Založ si blog

Prečo by som chcel postaviť pomník súdruhovi Stalinovi na Slovanskom námestí na Slovensku

Predstavme si, že na jeseň 1941, keď Hitlerova armáda počas 2. Svetovej vojny stála pred Moskvou, Stalin by sa pokakal a vyšiel pred Moskvu a privítal Hitlera slovami: „Áno, vyhral si vojnu. Ja to vzdávam a dávam ti k dispozícii Červenú armádu – 25 miliónov bojaschopných mužov, obrovský zbrojársky priemysel, nevyčerpateľné zásoby surovín a obrovské územie s významným ľudským potenciálom.“

 

Ako by pokračoval vývoj vo vojne a vo svete, keby 70% Hitlerovej armády v roku 1941 zastavilo boj proti Sovietskemu zväzu a spolu s Červenou armádou by boli použití na iných frontoch? Odpoveď je veľmi jednoduchá. Za pár týždňov by Hitler vyhral vojnu s Veľkou Britániou, neskoršie za pár mesiacov aj s USA a s každým, kto by sa mu postavil.

 

Ale, čo je najhlavnejšie, splnil by si svoje veľké sny. Napríklad, vyriešil by židovskú otázku tak, ako ju plánoval vyriešiť. Židia by dnes neexistovali. Vyriešil by otázku ďalších menejcenných národov. Napríklad, podľa známych plánov, niekoľko desiatok miliónov (50-70 miliónov?) poloľudí-Slovanov by fyzicky zlikvidoval, pár percent vybraných by „poárijcil“, mnohých by upravil, aby sa nerozmnožovali a zvyšok by zahnal za Ural, kde by ich kŕmil vodkou a tabakom, aby slúžili, ako zdroj lacnej pracovnej sily – so štatútom moderných otrokov. Je možné, že dnes by už nevedeli čítať ani písať. Slovensko, Česko, Poľsko a mnohé ďalšie národné štáty by boli známe len z dejepisu. A možno ani z dejepisu.

 

Ako by vyzeralo dnešné zasadanie Európskeho parlamentu v Bruseli – pardon, zasadanie nacistických predstaviteľov Tretej ríše v Berlíne?

 

Z uvedeného je jasné, že Stalin má najväčší podiel na záchrane židovskej, slovanskej a európskej civilizácie pred nacizmom-fašizmom. Že Európa je dnes demokratické zoskupenie civilizovaných štátov a nie Hitlerova Tretia ríša. Je tiež jasné, že Stalin zachránil oveľa viac občanov Sovietskeho zväzu, ako obetoval.

 

Viem si predstaviť, že pripustiť takýto význam súdruha Stalina, ako ateistu, komunistu a vedúceho predstaviteľa komunistickej strany, na porážke fašizmu a záchrane európskej civilizácie, je absolútne neprípustné pre veľkú väčšinu predstaviteľov kresťanskej a kapitalisticky-demokratickej Európy, s koloniálnou a imperiálnou tradíciou ega jedného boha. Preto súdruh Stalin musí byť prezentovaný len ako zločinec. Bolo by ťažké zatracovať marxizmus cez Marxa, tak si našli Stalina. Ďalším dôvodom jeho prezentácie ako zločinca je, že v Druhej svetovej vojne vylepil Západnej Európe veľkú facku, ktorú mu niektorí demokratickí politici nemôžu stále zabudnúť. A tom už nehovorím o tom, že vybudoval najväčšie slovanské impérium v v dejinách s obrovskou politickou, ekonomickou a vojenskou silou. Také niečo nám západné mocnosti nikdy neodpúšťajú.

 

Napriek mnohým  kontroverzným rozhodnutiam Stalina, za jedno mu môžem predsa poďakovať. Že ako Slovák hovorím po slovensky  a žijem na Slovensku, a nie niekde za Uralom, ak by som vôbec žil.

 

Preto by som chcel postaviť pomník súdruhovi Stalinovi na Slovanskom námestí na Slovensku. Zaslúžil sa o Slovensko viac, ako mnohí, ktorých pomníky tam už máme.

 

Veľmi sa divím, prečo busta súdruha Stalina nestojí v zasadačke Slovenskej národnej strany, jeho socha na významnom námestí v Izraeli, alebo aspoň vo významnej synagóge, a ešte aby som nezabudol, pred Európskym parlamentom v Bruseli.

 

Zatiaľ nestojí.

 

Škoda, lebo dnes alebo zajtra sa môže objaviť ďalší Hitler a my opäť budeme súrne potrebovať ďalšieho súdruha Stalina.

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

Ondrias.sk

111018

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.