Založ si blog

Ďakujem diskutujúcemu „pravdazvitazi“ za upozornenie, že zo sveta zmizla publikácia Transition 1999

Diskutujúci „pravdazvíťazí“ mi napísal:

„OSN nikdy taku spravu (myslí tým publikáciu Transition 1999) nevydala. Cize autor klame, alo co ine cakat od komunistu, ktoreho jedinou ulohou je velebit krpateho opilca z kremla a obhajovat zlociny komuznizmu, ktory ma na svedomi takmer 100 milionov zivotov.“

 

Vedecká práca OSN „Transition 1999“ z dokumentovala zločiny, morálny a ekonomický úpadok v krajinách bývalého socialistického bloku, ktorý nastal keď tam kapitalizmus nahradil socializmus. Vlastne autori publikácie popísali experiment na živo, keď sa porovnal socializmus s kapitalizmom.

Publikácia ukazuje, že zločiny kapitalizmu v každej postkomunistickej krajine boli podobné.  Z vedeckého hľadiska z toho vyplýva, že sa jedná o prírodný zákon, ktorý je všeobecne platný pre kapitalizmus.

 

Po vydaní publikácie „Transition 1999“ som ju dlho nikde nemohol zohnať, nebola ani v oddelení OSN v Univerzitnej knižnici v Bratislave. Ale nakoniec sa mi ju podarilo získať, ako dar.

 

Keď kapitalizmus Vyvoleného hamburgera dobil a význame zničil východoeurópsku socialistickú civilizáciu, Vyvolený hamburger, ako každý zločinec, ktorý chce za sebou zahladiť stopy, aj on musel všetky dôkazy o zločinoch kapitalizmu odstrániť.

A teraz som sa vďaka „pravda zvíťazí“ (ktorý sa asi hanbí za svoje meno) dozvedel, že odstránil zo sveta aj publikáciu „Transition 1999“. Pripomínam, že každá publikácia OSN má byť elektronicky dostupná zadarmo pre všetkých. To, že koalícia zločincov dokázala zmiznúť publikáciu „Transition 1999“ zo sveta hovorí o jej absolútnej moci a totalite.  Koľko podobných publikácií a filmových dokumentov zmizlo takto zo sveta?

 

Aby Transition 1999 úplne nezmizol zo sveta, nahral som na video text aspoň prvých dvoch častí. Linky na videa sú nižšie.

Pridal som aj graf vývoja populácie v Rusku za socializmu a kapitalizmu, z čoho zločiny kapitalizmu jasne vidieť.  Za posledných 24 rokov komunizmu sa zvýšila populácia o 20 miliónov obyvateľov. Po zničení socializmu populácia Ruska za 24 rokov klesla o 4 milióny. Celkové straty 24 miliónov, čo sú porovnateľné straty, ako malo Ruská republika v 2. Svetovej vojne.

 

Linky na videá:

https://youtu.be/NOh_J_ETnac

https://youtu.be/1qmG3R9u5q4

https://youtu.be/OjsIMSFRPdk

https://youtu.be/wAzZHMLSzOM

populacia-rusko-170110

Karol Ondriaš

170110

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Fico

Fico chce prešetriť prideľovanie spisov na Najvyššom súde. Prideľujú sa transparentne, kontrola bola arogantná a neštandardná, odpovedal Šikuta

24.04.2024 16:51, aktualizované: 17:25

Podľa Fica je podozrivé, že v minulosti všetky najcitlivejšie veci, v ktorých sa rozhodovalo o opravných prostriedkoch, pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.