100. výročie odkazu VOSR a poďakovanie Vašim slovenským a svetovým médiám pri budovaní svetového socializmu-komunizmu

1. októbra 2017, karolondrias, Nezaradené

Úvodom v mene svetového socialistického-komunistického hnutia by som chcel poďakovať masmédiám TA3, Markíze, Jojke, RTVS…, Denníku-N, Sme, Plus 7 dní…, Slovenskej spoločnosti pre zahraničnú politiku, Ústavu pamäti národa a ďalším antikomunisticky zameraným médiám za profesionálne vedenú kampaň, ktorej výsledkom má byť nastolenie socializmu-komunizmu vo svete a tým zničenie Vyvoleného hamburgera bez jediného výstrelu.

Cieľom Vašej kampane je zabezpečiť, aby sa socialistické prvky VOSR nedostali do agendy v kapitalistických štátoch, t.j. aby kapitalizmus ďalej úspešne upadal a degeneroval. Aby v záujme maximalizácie zisku sa medzi sebou kapitalistické štáty aj ďalej ničili a vybíjali. Vašou kampaňou sa snažte aj naďalej maximálne zabezpečiť, aby domáce zvieratká Vyvoleného hamburgera radostne prezentovali svoju budúcnosť len v mentálnom rozsahu: jesť, piť, kakať, cikať súložiť.

 

Verím a pevne dúfam, že v rámci antikomunistickej kampane Vaše médiá využijú 100. výročie VOSR (Veľkej októbrovej socialistickej revolúcie v roku 1917) a budú vo veľkom štýle okydávať socializmus a komunistov a ďalej kadiť o zločinoch komunizmu. Nech im v okydávaní VOSR, Boh a Vyvolený hamburger pomáhajú!

 

Tento blog píšem preto, aby som Vašim médiám (TA3, RTVS,…) aj ja opäť pripomenul, čo nesmú prezradiť o odkaze VOSR. Čo sa nesmú dozvedieť radostné domáce zvieratká, demokratickí motroci a ľudský odpad Vyvoleného hamburgera:

 

Ako to bolo v Rusku pred VOSR:

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=16&catid=47 (z knihy Vytunelovaní).

Kolonizátorom len v Rusku, v roku 1914, patrilo 90% baní, skoro 100% ťažby nafty, 40% metalurgického priemyslu, 50% chemického priemyslu, 28% textilného priemyslu a 42% cenných papierov v bankách. Cez štátne inštitúcie cárskeho Ruska vedeli zabezpečiť, že v roku 1913 len 30% populácie vedelo čítať a písať, čo bolo oveľa menej ako v Anglicku v polovici 18 storočia. V roku 1913 očakávaná dĺžka života pri narodení v Rusku bola okolo 35 rokov. Pre porovnanie, v Holandsku 60 rokov, USA 50 rokov, Rakúsku 57 rokov, vo Švédsku 55 rokov alebo v Číne 30 rokov. Detská úmrtnosť v roku 1913 v ruskom impériu bola 273 detí na 1000 narodených. Produkcia na jedného obyvateľa v Rusku bola v roku 1913 len  4,7% USA, 7% Anglicka, 8% Nemecka. Priemerný príjem na jedného obyvateľa Ruského impéria v roku 1913 bol porovnateľný s príjmom v roku 1686 v Anglicku. Zahraničný dlh Ruského impéria bol 80 000 000 000 zlatých rubľov, t.j. 2/3 všetkého majetku Ruska (boľševici 28.1.1918 zrušili ruský národný zahraničný dlh). A takto to mohlo ostať až doteraz, keby nie VOSR. Boľševici dokonca dosiahli, že v 80-tych rokoch 20. storočia ruská (sovietska) produkcia k USA bola už v pomere 1:3,  a nie 1:12 ako v roku 1921.

http://findarticles.com/p/articles/mi_qa5437/is_199812/ai_n21431672. Journal of Economic Issues,  Dec 1998  by Murphy, Austin, A note on economic growth in Eastern Europe.

