Demokratickí zločinci všetkých krajín spojte sa! – Proti oslavám 70. Výročia víťazstva v Moskve

3. apríla 2015, karolondrias, Nezaradené

Úvodom, ja, Karol Ondriaš týmto prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Nič z toho nie je pravda, je to všetko vymyslené len na pobavenie BoPKoTov.

 

V našej histórii sa periodicky vytvárali podmienky, keď sa koalície zločincov museli spojiť s  cieľom dobýjať cudzie bohaté mestá alebo územia, drancovať ich, ničiť a zabíjať ich obyvateľov.

 

Spomeniem aspoň pár príkladov:

– Európski kresťanskí zločinci sa v 11.-13. storočí periodicky spájali do križiackych výprav, aby na Blízkom východe dobýjali a rabovali cudzie bohaté územia, ničili ich a zabíjali ich obyvateľov.

– Francúzski zločinci sa spájali s ich vodcom Napoleonom Bonaparte, aby dobýjali a rabovali cudzie bohaté územia, ničili ich a zabíjali ich obyvateľov.

– Európski zločinci sa spájali s ich vodcom Adolfom Hitlerom, aby dobýjali a rabovali cudzie bohaté územia, ničili ich a zabíjali ich obyvateľov.

 

V súčasnej dobe sa vytvorila koalícia demokratických zločincov – imperiálna elita v USA a ich súputnikov, ktorá, kde môže, dobýja a rabuje cudzie bohaté územia, ničí ich a zabíja ich obyvateľov. Nebudem to rozpisovať, stačí si pozrieť denné správy.

 

Podobne, ako v dobách križiackych výprav, Napoleona Bonaparte alebo Hitlera, významní a bezvýznamní občania museli koalícii zločincov jasne deklarovať, či stoja na jej strane alebo sú proti, tak aj dnes, súčasní vodcovia koalície zločincov si kontrolujú lojálnosť svojich členov a samozrejme upresňujú zoznam odporcov. Prvý na zozname odporcov je prezident Ruskej federácie Vladimír Putin.

 

Preto súčasná koalícia zločincov bude kontrolovať lojálnosť svojich členov 9. mája 2015 na oslavách 70. Výročia osláv víťazstva v 2. Svetovej vojne v Moskve. Každý, kto z významných politikov odmietne účasť na oslavách v Moskve, bude jasne deklarovať, že je súčasťou koalície zločincov.

 

Aj na základe vyhodnotenia účasti a neúčasti na oslavách 9. mája v Moskve, sa súčasná koalícia zločincov bude rozhodovať a ďalšom postupe ako dobyť, vydrancovať, zničiť a zabiť čo najviac obyvateľov Ruskej federácie.

 

Záverom musím poznamenať, že členovia súčasnej koalície zločincov by nemali zabúdať, že aj odporcovia ku súčasnej koalícii zločincov taktiež kontrolujú lojálnosť a nelojálnosť.

Pripomínam to len preto, lebo naposledy Hitleroví lojálnici na to pozabudli.

 

Karol Ondrias

150403