Založ si blog

Prečo najväčšia teroristická organizácia zúri nad udalosťami na Kryme?

Predstavitelia USA, Obama, Kerry, Albright… zúria, donekonečna opakujú, že Rusko na Kryme porušilo medzinárodné právo, porušuje ľudské práva, okupuje Krym, sú to okupanti, atď… Hillary porovnala Putima ku Hitlerovi, čo je vyjadrenie morálne chorého človeka.

 

Dôvod? USA si za posledné desiatky rokov zvykli, že majú absolútnu moc, čo sa im zaľúbi to urobia, a všetci z oprávneného strachu budú držať hubu a krok. Vo svojej ideológii demokratického terorizmu, posledných 50 rokov bombardovali desiatky štátov a zabili tam 10-16 miliónov ľudí.

A zrazu „nejaký“ Putim povie nie. To by rozzúrilo aj obyčajných medzinárodných lúpežníkov a nieto Vyvoleného hamburgera.

Je tu ešte jeden dôvod prečo USA a ich posluhovači zúria na udalosťami na Kryme.

1. Keď Rusko „vtrhlo“ na Krym, obyvatelia ich vítali. Keď vojaci USA vtrhli na územie suverénneho štátu, tak ich nikdy nikto nevítal, väčšinou na nich strieľali.

2.   Keď Rusko „vtrhlo“ na Krym, nepadol ani jeden výstrel, nikto nebol zabitý a ani zranený. Keď vojaci USA niekde v trhli, tak niekoľko mesiacov, v prípade Vietnamu, Kambodže a Laosu až niekoľko rokov strieľali a bombardovali väčšinou civilné obyvateľstvo a zabili pri tom niekoľko miliónov ľudí.

(3.3.2014 „,Ruskí“ vojaci alebo obrancovia Kryme vystrelili raz do vzduchu, čo bol ich najväčší zločin, ktorý CNN, BBC a mnohé svetové média stále dokola opakujú. CIA a FBI doteraz nezistili, či niekto vystrelil od radosti alebo od strachu).

3. Keď Rusko „vtrhlo“ na Krym, tak krajinu stabilizovalo a zabezpečilo bezpečnosť a prosperitu jej obyvateľov, a myslím si na dlhú dobu. Keď vojaci USA vtrhli na územie suverénneho štátu, tak tam nastal rozvrat, zabíjanie, chaos, zníženie bezpečnosti a dodržiavania ľudských práv. Stačí si porovnať Irak, Líbyu alebo Afganistan.

 

V súvislosti s udalosťami na Kryme najrozšírenejšie svetové „demokratické“ média CNN, BBC… sa predbiehajú vo výrobe morálnych uchylákov. S ich primitívneho vysielania je mi jasné, že silno predpokladajú, že už nás všetkých vychovali fungovať len v mentálnom rozsahu: jesť, piť, kakať, cikať a súložiť.

 

Ja predpokladám, že je ešte stále dosť ľudí, ktorí dokážu rozpoznať pravdu od výroby uchylákov.

 

Karol Ondriaš

140305

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.