Koalícia zločincov pritvrdila a chce zoznam

28. marca 2018, karolondrias, Nezaradené

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre potešenie radostných vyznávačov Vyvoleného hamburgera, ktorí omylom a zbytočne budú čítať tento blog.

USA 26.3.2018 vyhostili 60 ruských diplomatov, pretože niekto bol v Anglicku otrávený. K vyhosteniu diplomatov, t.j. pridaniu sa oficiálne do koalície zločincov, sa pridali ďalšie krajiny, väčšina z EU. Slovensko a viac ako 160 krajín sveta sa ku koalícii zločincov nepridalo, a ja dúfam, že Slovensku to vydrží.

USA budujú koalíciou zločincov pre plánovanú vojenskú agresiu do Ruska, a každý už teraz musí deklarovať na ktorej strane stojí. Tento zoznam je potrebný a musí byť verejný.
Podobne aj na Slovensku, všetky médiá a všetci významní politickí a duchovní činitelia sa museli vyjadriť či stoja na strane koalície zločincov alebo sú proti. Pre budúce Norimberské procesy je významné, že to verejne deklarovali v médiách.

Všetci naši susedia deklarovali poslušnosť ku koalícii zločincov, okrem Rakúska. To, že Slovensko zaujalo rovnaký postoj ku vyhosteniu diplomatov ako Rakúsko, ma potešilo, pretože v otázkach geopolitickej stratégie sme už dobehli Rakúsko.

Vyhostenie diplomatov je výsledkom dvoch podstatných faktov. 1. Zvýšil sa stupeň morálnej degenerácie kapitalistickej spoločnosti a jej lídrov (mnohí už dosiahli stupeň H-8 (havloid-8)). 2. Profesionálna informačná totalita vyrobili dostatočne početné vytunelované stádo, ktoré zločinecké postupy koalície zločincov pokladá za spravodlivé.

Uvidíme, čím nás koalícia zločincov ešte prekvapí.

Karol Ondriaš,
Člen KSS a DAV-DVA
180328