Založ si blog

Dokáže Marxizmus zvíťaziť nad súčasným globálne súkromným fašizmom predtým, ako fašizmus rozpúta III. svetovú vojnu?

Asi bude musieť, lebo je to jediná alternatíva, ktorá to dokáže.

Dôkazy o súčasnom globálnom fašizme podáva napríklad Juraj Janošovský v článku: Kapitalizmus metastázoval do globálneho fašizmu

http://www.noveslovo.sk/prispevok-v-blogu/Vybrane_poznamky_k_aktualnemu_stavu_globalneho_fasizmu

 I keď treba dodať, že v súčasnom štádiu globálny fašizmus ešte nie je úplne jednotný a rôzne odnože súťažia medzi sebou o maximálnu moc. Ďalších dôkazov o tejto už kapitalisticky-demokratickej axióme je veľa, a denne sa s nimi stretávame v bežnom živote a v mediálnych správach. Z množstva dôkazov, o fungovaní súkromno-fašistického systému (anglosion?), kde najvýznamnejšiu zložku tvorí elita USA, spomeniem napríklad:

1.) Zoznam štátov (uvedený nižšie), ktoré demokratické USA a ich priatelia bombardovali po Druhej svetovej vojne, pretože nedodržiavali „ľudské práva” a zabili pri tom niekoľko miliónov ľudí. Keby sme na predstaviteľov štátov, ktorí bombardovanie nariadili použili tie isté kritéria ako na nacistických zločincov v Norimbergu, tak každý by musel dostať trest smrti (podľa Noama Chomského) a nie byť demokratickým oslávencom alebo nositeľom Nobelovej ceny za mier. Nikto s predstaviteľov demokratických vlád sveta sa neopovážil poukázať na tieto zločiny a žiadal ich vyšetrenie.

2.) Zoznam plánovaných alebo s účasťou demokratických USA vykonaných atentátov na prominentné osoby, ktoré „nedodržiavali ľudské práva“ (uvedený nižšie).

3.) Zoznam priateľských diktátorov USA (uvedený nižšie).

4.) Zákon Patriot Act, prijatý v USA v roku 2001, dovoľuje bezpečnostným zložkách USA kohokoľvek vo svete sledovať, uniesť, mučiť, zabiť alebo väzniť bez súdu v známych alebo tajných väzniciach. Nikto s predstaviteľov demokratických vlád sveta sa neopovážil poukázať na tieto zločiny a žiadal ich vyšetrenie.

5.) USA a ich priatelia po 2. svetovej vojne podporovali asi všetky represívne režimy, ako napríklad v Saudskej Arábii, Indonézii alebo v Hondurase a zároveň odstraňovali progresívne vlády a ekonomicky ničili štáty, ktoré sa snažili o nezávislosť, ako napríklad Východoeurópske socialistické štáty, Čile, Irák, Líbya, Irán, Kuba, Sýria, Egypt, africké a latinsko-americké štáty..atď.   

6.) Teroristické činy súkromno-fašistickej elity zahrňuje aj súčasná podpora džíhádistov v Sýrii, Líbyi, Rusku ….

7.) Všadeprítomné odpočúvanie a kontrola činnosti, už skoro každého na planéte, je vďaka Edwardovi Snowdenovi  v súčasnosti všeobecne známa (za čo mu paradoxne hrozí v USA vysoký trest). A to ešte nevieme všetko, čo súkromno-fašistický systém zahŕňa.

 

Nevyhnutnou súčasťou súkromno-fašistického systému je aj ovládanie mienkotvorných médií, ktoré vychovávajú generáciu, ktorá má tento systém podporovať. Má podporovať záujmy globálnej súkromno-fašistickej elity a nenávidieť všetko, čo bráni rozvoju globálneho fašizmu, hlavne marxizmus, socializmus a komunistov.

 

Jeden príklad za všetky:

V roku 1989 všetky média v USA a vo svete opakovane podávali správy o masakre mierumilovných študentov tankami a vojakmi na Námestí nebeského pokoja (Tien an-men) v Pekingu 4.6.1989. Zdôrazňovali masaker študentov, ktorí chceli „odstrániť komunistickú totalitu, chceli slobodu a dodržiavanie ľudských práv“. Referovali o námestí, kde bolo zmasakrovaných niekoľko tisíc študentov „zločinnou komunistickou totalitou“. Táto správa sa opakovala v médiách celého sveta 22 rokov a opakovali ju skoro všetci demokratickí vysokopostavení politickí, mediálni a ekonomickí predstavitelia. Týmto nás kŕmili 22 rokov a predpokladám, že týmto vychovali a 22 rokov kalili stovky-miliónov morálnych uchylákov, ktorí na povel by boli použitelní na zabíjanie komunistov.

Keby nie Wikileaks tak „masakrom“ kalia uchylákov doteraz.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/wikileaks/8555142/Wikileaks-no-bloodshed-inside-Tiananmen-Square-cables-claim.html

http://www.telegraph.co.uk/news/wikileaks-files/8555896/Wikileaks-Tiananmen-cables.html

Na základe tajných depeší z veľvyslanectva USA v Pekingu, ktoré odhalili Wikileaks, a publikoval The Daily Telegraph 4.6.2011, vyšlo najavo, že na Námestí nebeského pokoja v Pekingu dňa 4. Júna 1989 nedošlo k žiadnemu masakru. Masaker bol účelovo vymyslený.

