Založ si blog

Zločin komunistického zázraku v počte dobytka

 

Na obrázku nižšie je ukázaný počet hovädzieho dobytka na Slovensku za posledných 90 rokov. Staršie údaje o počtoch dobytka sú na stránkach „youtube: Komunistický zázrak“, obrázok nižšie je už doplnená o roky 2008 až 2010.

 Pocet dobytok 2010

Obrázok je nakreslený z overiteľných údajov našich štatistických ročeniek a jednoznačne ukazuje:

 

1. Komunisti dokázali neuveriteľný komunistický zázrak zvýšiť počet hovädzieho dobytka a kapitalisti po roku 1989 to dokázali neuveriteľne všetko zničiť.

 

2. A nielen to. Na obrázku je ukázaná neuveriteľná ničivá sila kapitalizmu, v ktorej sa vyžívali naši humanisti keď nás za veľké trafiky po roku 1989 oslobodili od komunistickej totality. Počet dobytka klesol už viac ako počas 2. Svetovej vojny, keď ho ničili Nemci, Rusi a slovenskí partizáni dohromady. Škoda, že som nezohnal údaje o počte dobytka na Slovensku počas vlády Márie Terézie, alebo v časoch Rímskej ríše, alebo v časoch príchodu prvých Slovanov na naše územie v prepočte na počet obyvateľov. Predpokladám, že bol aj vtedy vyšší. Dokonca si myslím, ako som zdôraznil na obrázku, že ani drancovanie Attilu, Džingischána, Sulejmana, Bethlema, Hitlera a Stalina nezničilo tak populáciu hovädzieho dobytka na Slovensku, ako naši ponovembroví hrdinovia ovešaní medailami za humanitu a dodržiavanie ľudských práv.

 

3. Uvedený obrázok je zakázané prezentovať v masmédiách a o ňom diskutovať.

 

4. Slovenskí vytunelovaní, motroci, celebriti a morálni uchyláci o ňom nesmú vedieť, lebo to je záruka dlhodobej kolonizácie Slovenska, obmedzeného duchovného rozvoja spoločnosti a dedičnej vlády našej demokratickej šľachty. Oni musia zabrániť opätovnému rozvoju nášho poľnohospodárstva, samozrejme dennodenným okydávaním komunistov.

 

5. Predpokladám, že súčasná slovenská šľachta musí okydávať komunistov už len z toho dôvodu, že si jasne uvedomujú svoju neschopnosť v porovnaní s komunistami. Ja si dokonca myslím, že keby na Slovensku posledných 20 rokov vládlo stádo zubrov z obory z Topoľčianok, tak by sa im nepodarilo tak zničiť stav dobytka ako to dokázali naši ponovembroví hrdinovia.

 

6. Stále ma fascinuje profesionalita našich kolonizátorov a slovenskej šľachty, ako dokážu absolútne tunelovať mozgy a vyrábať slovenských morálnych úchylákov, ktorí nedokážu už rozoznať, že 5 je viac ako 2.

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSC.

Ondrias.sk

110903

 

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.