Založ si blog

Výzva na revolúciu! ? Kde, kedy a ako?

Krásne, národné, bojovné, revolučné heslá sa šíria médiami.

Napríklad: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d-RaJfLU3zw

Takéto výzvy majú len jeden háčik, možno dva, a vlastne veľa háčikov a jeden veľký hák.

 

Pisatelia takýchto výziev si neuvedomujú fakt, že situácia na Slovensku je výsledkom kolonizácie bývalého socialistického bloku, ktorú si naši buditelia, národovci, kresťania, disidenti, a všetci bojovníci proti komunistickej totalite vyštrngali na námestiach v roku 1989, keď počet antikomunistických orgazmov dosahoval až 21 za hodinu.

Zničili si samy najväčšie a najúspešnejšie slovanské impérium v histórii.

 

Zahraničné korporácie na Slovensku vytvárajú viac ako 90% vývozu a viac ako 90% zisku.

Všetko hodnotné, čo tu máme patrí motrokárom a keď si zmyslia, tak im bude patriť aj všetko ostatné, samozrejme včítane občanov. Nie je jednoduché sa diplomaticky k tomu postaviť.

 

Posledné roky, krajiny, ktoré si mysleli, že môžu ísť vlastnou cestou a neplatiť kolonizačnú dávku, ako napríklad: bývalý socialistický blok, Irak, Afganistan a Líbya boli zničené; Sýria sa zatiaľ drží a možno vydrží aj Irán. Rusko a Čína sú dostatočne vojensky silné, aby mohli ísť vlastnou cestou.

Keby Slovensko malo 2 miliónovú moderne vyzbrojenú armádu, zbrane hromadného ničenia, jadrové ponorky a kozmické zbrane, a priateľstvo so Sovietskym zväzom na večné časy, tak takéto výzvy by mohli splniť svoj cieľ.

 

Kolonizátori a veľké štátne teroristické organizácie kontrolujú aj maličké Slovensko. Vlády, ktoré im vyhovujú podporujú a ktoré nie, tie zatracujú. Majú na to na Slovensku dostatok mediálnych sluhov.

Bohužiaľ, skôr sa mi zdá, že rôznym bandám slovenských kriminálnikov, zahraničným kolonizátorom a veľkým medzinárodným teroristickým organizáciám nejde po ruke ficova vláda, a preto v rámci kalenia uchylákov a kolonizačnej stability Slovenska vymysleli fintu pre buditeľov, národovcov, kresťanov, prevrátených disidentov, a bojovníkov proti komunistickej totalite v podobe rôznych výziev.

 

Samozrejme som za to, aby sa to na Slovensku veľa zlepšilo, lebo je čo zlepšovať, a preto som aj v KSS a podporujem jej program. Program je jednoduchý, odstrániť kapitalizmus a nastoliť socializmus.

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.,

Člen ÚV KSS

160930

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Škola / Školstvo / Žiak /

Školákom sa začali veľkonočné prázdniny, do lavíc sa vrátia o týždeň

28.03.2024 07:30

Veľkonočné prázdniny sú pre školákov posledným dlhším voľnom pred koncom školského roka.