Založ si blog

Kto vyrába Vaše slovenské hovädá a prečo?

Slovenské hovädá na objednávku zavraždili mladého novinára za 70000 eur.
Slovenské hovädo v Bratislave ukopalo k smrti filipínca.
Slovenské hovädo v Košiciach zavraždilo ženu tak, že ju vyhodilo z balkóna.
Slovenské hovädo v Sobranciach pichlo nožom kamaráta ….
Dve slovenské tínedžerske hovädá okradli a zbili 80 ročnú dôchodkyňu…
Dve slovenské tínedžerske hovädá, dievča a mladík predávali drogy…
Štyri slovenské detské hovädá, 13 až 14 ročné, fyzicky napadli 60 ročného muža…
Dve slovenské tínedžerske hovädá v Banskej Bystrici so zbraňou v ruke prepadli v parku…
Slovenské hovädá na futbale vo Viedni zranili dve policajtky a vykradli pumpu…

Takto by som mohol pokračovať aj týždeň, a aj tak by som nepopísal činnosť všetkých Vašich slovenských hovied za posledných 29 kapitalistických rokov.

Skoro som zabudol na prehlásenie:
Týmto prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre potešenie chichotajúcich sa Domácich zvieratiek Vyvoleného hamburgera.

My komunisti sme ešte pred prevratom 1989 vedeli, že kapitalizmus produkuje násilnú, zločinnú a morálne degenerovanú spoločnosť, ale súčasná prax to nielen potvrdila, ale aj prekonala.

Každý zločin slovenských hovied vždy odsúdia Vaši politici a zavzdychajú si pritom všetky Vaše médiá. Avšak, pretože Vaše médiá si už dlho udržujú štatút fekálnych jám („fekálne“ je môj amatérsky preklad amerických „Fake news“), o slovenských hovädách nesmú diskutovať a prezradiť to podstatné.

Nesmú sa diskutovať tri podstatné otázky, lebo výsledky diskusie by boli neprijateľné pre Vyvoleného hamburgera, koalíciu zločincov a chichotajúce sa domáce zvieratká Vyvoleného hamburgera.
1.) Prečo sa tu slovenské hovädá objavili až po odstránení socializmu a komunistov od moci po roku 1989?
2.) Sú slovenské hovädá neoddeliteľnou súčasťou inherentnej degenerácie kapitalistickej spoločnosti.
3.) Kto vyrába Vaše slovenské hovädá a prečo, a aké nástroje na ich výrobu používa?

Odpovede na 1. a 2. otázku:

Pretože slovenské hovädá sa tu objavili po odstránení komunistov od moci po roku 1989, preto slovenské hovädá sú súčasťou degenerácie kapitalistickej spoločnosti. Z činnosti slovenských hovied vyplývajú ďalšie dva zákony kapitalistického systému.

1. Zákon hovorí, že kapitalistická spoločnosť, oproti socialistickej, vyrába aj človeka – hovädo.

2. Zákon hovorí, že kapitalistická spoločnosť odsúdi každý čin slovenského hoväda, ale si z výroby človeka-hoväda nič nerobí, pretože nechce odstrániť zdroj výroby slovenských hovied, t.j. kapitalizmus a jeho zákony.
Bohužiaľ, veľká mladšia časť Vašej spoločnosti slovenské hovädá berie už ako nevyhnutnú súčasť demokracie a slobody (čo ja považujem tiež za myslenie hovied).
Väčšina spoločnosti (< 45 rokov) na Slovensku si už život bez slovenských hovied nevie ani predstaviť, pretože v živote nič iné nepoznala. (Pripomínam, že my starší, už dôchodcovia vieme, že slovenské hovädá, ktoré sú súčasťou zločinov proti ľudskosti, sme na Slovensku, počas komunistického zázraku (1948-1990) novej civilizácie, nemali a ani sme nevedeli, že môže existovať systém vzťahov, ktorý ich generuje).

Odpoveď na 3. otázku:

Príspevok politikov je najzávažnejší: Pretože slovenské hovädá sa tu objavili po odstránení socializmu a komunistov od moci po roku 1989, sú produktom zákonov, ktoré prijali politici po prevrate 1989.
K výrobe slovenských hovied významne prispievajú Vaše masmédiá, hovädá sú produktom mediálnej kampane všetkých masmédií na Slovensku po prevrate roku 1989.

