Založ si blog

Demokraticky zvolení zločinci idú opäť zabíjať – tentoraz v Sýrii

USA a ich „priatelia“ už nemôžu vydržať abstinenčné príznaky z nebombardovania a z nezabíjania.

Abstinenčné príznaky prezentujú denne v médiách: USA prezident Obama ústami hovorcu prehlásil (bez uvedenia dôkazov), že sú jasné fakty, že vládne vojská použili chemické zbrane v Sýrii. Minister zahraničia USA Kerry vyhlásil (bez uvedenia dôkazov), že Sýrsky prezident Assad zahladil dôkazy o tom, že použil v Sýrii chemické zbrane. Zdôraznil, že idú bombardovať Sýriu, pretože sa sýrska vláda dopustila nesporných vojnových zločinov (dôkazy zločinov neuviedol).

Francúsky prezident Francoise Hollande vyhlásil, že Francúzsko je pripravené potrestať tých, ktorí sú za masakrom v Sýrii a verí (bez uvedenia dôkazov), že to bola Sýrska vláda.

Minister zahraničných veci William Hague odsúdil Assadovu vládu a prehlásil, že k nej vedú všetky fakty (bez uvedenia dôkazov).

 

Dalo by sa veľa diskutovať o dôkazoch a nedôkazoch. Ja ale chcem poukázať na niečo iné:

 

1. Uvedené vyhlásenia demokraticky zvolených politikov týchto veľkých imperialistických štátov sú jasných dôkazom, že v mene geopolitických záujmov chcú zabíjať nevinných ľudí a zničiť Sýriu, a je im jedno, koľko to bude stáť.

 2. Ak USA a ich „spojenci“ budú bombardovať Sýriu, tak aj predstavitelia týchto vyhlásení by mali byť súdení ako vojnoví zločinci.

 3. Je úplne isté, že za vojnové zločiny nebudú súdení, ako už mnohokrát neboli súdení predtým.

 4. Všetci demokraticky zvolení politickí predstavitelia v demokratických štátoch budú držať „hubu a krok“.

 

Z uvedeného vyplývajú nasledovné fakty:

 

1. Že kapitalistický systém demokraticky vyberá vojnových zločincov do najvyšších mocenských funkcií. Mechanizmus je tak jasný, že je to zbytočné aj popisovať.  

 2. Že vojnové zločiny sú neoddeliteľným atribútom spojenia kapitalizmu a demokracie.

 

Záhadou ostávajú dve skutočnosti:

 

1. Žiadna politická strana na Slovensku, okrem Komunistickej strany Slovenska, neodsúdila zločiny USA a ich „priateľov“ pri bombardovaní nezávislých štátov v minulosti a neodsúdi ani zločiny USA v Sýrii.

 2. Podľa strán, ktoré ľudia na Slovensku volia, vyplýva, že im zločiny USA a ich „priateľov“ nevadia. Zrejme si už na kapitalistickú demokraciu zvykli.

 

A nakoniec otázka:

 Dokedy budeme proti týmto široko-propagovaným vojnovým zločinom úplne bezmocní?

 

Nech žije Socializmus!

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

Člen UV KSS

130827

 

P.S. Prosím diskutujúcich aspoň o dva antikomunistické orgazmy do súťaže

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.