojich historikov, tak áno. Myslím si, že dôkazov je dosť.

 

A budú jej predstavitelia tak aj súdení?

Na túto otázku sa v súčasnosti nedá odpovedať, lebo si myslím, že žijeme v dobe degenerovanej, kde slovenský motrok má zakázané rozmýšľať v takýchto intenciách, nieto ešte niečo napísať.

A keď degenerovaná doba pominie, uvidíme.

 

Nech žije socializmus!

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

člen ÚV KSS

130206