Príspevok súkromných médií: Markíza, Joj, Plus…. Plus jeden deň, Sme, Denník N…..
Ako každý, kto má IQ>77 vie, a opäť to opakujem: po prevrate 1989, keď bol zničený zázrak novej humánnej socialistickej civilizácie, kolonizátori potrebovali znížiť úroveň kultúry, vzdelania, humanity, medziľudských vzťahov… a vychovať slovenského Motroka fungujúceho len v mentálnom rozsahu: jesť, piť, kakať, cikať a súložiť. Tejto úlohy sa zhostili výborne všetky Vaše médiá od roku 1989 a fungujú za týmto účelom až doteraz.
Je úplne jasné, že Vaše médiá vychovávajú slovenské hovädá už viac ako štvrť storočie. Sú to denné a nočné filmy a relácie, kde sa ľudia chovajú ako hovädá, ktoré len strieľajú, zabíjajú, unášajú, vykonávajú vraždy na objednávku, vypaľujú a terorizujú slušných ľudí.
Ja dôvod výroby slovenských hovied, aby svetové spoločenstvo Vás pokladalo za menejcennú rasu? Bolo to podobne v 18.-20. Storočí, keď sa vyrábali z Afričanov hovädá?

Príspevok RTVS:
Kolonizátori po roku 1989 rozhodli, že verejnoprávnu TV (STV1, STV2, RTVS) musia ovládať kresťania, pretože kresťania nenávidia socializmus, komunistov a ateistov a tým budú po ruke kolonizátorom, ktorým konečným cieľom je zničiť východoeurópsku civilizáciu a absolútne kolonizovať východ až po Vladivostok. Kolonizátori spoliehali a stále spoliehajú na skutočnosť, že každý, kto verí v 21. storočí v boha a nadprirodzené sily, nemá v mozgu hardvérové vybavenie kritického myslenia a reflexie. V praxi to znamená, že takýto programovateľný biologický stroj http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=9&catid=47
je možné oblbnúť čímkoľvek bez akýchkoľvek dôkazov, čo sa aj denne deje.
Druhý, nemenej významný faktor je, že viera v posmrtný život automaticky utláča do pozadia riešiť skutočné životné problémy.
Napríklad, keby som ja veril v posmrtný nekonečný život v nebi, tak by som sa snažil dodržiavať 10. Božích prikázaní a celý život by som len čakal, kedy zomriem. Problémy sveta by ma nezaujímali, lebo Boh je všemohúci a vie čo robí a On vie dokonca aj budúcnosť nás a celého sveta. Prečo by som mu ja mal nejako protirečiť, ešte by ma za to uvrhol do pekla.

Zločiny proti ľudskosti, ktoré produkujú slovenské hovädá, sú tak závažné, že na SAV by mal vzniknúť ústav skúmajúci slovenské hovädá profesionálne, hlavne otázky:
Kto ich vyrába?
Na čo ich vyrába?
Aké nástroje na to používa?
Kto to všetko platí?
Aký bude vývoj slovenských hovied v budúcnosti?
Slovenské hovädá a demokracia?
Porušovanie ľudských práv slovenských hovied?
Sú slovenské hovadä kvalitnejšie ako Poľské, Rumunské… v porovnaní s hovädami v Afrike, Latinskej Amerike…? A tak podobne…

Je úplne jasné, že takýto ústav na SAV nevznikne, lebo Vyvolený hamburger by mal obavu, že niektorý pracovník by mohol prekročiť povolenú mentálnu hranicu: jesť, piť, kakať, cikať a súložiť. Bohužiaľ, ja so svojím vedeckým grantom (t.j. dôchodkom) to ťažko zachránim.

Záverom je potrebné pripomenúť, že aby spoločnosť nevymrela, je potrebné, aby žena priemerne mala ≥2,1 detí. Pretože na Slovensku žena má priemerne 1,4 dedí (a Slovenka asi ešte menej), po niekoľko generácií Slováci vymrú. To, že s nimi vymrú aj slovenské hovädá, je slabá útecha.

Karol Ondriaš
181002

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Takmer 100 dronov a rakiet. Masívny ruský útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 10:02

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.