Založ si blog

Ako si naša zjednotená demokratická organizácia NATO postavila už druhý Pomník degenerácie v 21. storočí.

 

Prvý pomník si postavila a stále dostavuje v Afganistane. Je to pekný pomník a Afganci, keď ku nám za pár desaťročí alebo storočí prídu, tak nám ho isto pripomenú. Ale pretože Afganistan je ďaleko a mnohí Európania nemajú toľko peňazí, aby si ho na vlastné oči poobdivovali a vlastnými rukami pohladili, NATO im vyšlo v ústrety, a konečne sa rozhodlo ukázať svoju silu a vojenskú zručnosť stavať Pomníky degenerácie aj niekde nablízku.

 

Samozrejme sa upriamili na Líbyu, lebo to bola jediná bohatá krajina, ktorá doteraz dokázala odolať demokratickému rabovaniu. NATO, pri stavbe tohto Pomníka degenerácie, v rámci európskej tradície, nezaprelo v sebe mediálnu obľubu Hitlera, stratégiu bombardovania Hermanna Goringa, a dokonca predčila v propagande aj Paula Josepha Geobbelsa.

 

Bolo to proste krása, ako tento Pomník degenerácie NATO rástol počas posledných 5 mesiacov a ako ho naši demokratickí vládcovia radostne obdivovali a pospolitý ľud z úľavou uznal, že opäť dobro zvíťazilo nad zlom. I keď je potrebné po pravde povedať, že väčšina pospolitého ľudu si tento pomník ani nevšimla, podobne ako si nevšimla pomník v Afganistane.

 

Prečo si NATO postavilo Pomník degenerácie v Líbyi?

 

Z jednoduchého dôvodu: Politická a ekonomická stratégia Líbye bola zameraná na strategický cieľ, aby Afrika už konečne prestala byť len kontinentom, kde cudzinci drancujú nerastné bohatstvo, kde Afričania sú len lacnou pracovnou silou, moderného nevzdelaného otroka, aby Afrika získala ekonomickú a politickú nezávislosť.

 

Kadháfi a Líbya sa ukazovala ako jedna z najvýznamnejších síl, ktorá na tomto cieli už úspešne pracovala a mala prvé pozitívne výsledky.

 

Takýto strašný, neslobodný, nedemokratický, diktátorský strategický cieľ Líbye a Afriky predsa Euro-atlantická civilizácia nemohli nechať len tak.

 

Koľko pomníkov degenerácie si NATO ešte postaví v Afrike, pokiaľ Afričania získajú ekonomickú a politickú samostatnosť?

 

Asi veľa.

 

Ale bude to len pokračovanie Pomníkov degenerácia, ktoré už v Afrike postavili Európania za posledných 400 rokov. Predpokladám, že ich je už viac ako pomníkov, ktoré si tam postavili termity.

 

Podrobnejšie: Prečo si NATO postavilo pomník degenerácie v Líbyi sú na linku:

5 things you might not have known about the war in Libya

Dakujem za link od: JKB, PhD.

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

Ondrias.sk

110831

 

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.