Založ si blog

Dokáže koalícia „demokratov“ zariadiť, že sa Slovania budú vzájomne zabíjať?

Práve som na CNN dopozeral prejav ich súčasného hovorcu B. Obamu v Estónsku (3.9.2014, okolo 15.00 h). Vo svojom prejave sa vyjadril veľmi jasne: Urobíme všetko, čo bude v našej moci, aby sa Slovania vzájomne zabíjali. Sľúbil poslucháčom, že po vstupe do NATO budú môcť aj oni pod ochranou NATO zabíjať Slovanov.

Aspoň sa mi to zdalo, že to takto medzi riadkami myslel.

Samozrejme, že to nepovedal takto priamo, ale to zabalil, ako vždy, do sľubov demokracie, humanity, vojenskej pomoci, materiálnej a morálnej podpory súčasného režimu v Kyjeve alebo každého, kto je ochotný bojovať proti Putinovi a ruskému imperializmu (t.j. zabíjať Slovanov). Obvinil Rusko z vojenskej agresie na Ukrajine, z vojenskej podpory rebelov a zo všetkého možného, čo USA už praktizujú verejne v priamom prenose už desiatky rokov.

 

Koalícia „demokratov“ po vyhraní studenej vojny v roku 1990, rozbila Východoeurópsky socialistický blok, zničila východoeurópsku civilizáciu a krajiny kolonizovala.

Po čase sa Rusko postavilo proti a začalo viesť vlastnú konkurenčnú politiku. Aktivovalo sa v založení krajín BRICS, ich Rozvojovej banky, spolupracuje aktívne s Čínou, začína s Kubou, snaží sa o oslabenie doláru a posilňuje ekonomicky a vojensky…

 

Jednou zo stratégii maximálneho zisku koalície zločincov je aj vytvorenie podmienok,aby sa neposlušné národy navzájom zabíjali, ako to zariadili napríklad v Indočíne, na Blízkom východe, v Afrike, na Balkáne, a v súčasnosti v Iraku, v Líbyi, v Afganistane a v Sýrii.

 

Po dlhoročnom úsilí zariadili aj vzájomné zabíjanie Slovanov na Ukrajine. Chvála bohu, že je to zatiaľ len v malom rozsahu, lebo Rusko sa nedalo vlákať do konfliktu, ktorý podľa plánu mal vyústiť do vojny vo východnej slovanskej Európe.

Ale koalícia zločincov sa stále nevzdáva a stále prináša ďalšie „pravdy“, aby vyrobila dostatočný počet morálnych uchylákov, ktorí majú nenávidieť Putina a „imperiálnu, zločinnú“ politiku Ruska na Ukrajine a v okolí, a tým zabezpečiť vzájomné zabíjanie Slovanov.

 

Pozrel som si, aké stanovisko v tejto otázke zaujali naše masmédia.

Myslím si, a treba to vedecky preskúmať, že overiteľné fakty dokazujú , že všetky médiá zaujali jednoznačný postoj v súlade s agendou koalície zločincov. Už mesiace vyrábajú morálnych uchylákov, ktorí majú veriť vykonštruovaným „pravdám“,  súhlasiť a podporiť akékoľvek vzájomné zabíjanie Slovanov na Východe, s ktorým prichádza teraz, alebo príde v budúcnosti koalícia zločincov.

 

Pri vyrábaní morálnych uchylákov používajú veľa trikov:

napríklad, že do nadpisu článku sa dá správa, ktorá je zavádzajúca, a ktorá nie je v súlade s ďalším textom. Pretože väčšina číta len nadpisy, takýto postup vyrábania uchylákov je účinný. Takže nadpisy článkov:

– Putin: Ak by som chcel, zaberiem Kyjev do dvoch týždňov.

– Hanbím sa, že Putin je môj prezident, hovorí zadržaný aktivista.

– Povstalci dobili Novoazovsk, podľa Kyjeva ide o ruský vpád.

– Rusko vedie na Ukrajine vojenskú ofenzívu, tvrdí USA.

– Ruskí vojaci prenikli na juhovýchod Ukrajiny, tvrdí Kyjev.

V podobnom duchu vyrábajú morálnych uchylákov ďalšie „naše“ denníky a všetky „naše“ televízie.

 

Kedy v rámci odkazu SNP vyženieme majiteľov médií zo Slovensku, ktorí nám už zabezpečili vysoký kolonizačný a degeneračný štandard, a teraz vytvárajú podmienky, aby sme sa my Slovania vzájomne zabíjali?

 

Karol Ondrias

140903

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.