Ako som zažil na TA3 najrýchlejší orgazmus

18. februára 2016, karolondrias, Nezaradené

Úvodom, ja, Karol Ondriaš týmto prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Nič z toho nie je pravda, je to všetko vymyslené len pre pobavenie BoPKoTov, Demokratov, Vyvoleného hamburgera, Vytunelovaných a ostatných.

 

Musím sa priznať, vždy som trochu pozadu.

Ešte donedávna som si myslel, že heslom dňa je stále bojovať proti komunistickej totalite, kde títo bojovníci sa na TA3 stále predháňajú v dôkazoch a odvahe, ako s nasadením života odstránili komunistickú totalitu a konečne nám vybojovali slobodu a demokraciu. A že každý, kto stále bojuje proti komunistickej totalite je moderný, správny chlap a je „in“.

 

Ale nie je to už tak. Ako som sa dozvedel na TA3, súčasným heslom správneho slovenského muža, ktorí ide s dobou, je: „Zavolaj nám a uži si! Zaži najrýchlejší orgazmus!”

 

Pretože aj ja chcem byť moderný a isť s dobou, pozrej som si do môjho denníčka pod záložkou  najrýchlejších orgazmov demokratického typu, ako na tom vlastne som. Nebolo to najhoršie, dokonca niektoré mená sa pravidelne opakujú. Keď to stručne námatkovo zhrniem, najrýchlejšie orgazmy na TA3 som zažil pravidelne pri vystúpeniach:

Havla = už po 2 sekundách, Kňažka = 3 až 5 sekúnd, Mikloška = 6 sekúnd, Langoša = 6 sekúnd, Šebeja = 16 sekúnd, Labudu = 24 sekúnd, Lasicu = 8 sekúnd, Leška = 9 sekúnd, Samsona = 18 sekúnd…

Mám ešte mnoho ďalších mien, niektoré nechcem prezradiť, ale bohužiaľ, niektoré sú nečitateľné, asi som ich písal, hneď po najrýchlejšom orgazme demokratického typu (čo bola chyba, mali by na to v TA3 upozorňovať).

 

Verím, že ako v každej televíznej súťaži, aj táto bude vyhodnotená a najrýchlejší orgazmisti dostanú ceny. Škoda, že na TA3 neuvádzajú priebežné časy najrýchlejších orgazmov, lebo neviem, či s mojimi výsledkami sa môžem kvalifikovať na popredné miesto.

 

P.S. Ja, ako militantný komunista musím s poľutovaním uznať, že za komunistov, súťaže o najrýchlejší orgazmus neboli – skrátka, bola to totalita.

 

Karol Ondriaš,

160218