Založ si blog

Demokratickí zločinci všetkých krajín spojte sa! – Proti oslavám 70. Výročia víťazstva v Moskve

Úvodom, ja, Karol Ondriaš týmto prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Nič z toho nie je pravda, je to všetko vymyslené len na pobavenie BoPKoTov.

 

V našej histórii sa periodicky vytvárali podmienky, keď sa koalície zločincov museli spojiť s  cieľom dobýjať cudzie bohaté mestá alebo územia, drancovať ich, ničiť a zabíjať ich obyvateľov.

 

Spomeniem aspoň pár príkladov:

– Európski kresťanskí zločinci sa v 11.-13. storočí periodicky spájali do križiackych výprav, aby na Blízkom východe dobýjali a rabovali cudzie bohaté územia, ničili ich a zabíjali ich obyvateľov.

– Francúzski zločinci sa spájali s ich vodcom Napoleonom Bonaparte, aby dobýjali a rabovali cudzie bohaté územia, ničili ich a zabíjali ich obyvateľov.

– Európski zločinci sa spájali s ich vodcom Adolfom Hitlerom, aby dobýjali a rabovali cudzie bohaté územia, ničili ich a zabíjali ich obyvateľov.

 

V súčasnej dobe sa vytvorila koalícia demokratických zločincov – imperiálna elita v USA a ich súputnikov, ktorá, kde môže, dobýja a rabuje cudzie bohaté územia, ničí ich a zabíja ich obyvateľov. Nebudem to rozpisovať, stačí si pozrieť denné správy.

 

Podobne, ako v dobách križiackych výprav, Napoleona Bonaparte alebo Hitlera, významní a bezvýznamní občania museli koalícii zločincov jasne deklarovať, či stoja na jej strane alebo sú proti, tak aj dnes, súčasní vodcovia koalície zločincov si kontrolujú lojálnosť svojich členov a samozrejme upresňujú zoznam odporcov. Prvý na zozname odporcov je prezident Ruskej federácie Vladimír Putin.

 

Preto súčasná koalícia zločincov bude kontrolovať lojálnosť svojich členov 9. mája 2015 na oslavách 70. Výročia osláv víťazstva v 2. Svetovej vojne v Moskve. Každý, kto z významných politikov odmietne účasť na oslavách v Moskve, bude jasne deklarovať, že je súčasťou koalície zločincov.

 

Aj na základe vyhodnotenia účasti a neúčasti na oslavách 9. mája v Moskve, sa súčasná koalícia zločincov bude rozhodovať a ďalšom postupe ako dobyť, vydrancovať, zničiť a zabiť čo najviac obyvateľov Ruskej federácie.

 

Záverom musím poznamenať, že členovia súčasnej koalície zločincov by nemali zabúdať, že aj odporcovia ku súčasnej koalícii zločincov taktiež kontrolujú lojálnosť a nelojálnosť.

Pripomínam to len preto, lebo naposledy Hitleroví lojálnici na to pozabudli.

 

Karol Ondrias

150403

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.