Založ si blog

Letná televízna súťaž v kalení morálnych uchylákov

Nikdy nepozerám televízne súťaže misiek, milionárov, spevákov, tanečníkov, mudrlantov, expertov, veštíc alebo veštcov, ale vždy si so záujmom pozriem súťaž v kalení uchylákov, lebo si myslím, že každá nová súťaž v tejto kategórii je veľmi významná pre šťastný alebo strastiplný život mnohých ľudí.

 

Myslím si, že posledného pol roka, v rámci slobody slova, všetky naše televízne kanály súťažia medzi sebou a s medzinárodnými kanálmi ako  BBC, CNN …, kto zakalí čo najviac morálnych uchylákov, aby veľké medzinárodné, štátne teroristické organizácie mohli obsadiť a následne zničiť civilizáciu v  Sýrii.

 

Na to potrebujú dostatočný počet dobre zakalených uchylákov, podobne, ako ich bolo potrebných pri pálení bosoriek a mnohých svätých vojnách v minulosti, alebo v súčasností na zničenie a následné ovládnutie úspešných civilizácií v bývalých socialistických krajinách, Juhoslávii, Iraku, Afganistanu, Líbye alebo posledne Barmy.

 

Takže, aké sú výsledky súčasnej letnej súťaže v kalení morálnych uchylákov v programe kolonizovania a zničenia civilizácie v Sýrii?

 

Myslím si, že u nás vedie televízia TA3, tesne nasledovaná Markízou a potom Jojkou. Štátne televízie tiež obstojne kalia. Samozrejme, naše televízie sú len slabým odvarom v kalení uchylákov v porovnaní s televíznymi gigantmi, ako napríklad CNN alebo BBC.

 

Myslím si, že môj názor nemusí byť objektívny. Preto navrhujem, aby každú súťaž v kategórii „Kalenie uchylákov“  vedecky sledovala a vyhodnocovala komisia, a aby sa každoročne okrem mnohých cien, demokraticky udeľovala aj cena „Morálneho uchyláka“ zvlášť pre televíziu, najlepší program a realizačný tím.

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

člen ÚV KSS

120603

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.