Potom prišla VOSR – Marxizmus-Leninizmus, a všetko sa neuveriteľné pozitívne zmenilo. Nebudem to rozpisovať, lebo každý vzdelaný a múdry to vie, a Vašim antikomunistom nebudem dávať rozumy, lebo mám záujem, aby podržali kapitalizmus ešte aspoň 20-50 rokov, až pokiaľ komunistická Čína nebude mať HDP 3x vyšší, ako USA.

 

Vyvolený hamburger sa tak naplašil šírenia myšlienok a revolúcie VOSR do celého sveta, že ihneď začal Tretie križiacke ťaženie na Východ v rokoch 1918-1922 zničiť VOSR, ktoré organizoval minister vojny Anglicka Winston Churchill (čím sa aj on zaradil medzi dlhý zoznam kandidátov, ktorí mali byť súdení z vojnových zločinov pred medzinárodným súdom v Norimbergu). Keď toto ťaženie zlyhalo, Vyvolený hamburger zorganizoval Štvrté mimoriadne ničivé križiacke ťaženie na Východ v rokoch 1941-45, ktoré viedol Adolf Hitler, ale opäť nespel, a VOSR opäť vstala z popola. Úspešné bolo až Piate križiacke ťaženie na Východ v rokoch 1945-1990, ktoré po roku 1990 zničilo mnohé výdobytky a myšlienky VOSR vo Východnej Európe a vo svete, kde kvalita života občanov po roku 1990, napríklad v Rusku, klesla v porovnaní so svetom z 33. miesta na 66. miesto, a stálo to životy okolo 10 miliónov ľudí.

http://karolondrias.blog.pravda.sk/2017/01/10/dakujem-diskutujucemu-pravdazvitazi-za-upozornenie-ze-zo-sveta-zmizla-publikacia-transition-1999/

Po roku 1990 hospodárstvo v Rusku bolo zničené podobne, ako to dokázala Hitlerova koalícia. Nebudem to rozoberať, údaje sú napríklad v knihe Giovanni Andrea Cornia a Vladimíra Popova

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=mdownload&id=15

Z analýzy fungovania súčasnej Ruskej federácie je ale potrebné povedať, že tam ostalo stále veľa prvkov z VOSR (ktoré, to samozrejme antikomunistom neprezradím).

 

Ale Vyvolený hamburger podcenil šírenie myšlienok VOSR-Marxizmu v komunistickej Číne, pretože neveril, že občianskou vojnou zničená Čína na pokraji hladomoru, kde sa v roku 1949 dožívali priemerne len 30-35 rokov, môže sa nejako dostať z chudoby a úspešne rozvíjať vzdelanie, priemysel, vedu, techniku, kultúru…, Neverili, že čínski komunisti za 70 rokov úspešnej aplikácie odkazu VOSR dokážu z ubiedenej Číny vytvoriť svetovú veľmoc konkurujúcu USA a celému svetu.

 

Takže, čo nesmiete ukázať a objasniť súčasným bojovníkom proti odkazu VOSR – socializmu – komunistom.

 

Pre zánik kapitalizmu bez jediného výstrelu a odstránenie Vyvoleného hamburgera od moci je absolútne nevyhnutné napríklad:

Nediskutovať a neukázať výročné indexy výrobnej produkcie v percentách po VOSR v Sovietskom zväze, ako je napríklad na obrázku:

rusko-1920-170101

Výrobná produkcia krajín vo svete od roku 1920 do roku 1938 (League of Nations, World Economic Survey, Geneva, 1945, z knihy: Paul Kennedy: The Rise and Fall of the Great Powers,  Economic Change and Military Conflict from 1500 to 2000.  Random House, New York, 1987.

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=11&catid=47

 

Pre porazenie kapitalizmu bez jediného výstrelu je absolútne nevyhnutné napríklad:

Nediskutovať a neukázať príjem na obyvateľa v parite kúpnej sily v komunistickej Číne, kde pokračuje odkaz VOSR – s čínskymi charakteristikami s Ruskom, kde sa čiastočne vzdialil odkazu VOSR.

