Založ si blog

Nežná revolúcia a Pietna spomienka na obete

Práve pozerám na TA3 televízii priamy prenos, ktorý má dolu titulky „Nežná revolúcia, Pietna spomienka na obete“.

Ako vždy, televíziu pozerám bez zvuku, aby ma to nerušilo.

Vážim si, že naši poprední verejní aj súkromní činitelia si konečne spomenuli aj na obete Nežnej revolúcie. Práve vidím, ako kladú vence obetiam. Predsa je ešte nejaká spravodlivosť na svete.

 

Škoda, že som to nepozeral od začiatku, možno by som sa dozvedel aj počty obetí.

Napríklad:

 

Koľko ľudí po Nežnej revolúcii na Slovensku zomrelo na predávkovanie drogami, a čo o tom hovoria ich deti, matky a otcovia?

Koľko ľudí po Nežnej revolúcii na Slovensku spáchalo sociálnu samovraždu, a čo o tom hovoria ich deti, matky a otcovia?

Koľko ľudí po Nežnej revolúcii na Slovensku zomrelo na ulici alebo na smetisku ako dobytok, a čo o tom hovoria ich deti, matky a otcovia?

Koľko ľudí po Nežnej revolúcii na Slovensku sa muselo živiť odpadkami z košov, a čo o tom hovoria ich deti, matky a otcovia?

Koľko ľudí po Nežnej revolúcii na Slovensku sa stalo smradľavými  bezdomovcami, túlajúci sa medzi nami, kde psychický tlak degenerovaného okolia bol tak silný, že im to poškodilo mozog. Čo o tom hovoria ich deti, matky a otcovia?

Koľko ľudí po Nežnej revolúcii na Slovensku vyhodili s práce a museli začať kradnúť, a čo o tom hovoria ich deti, matky a otcovia?

Koľko ľudí po Nežnej revolúcii na Slovensku vyhodili s práce a stali sa menejcennými – t.j. nezamestnanými, a čo o tom hovoria ich deti, matky a otcovia?

Koľko ľudí po Nežnej revolúcii na Slovensku muselo odísť od rodiny do zahraničia, aby nejako uživili rodinu? A čo o tom hovoria ich deti, matky a otcovia?

Koľko ľudí po Nežnej revolúcii na Slovensku bolo okradnutých, podvedených nemajúci šancu na dôstojný život. A čo o tom hovoria ich deti, matky a otcovia?

Koľko ľudí po Nežnej revolúcii na Slovensku si nemôže založiť rodinu, lebo im to finančné prostriedky nedovolia. A čo o tom hovoria ich deti, matky a otcovia?

Koľko ľudí po Nežnej revolúcii na Slovensku….

 

Škoda, že som TA3 nepozeral od začiatku, možno by som sa dozvedel aj počty obetí.  No nič, ale aspoň viem, že určitá skupina elitných občanov patriaca medzi morálnych uchylákov sa roky nezmenila.

 

Karol Ondriaš

141117

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.