Založ si blog

Ešte viac ma fascinuje, ako komunisti za socializmu dokázali zabezpečiť bezplatné zdravotníctvo, školstvo, mladomanželské pôžičky. . .

Fascinuje ma, ako komunisti za socializmu, počas komunistického zázraku, dokázali z vlastných zdrojov zabezpečiť bezplatné zdravotníctvo, školstvo, mladomanželské pôžičky, finančne dostupné byty, dotácie do poľnohospodárstva, potravín, do športu, vzdelania vedy a kultúry,  vydržiavať desiatky tisícovú bojaschopnú armádu a každý rok zvyšovať reálne platy a dôchodky?

 

Dokázali to počas dlhých 40 rokov a pritom nič nepredali a ani si nemuseli požičať. Ľudia nemuseli mať 2 zamestnania, aby vyžili. Popritom vybudovali z vlastných zdrojov desiatky až stovky priemyselných podnikov, škôl, nemocníc, kultúrnych zariadení, vedeckých ústavov ….

 

Na tomto ma fascinuje, že v masmédiách, v rámci všeobecného úpadku spoločnosti po roku 1989, je absolútne zakázané diskutovať o tomto bezprecedentnom komunistickom zázraku humanity za posledných 10000 rokov.

 

Po prevrate v roku 1989 to všetko skončilo a stali sme sa ekonomickou, mentálnou a politickou kolóniou, kde denne počúvame, ako nie sú peniaze na nič a ako je každý a všetko zadlžené, i napriek tomu, že si stále niečo predávame, kolonizátori do nás investujú a ešte k tomu si požičiavame peniaze.

 

Na tomto ma ešte viac fascinuje, že v masmédiách je absolútne zakázané diskutovať, prečo to tak teraz je a prečo počas komunistického zázraku to komunisti jednoducho dokázali.

 

Namiesto toho, aby v masmédiách sa diskutovala podstata komunistického zázraku, masmédiá v rámci profesionálnej informačnej totality, stále okydávajú socializmus a komunistov, vyrábajúc vytunelovaných, mentálnych a morálnych uchylákov na ktorých je súčasný systém postavený.

 

Ozaj, ako dokázali komunisti z vlastných zdrojov po 40 rokov zabezpečiť bezplatné zdravotníctvo, školstvo, mladomanželské pôžičky, finančne dostupné byty, dotácie do poľnohospodárstva, potravín, do športu, vzdelania vedy a kultúry, vydržiavať desiatky tisícovú bojaschopnú armádu a každý rok zvyšovať reálne platy a dôchodky?

 

Vedia to, alebo dajú si niekedy takúto jednoduchú otázku slovenskí vytunelovaní alebo morálni uchyláci?

 

Nedajú, ich mentálny rozsah v ktorom fungujú im takéto otázky nikdy nedá.

 

Nech žije socializmus!

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

Člen ÚV KSS

120307

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.