 

rusko-cina-prijem-171001

Pre zánik kapitalizmu bez jediného výstrelu je absolútne nevyhnutné napríklad:

Nediskutovať a neukázať zníženie chudoby v komunistickej Číne, ako je ukázané na obrázku nižšie. Nesmiete nič citovať zo zasadania Komunistickej strany Číny, kde sa vytýčila súčasná úloha v 13. päťročnici – odstrániť za 5 rokov úplne chudobu v komunistickej Číne (posledných 55 miliónov chudobných).

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=26&catid=47

 

cina-chudoba-171001

Pre porazenie kapitalizmu bez jediného výstrelu je absolútne nevyhnutné, napríklad:

V žiadnom prípade nesmiete prezradiť volebný systém v komunistickej Číne. Stále zabezpečujte, aby v kapitalistických krajinách prebiehali slobodné demokratické voľby kapitalistického typu, kde voliči sú väčšinou laici ovplyvnení médiami, a tak volia často kriminálnikov, niekedy aj pedofilov, narkomanov alebo psychopatov. https://news.cgtn.com/news/34676a4d35557a6333566d54/share_p.html

 

V žiadnom prípade nesmiete prezradiť výber odborníkov do štátnych funkcií v komunistickej Číne. https://news.cgtn.com/news/7845544d35557a6333566d54/share_p.html

Lebo len takýto výber odborníkov zabezpečil komunistický zázrak Číny v politike, ekonomike, vede…. Vy pokračujte aj naďalej nomináciou tých, ktorí Vám v súčasnosti z rôznych dôvodov najlepšie vyhovujú, kde odbornosť je len priťažujúca okolnosť. Viem, že sa staráte, aby Vami vybraní zodpovední funkcionári vedeli aspoň čítať a písať, a keď nie, musia to vedieť aspoň ich hovorcovia (čo je hlavný dôvod prečo po prevrate 1989 bolo potrebné zaviesť funkciu „hovorca“).

 

V žiadnom prípade nesmiete prezradiť vzdelávacie reformy v komunistickej Číne. https://news.cgtn.com/news/7855544f34557a6333566d54/share_p.html

 

Aj naďalej by ma veľmi potešilo, keby Vaše média pri kadení vyrobili ešte viac antikomunistov, ktorí by stále verili a tvrdili:

– v Číne je tvrdý kapitalizmus.

– Čína začala prosperovať až potom, keď prešla na kapitalizmus.

– v Číne je veľa miliardárov, a to znamená, že je kapitalistická krajina.

– aby ste stále vyznávali, voľný trh, slobodné voľby, demokraciu, nedotknuteľné súkromné vlastníctvo, atď… Ja verím, že Vaše médiá a antikomunisti majú ešte veľa podobných fráz v zálohe.  

 

Pre zánik kapitalizmu bez jediného výstrelu v žiadnom prípade nesmiete prezradiť súčasný vzdelanostný, vedecký a technologický rozvoj komunistickej Číny, ktorá už začína predstihovať USA a Západnú Európu, a ak to Číne ešte 20-50 rokov vydrží, tak bude technologicky nedostihnuteľná a my sa staneme technologicky rozvojovými krajinami:

 

Neprezraďte, že ako odkaz VOSR, Komunistická Čína má:

– posledných 30 rokov rast HDP 6-10% ročne, čo je 2 až 3-krát vyšší ako najmocnejšie kapitalistické krajiny.

-že z absolútnej biedy v roku 1949 sa dostala za 70 rokov na svetovú veľmoc.

– že má taikonautov vo vesmíre na čínskej vesmírnej stanici;

– že získava údaje GPS pomocou pulzarov;

– vyvinula kvantový radar;

– má 2x rýchlejšie počítače zhotovené z vlastných mikroprocesorov, ako USA;

– má najrýchlejší-rýchlik, ktorý na trase „Beijing-Shanghai“ ide rýchlosťou 350 km/hod. Vzdialenosť 1380 km prejde za 4 hodiny a 28 min. Väčšina rýchlikov ide 300 km/h.  

