Prečo najväčšia teroristická organizácia zúri nad udalosťami na Kryme?

5. marca 2014, karolondrias, Nezaradené

Predstavitelia USA, Obama, Kerry, Albright… zúria, donekonečna opakujú, že Rusko na Kryme porušilo medzinárodné právo, porušuje ľudské práva, okupuje Krym, sú to okupanti, atď… Hillary porovnala Putima ku Hitlerovi, čo je vyjadrenie morálne chorého človeka.

 

Dôvod? USA si za posledné desiatky rokov zvykli, že majú absolútnu moc, čo sa im zaľúbi to urobia, a všetci z oprávneného strachu budú držať hubu a krok. Vo svojej ideológii demokratického terorizmu, posledných 50 rokov bombardovali desiatky štátov a zabili tam 10-16 miliónov ľudí.

A zrazu „nejaký“ Putim povie nie. To by rozzúrilo aj obyčajných medzinárodných lúpežníkov a nieto Vyvoleného hamburgera.

Je tu ešte jeden dôvod prečo USA a ich posluhovači zúria na udalosťami na Kryme.

1. Keď Rusko „vtrhlo“ na Krym, obyvatelia ich vítali. Keď vojaci USA vtrhli na územie suverénneho štátu, tak ich nikdy nikto nevítal, väčšinou na nich strieľali.

2.   Keď Rusko „vtrhlo“ na Krym, nepadol ani jeden výstrel, nikto nebol zabitý a ani zranený. Keď vojaci USA niekde v trhli, tak niekoľko mesiacov, v prípade Vietnamu, Kambodže a Laosu až niekoľko rokov strieľali a bombardovali väčšinou civilné obyvateľstvo a zabili pri tom niekoľko miliónov ľudí.

(3.3.2014 „,Ruskí“ vojaci alebo obrancovia Kryme vystrelili raz do vzduchu, čo bol ich najväčší zločin, ktorý CNN, BBC a mnohé svetové média stále dokola opakujú. CIA a FBI doteraz nezistili, či niekto vystrelil od radosti alebo od strachu).

3. Keď Rusko „vtrhlo“ na Krym, tak krajinu stabilizovalo a zabezpečilo bezpečnosť a prosperitu jej obyvateľov, a myslím si na dlhú dobu. Keď vojaci USA vtrhli na územie suverénneho štátu, tak tam nastal rozvrat, zabíjanie, chaos, zníženie bezpečnosti a dodržiavania ľudských práv. Stačí si porovnať Irak, Líbyu alebo Afganistan.

 

V súvislosti s udalosťami na Kryme najrozšírenejšie svetové „demokratické“ média CNN, BBC… sa predbiehajú vo výrobe morálnych uchylákov. S ich primitívneho vysielania je mi jasné, že silno predpokladajú, že už nás všetkých vychovali fungovať len v mentálnom rozsahu: jesť, piť, kakať, cikať a súložiť.

 

Ja predpokladám, že je ešte stále dosť ľudí, ktorí dokážu rozpoznať pravdu od výroby uchylákov.

 

Karol Ondriaš

140305