Založ si blog

Zločin komunistického zázraku v produkcii mäsa a výroba morálnych úchylákov

 

Na obrázku nižšie je ukázaná produkcia mäsa na Slovensku za posledných 60 rokov.

 Produkcia mäsa na Slovensku

 Obrázok je nakreslený z overiteľných údajov našich štatistických ročeniek a jednoznačne ukazuje:

 

1. Komunisti dokázali neuveriteľný komunistický zázrak v produkcii mäsa a kapitalisti to dokázali všetko zničiť. V produkcii mäsa sme sa vrátili do roku <1950. Predpokladám, že história nepozná takýto úpadok produkcie mäsa na území Slovenska od doby, keď Neandertálci sa pobili s Homo Sapiens Sapiens, asi pred 40000 rokmi.     

 

2. Uvedený obrázok je zakázané prezentovať v masmédiách a o ňom diskutovať. Zakázali to motrokári spolu so slovenskou šľachtou už v prvom kolonizačnom balíčku. Štúdium takýchto grafov by mohlo mnohým zabrániť vyvrcholeniu počas antikomunistických orgazmoch.  

 

3. Slovenskí vytunelovaní, motroci, celebriti a morálni uchyláci o ňom nesmú vedieť, lebo so svojimi vytunelovanými mozgami musia byť presvedčení, že je to naopak. Pretože oni sú zárukou dlhodobej kolonizácie Slovenska a obmedzeného duchovného rozvoja spoločnosti. Oni musia zabrániť opätovnému rozvoju nášho poľnohospodárstva, samozrejme dennodenným okydávaním komunistov a socializmu.

 

4. Typickí slovenskí vytunelovaní nevedia už rozlíšiť, že produkcia 600 tisíc ton mäsa v roku 1989 je viac ako 200 tisíc ton z roku 1950.  A že 170 tisíc ton mäsa je menej ako 600 tisíc ton. Poznamenávam, že priemerne inteligentný šimpanz rozlíši, že 6 banánov je viac ako 2 banány.

 

5. Počas socializmu rádiá Slobodná Európa, Hlas Ameriky a všetky západné televízie sa vysmievali socialistickému poľnohospodárstvu, radili, že keď odstránime komunistov a zničíme družstva, tak naša poľnohospodárska produkcia bude úspešne napredovať. Slovenskí vytunelovaní im uverili a mnohí veria aj teraz.

 

6. Stále ma fascinuje profesionalita našich kolonizátorov a slovenskej šľachty, ako dokážu absolútne tunelovať mozgy a vyrábať slovenských morálnych úchylákov a popritom ešte ničiť naše hospodárstvo. Uvedomujem si, že majú na svojej strane totalitne profesionálny tunelovací informačný systém a k tomu veľkú vytunelovanú časť populácie s nereálnym myslením, veriacu v nadprirodzené sily, astrológiu, vykladanie kariet, vešteniu a podobným halucináciám.

(Kniha: Vytunelovaní: http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=showCategory&catid=47)

 

7. Pozerajúc na obrázok produkcie mäsa, úplne chápem nenávisť ponovembrových vlád ku komunistom,  lebo dobre vedia, že v porovnaní s nimi, sú neschopní diletanti. Napríklad súčasný výrok ministra kultúry p. Daniela Krajcera (SaS), že komunizmus zodpovedal za najväčší počet zavraždených ľudí v histórii ľudstva (TASR, 5.11.2011).

 

8. Pre zaujímavosť obrázky, ako sa vyvíjala produkcia mäsa v komunistickej Číne a v USA:

 Produkcia mäsa v komunistickej Číne

Produkcia mäsa v USA

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

www.ondrias.sk

111007  

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?