Založ si blog

Čo televízie TA3, Markíza, RTVS. . . nesmú prezradiť o komunistických oslavách 1. Mája

Pozrel som si, asi 15 minúť, na TA3 reláciu Rozhovory cez polnoc: Spomienky na 1. Máj (30.4.2016).

Bola to opäť  krásna ukážka, keď sa televízia TA3 (a ostatné) premenila na mediálnu fekálnu jamu, a v rámci totalitnej ideológie Veľkého hamburgera výchovy morálnych uchylákov, opäť kydala na socializmus a komunistické oslavy 1. Mája.

 

Neviem, či v relácii pri účelovej výchove morálnych uchylákov spomenuli, že každá účasť na 1. Máji bola platená, ako v robote, a nakoľko to bolo povinné. Ja som sa v Bratislave zúčastňoval osláv zhruba každý druhý krát.

 

Čo totalitné televízie TA3, Markíza, RTVS… pri výchove morálnych uchylákov nesmú prezradiť o komunistických oslavách 1. Mája?

 

V žiadnom prípade nesmú dovoliť odvysielať v repríze celý (3-5 hodinový) nezostrihaný televízny záznam z osláv 1. Mája v Bratislave, a z iných slovenských veľkých miest z komunistických rokov 1960-1989.

Nesmú to dovoliť z jedného podstatného dôvodu: Počas osláv 1. Mája pred tribúnov defilovali pracujúci jednotlivých slovenských podnikov, družstiev a spoločenských organizácií, kde sa komentovali-sumarizovali úspechy každého podniku, družstva alebo spoločenskej organizácie za posledný rok. Konkrétne sa uvádzali čísla, ako napríklad, koľko topánok konkrétny podnik vyrobil, koľko iný podnik postavil a odovzdal bytov, atď… Skrátka, profesionálne vytunelovaný občan SR sa nesmie dozvedieť nielen úspechy, ale ani názvy podnikov, ktoré boli vybudované v danom meste alebo regióne počas komunistického zázraku 1948-1989.

 

Naše totalitné mediálne fekálne jamy to nedovolia z mnohých ďalších dôvodov, ako napríklad:

– Nesmú ukázať komunistický zázrak socializmu, úspechy občanov Slovenska, jeho umu a rúk, lebo by to narušilo výchovu šťastných slovenských Motrokov.

–  Narušilo by to výchovu občanov Slovenska v podriadenosti Veľkému hamburgeru a narušilo by to našu výchovu k podvedomému pocitu menejcennej, nekonkurencie-schopnej „rasy“.

– Oslabilo by to hlavný cieľ moci Veľkého hamburgera: eliminovať konkurenciu, ktorá viedla k čiastočnému alebo úplnému zničeniu Juhoslávie, Iraku, Afganistanu, Líbye a Sýrie, a v súčasnosti sa sústreďuje na hlavný cieľ: zničiť a kolonizovať Rusko a Komunistickú Čínu. A my im v tom máme šťastne pomáhať.

 

Televízne záznamy z komunistických osláv 1. Májov sú veľmi dôležité kvôli našej histórii, ktorú budú historici posudzovať v budúcnosti.  Pretože nechcem, aby nás historici za 50-1000 rokov posudzovali len ako „málo-schopnú menejcennú rasu“, prosil by som, ak niekto má plné (3-5 hodinové) nezostrihané televízne záznamy z  osláv 1. Mája v Bratislave, alebo z iných slovenských veľkých miest z komunistických rokov 1960-1989, aby mi napísal na karol@ondrias.sk.

 

Ja len dúfam, že morálne degenerované stádo, ktoré sa zmocnilo našich médií po prevrate 1989, v rámci slobody slova, ich všetky nezničili.

 

Karol Ondriaš

160430

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.