– má komunikačnú ‚hack-proof‘ kvantovú technológiu „entangled“ fotónových párov, kde úspešne preniesla signál z vesmíru na zem zo vzdialenosti 1200 km.

– v Pekingu testujú trasu metra, kde bude premávať (alebo už premáva) Maglev-vlak bez kolies na magnetickej poduške (v Šanghaji z letiska už premáva niekoľko rokov, ale technológia je nemecká).

 

Komunistická Čína vlastní viac ako 1000 miliárd dolárov dlhu USA, za ktoré si kúpi to, čo potrebuje. A ak tento trend bude pokračovať, tak za 20-50 rokov si kúpi všetko, čo ju napadne. Kúpi aj Vaše médiá a zabezpečí, aby aj naďalej okydávali VOSR, socializmus a komunistov, lebo čínski komunisti dobre vedia, že takto porazia kapitalizmus bez jediného výstrelu a potom ho skúpia za cenu šrotu.

 

Ale, ako som už zdôraznil, to bude platiť za jednej podmienky:   

Vaše a svetové kapitalistické médiá cez tunelovanie mozgov musia zabezpečiť, aby sa socialistické prvky odkazu VOSR nedostali do agendy vo Vašich kapitalistických štátoch aspoň ešte 20-50 rokov, t.j. aby kapitalizmus ďalej úspešne upadal a degeneroval.

 

Len tak mimochodom:

Priame investície komunistickej Číny v zahraničí pre rok 2017 sa odhadujú na 170 miliárd dolárov.

https://sputniknews.com/business/201703311052169301-china-imf-foreign-currency-report/

Celkové investície komunistickej Číny v Európe dosiahli 120 miliárd dolárov.

https://www.merics.org/fileadmin/user_upload/downloads/MPOC/COFDI_2017/MPOC_03_Update_COFDI_2017.pdf

 

Už teraz je veľké skupovanie kapitalistického majetku komunistickou Čínou. Je možné, že sa tomu dá na čas zabrániť. Napríklad, v septembri 2017, Prezident USA D. Trump nariadením zakázal aby čínska (polo štátna) firma „Canyon Bridge Capital Partners“ kúpila americkú firmu Lattice Semiconductor v San Jose v Californii, ktorá vyrába mikročipy.

 

Ako odkaz VOSR, komunistická Čína si našla vlastný model „socializmus s čínskymi charakteristikami“, ktorý jej v súčasnosti vyhovuje. Verím, že Vaše média budú ešte aspoň 20-50 rokov pracovať na tom, aby si Európa nenašla vlastný model „socializmus s európskymi charakteristikami“, ktorý by jej najviac vyhovovať v danom vývoji socializmu. Podobne, aby si USA nenašli vlastný model socializmu.

 

Verím, že tak ako doteraz, Vaše médiá okydajú všetko, čo súviselo s VOSR a so socializmom, a takto budú demokraticky konzervovať kapitalistický kastový systém degenerácie a úpadku. Ako som už opakoval, takto porazia čínski komunisti kapitalizmus bez jediného výstrelu.

Tak nech im odkaz VOSR, myšlienky komunizmu, čestnosť a ľudské práva pomáhajú!!!

 

P.S.

Veľmi by som prosil antikomunistov, aby ste ma vo svojich diskusných príspevkoch opäť ubezpečili, že ešte aspoň 20-50 rokov nedovolíte, aby sa odkaz VOSR – socialistické prvky dostali do fungovania Vašich kapitalistických štátov riadených Vyvoleným hamburgerom.

Musím sa priznať, vždy ma Vaše antikomunistické diskusné príspevky doteraz vždy potešili. Nepokazte mi radosť.

 

Karol Ondriaš

171001