Založ si blog

Utečenci – a konečné riešenie blízko-východnej otázky?

Vďaka internetu veľká časť obyvateľstva sveta odsudzuje politiku Vyvoleného hamburgera na Blízkom a Strednom východe. Keď si predstavíme jednu z alternatív, že prúd utečencov bude prichádzať do Európy mnoho rokov, pričom, ak situácia na Blízkom východe sa ešte zhorší, a niekto ďalej plánovite zabezpečí, že utečenci budú mať v ruke namiesto mobilu samopal kalašnikov. A keď k tomu pripočítame ešte alternatívu „riadených majdanov „druhotriednych občanov“-imigrantov a odstreľovačov“ v EÚ, potom sa názor Európanov na bombardovanie krajín blízkeho východu bude meniť v prospech Veľkého hamburgera – t.j. v prospech bombardovania, zabíjania a ničenia krajín Blízkeho a Streného východu. Tým by sa vytvorili podmienky morálnej podpory väčšiny Európanov pre konečné riešenie blízkovýchodnej a stredovýchodnej otázky, kde by bolo možné nasadiť aj zbrane hromadného ničenia. – A konečne vybudovať „Tretiu ríšu veľkého Izraela?“.

 

Verím, že táto alternatíva je len hypotetická, ale aj tak by ju mali mať ľudia v Európe a na Blízkom a Strednom východe na pamäti. Možno, aj to by prispelo, aby zodpovední štátnici situáciu utečencov vyriešili tak jednoducho, ako by to vedel vyriešiť každý mentálne zdraví človek, a to, zabezpečiť utečencom v domovskej krajine podmienky na dôstojný život.

 

Nebudem tu rozvádzať mnohokrát opakované všeobecné overiteľné fakty, že USA na čele Vyvoleného hamburgera, vojensky, ekonomicky a politicky systematicky ničia každú možnú konkurenciu vo svete, ktorú nemôžu využiť na svoj zisk (až na prípady, kde konkurencia je už dostatočne silná, ako napríklad komunistická Čína a Rusko).

 

Každý vie, že chovanie ľudí, ktorým niekto úmyselne a cieľavedome zničí podmienky na život je predvídateľné – utečú tam, kde môžu najlepšie prežiť. Súčasná imigrácia do Európy je zákonným výsledkom plánovaného ničenia životných podmienok na Blízkom východe, v Afrike…, je zákonným produktom systému kapitalistických ekonomických a politických vzťahov založených na maximálnom zisku. A zdá sa, že táto politika sa najbližšie roky až desaťročia meniť nebude.

 

Otázkou je, čo je cieľom a aké sú alternatívy súčasného plánovaného „núteného sťahovania národov“. Nebudem rozvíjať postranné ciele, – ako je zabezpečiť pre starnúcu a v niektorých štátoch aj vymierajúci „bielu“ Európu nevyhnutnú pracovnú silu (často druhotriednych občanov), – a možnosť destabilizovať Európu (alebo EÚ).

 

Posledné desaťročia (okrem posledných ~10 rokov bombardovania a rozvratu) populácia, vzdelanosť, ekonomická, vojenská a politická sila väčšiny krajín Blízkeho a Stredného východu narastala, čo nebolo a nie je v súlade s plánmi Vyvoleného hamburgera. Súčasné mnohoročné bombardovanie niektorých týchto krajín alebo vyvolanie vojen, nezabezpečilo konečné riešenie blízkovýchodnej otázky, t.j. Vyvolený hamburger tam nemá absolútnu politickú, ekonomickú a vojenskú kontrolnú moc. A dúfajme, že ani nebude.

 

Karol Ondriaš

150905

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.