Založ si blog

Ešte viac ma fascinuje, ako komunisti za socializmu dokázali zabezpečiť bezplatné zdravotníctvo, školstvo, mladomanželské pôžičky. . .

Fascinuje ma, ako komunisti za socializmu, počas komunistického zázraku, dokázali z vlastných zdrojov zabezpečiť bezplatné zdravotníctvo, školstvo, mladomanželské pôžičky, finančne dostupné byty, dotácie do poľnohospodárstva, potravín, do športu, vzdelania vedy a kultúry,  vydržiavať desiatky tisícovú bojaschopnú armádu a každý rok zvyšovať reálne platy a dôchodky?

 

Dokázali to počas dlhých 40 rokov a pritom nič nepredali a ani si nemuseli požičať. Ľudia nemuseli mať 2 zamestnania, aby vyžili. Popritom vybudovali z vlastných zdrojov desiatky až stovky priemyselných podnikov, škôl, nemocníc, kultúrnych zariadení, vedeckých ústavov ….

 

Na tomto ma fascinuje, že v masmédiách, v rámci všeobecného úpadku spoločnosti po roku 1989, je absolútne zakázané diskutovať o tomto bezprecedentnom komunistickom zázraku humanity za posledných 10000 rokov.

 

Po prevrate v roku 1989 to všetko skončilo a stali sme sa ekonomickou, mentálnou a politickou kolóniou, kde denne počúvame, ako nie sú peniaze na nič a ako je každý a všetko zadlžené, i napriek tomu, že si stále niečo predávame, kolonizátori do nás investujú a ešte k tomu si požičiavame peniaze.

 

Na tomto ma ešte viac fascinuje, že v masmédiách je absolútne zakázané diskutovať, prečo to tak teraz je a prečo počas komunistického zázraku to komunisti jednoducho dokázali.

 

Namiesto toho, aby v masmédiách sa diskutovala podstata komunistického zázraku, masmédiá v rámci profesionálnej informačnej totality, stále okydávajú socializmus a komunistov, vyrábajúc vytunelovaných, mentálnych a morálnych uchylákov na ktorých je súčasný systém postavený.

 

Ozaj, ako dokázali komunisti z vlastných zdrojov po 40 rokov zabezpečiť bezplatné zdravotníctvo, školstvo, mladomanželské pôžičky, finančne dostupné byty, dotácie do poľnohospodárstva, potravín, do športu, vzdelania vedy a kultúry, vydržiavať desiatky tisícovú bojaschopnú armádu a každý rok zvyšovať reálne platy a dôchodky?

 

Vedia to, alebo dajú si niekedy takúto jednoduchú otázku slovenskí vytunelovaní alebo morálni uchyláci?

 

Nedajú, ich mentálny rozsah v ktorom fungujú im takéto otázky nikdy nedá.

 

Nech žije socializmus!

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

Člen ÚV KSS

120307

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.