Nasledujúce fakty dokazujú profesionálnu totalitu globálneho súkromno-fašistického systému. V čase „masakry“ na námestí v Pekingu tam bolo niekoľko tisíc študentov, veľa zahraničných novinárov, pracovníkov veľvyslanectiev a bežných zahraničných zvedavcov. Podobne, ako pracovníci veľvyslanectva USA v Pekingu informovali vládu v USA o pravde na Námestí nebeského pokoja, tak isto aj iní pracovníci veľvyslanectiev informovali svoje vlády, že na námestí k žiadnemu masakru nedošlo.

Skutočnosť, že nikto z priamych účastníkov nemohol povedať svoj názor na „masaker“ v svetových mienkotvorných masmédiách po dobu 22 rokov, a dokonca, že žiadny predstaviteľ vlád sveta oficiálne sa neopovážil povedať pravdu o „masakre“ na námestí v Pekingu dokazuje neuveriteľnú absolútnu globálnu moc, strach a profesionalitu fašistickej totality v ktorej žijeme. http://ondrias.sk/index.php/component/content/article/34-blog/238-chemorho.html

 

Myslím si, že súkromný globálny fašizmus ešte neovláda všetko, alebo nie je ešte zjednotene globálny.  Napríklad, Čína, Rusko, Irán, Sýria… stále odolávajú a veľmi pravdepodobne aj odolajú. Preto sú vystavené stále útokom globálnych fašistov, kde napríklad o Rusku pri kalení uchylákov sa používajú správy:

Prebraté z: http://www.zvedavec.org/komentare_5756.htm

http://vineyardsaker.blogspot.sk/2013/10/1993-2013-is-twenty-years-long-pas-de.html

Berezovskij coby „pronásledovaný“ podnikatel

Politkovskaja „zavražděna hrdlořezy KGB“

Chodorkovskij uvězněn kvůli své lásce ke „svobodě“

Ruská „agrese“ proti Gruzii

Ruské „genocidní“ války proti Čečencům

„Nepokojné kundičky“ coby „vězni svědomí“

Litviněnko „zavražděn Putinem“

Ruští homosexuálové „pronásledováni“ a „týráni“ státem

Magnickij a následný „zákon Magnického“

Snowden jako „zrádce ukrývající se v Rusku“

„Ukradené volby“ do Dumy a na post prezidenta

„Bílá revoluce“ na náměstní Bolotnaja

„Nový Sacharov“ – Aleksej Navalnyj

Ruská „podpora Assada“, (chemického) „řezníka z Damašku“

Neustálé zasahování Ruska „do ukrajinských záležitostí“

„Naprostá kontrola“ Kremlu nad ruskými médii

 

Najnovšie správy o prepustení Chodorkovskeho po amnestii z ruského väzenia:

Chodorkovskij bol politický väzeň,

Chodorkovskij je disident,

Chodorkovskij vyhlásil, že bude bojovať za prepustenie politických väzňov v Rusku.

V podobnom duchu sú správy aj o ďalšej kriminálničke J. Tymošenkovej na Ukrajine.

Je možné, že ako vždy, kriminálnici aj teraz tvoria významný pilier súčasného globálneho fašizmu.

 

Súčasný fašizmus je založený na neobmedzene veľkom finančnom súkromnom kapitále, ktorý fašistom zabezpečuje absolútnu moc. K tomu je potrebná všeobecná privatizácia, pretože všetko čo je súkromné sa dá kúpiť za peniaze. Potom je možné, že napríklad v roku 2013 bolo na svete 1426 dolárových miliardárov majúcich majetok 5,4 triliónov dolárov (podľa Forbes), čo je o 18% viac ako mali pred rokom.

 

Po 2. Svetovej vojne v ceste absolútneho privatizovania fašizmu stál marxizmus (socializmus a komunisti), pretože marxizmus hlása všeľudové vlastníctvo výrobných prostriedkov a tým aj kapitálu. Po odstránení marxizmu v bývalom socialistickom bloku po roku 1989, súkromný fašizmus zaznamenal veľký rozmach. Je možné, že v konkurenčnom boji o suroviny, ľudské zdroje a životný priestor nebude váhať vyvolať aj väčšie vojny, ako vyvolal doteraz.

 

Marxizmus je jediná alternatíva, ktorá dokáže odstrániť súčasný globálny súkromný fašizmus. Preto všetky globálne médiá už dlhodobo šíria filozofiu „vedeckého antikomunizmu“. Napríklad na Slovensku väčšina súčasnej mladšej generácie je už odchovaná výlučne na antikomunistických orgazmoch.

 

Dokáže Marxizmus zvíťaziť nad súčasným globálne súkromným fašizmom?

Pokiaľ sú ľudia poučiteľní, tak áno. A poikiaľ nie, tak si musia počkať až po III. Svetovej vojne.

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

Člen ÚV KSS

140112

  

Zoznam štátov, ktoré USA a ich priatelia bombardovali po druhej svetovej vojne, pretože nedodržiavali „ľudské práva”. http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=8&catid=47

 „Naším prvým cieľom je zabrániť opätovnému objaveniu sa nového súpera, či už na území bývalého Sovietskeho zväzu alebo inde, ktorý by predstavoval ohrozenie poriadku, predtým nastoleného Sovietskym zväzom… musíme zdôvodniť dostatočne jasne záujmy vyspelých priemyselných štátov, aby sme ich odradili od spochybnenia nášho vedúceho postavenia alebo snahy odstrániť nastolený politický a ekonomický poriadok…“

Plánovacia smernica Pentagónu pre daňové roky 1994–1999, New York Times 8. marca 1992, str.14

 Čína                           1945-46;

Kórea a Čína             1950-53;

Guatemala                      1954;

Indonézia                        1958;

Kuba                          1959-60;

Guatemala                      1960;

Kongo                              1964;

Peru                                1965;

Laos                           1964-73;

Vietnam                     1961-73;

Kambodža                  1969-70;

Guatemala                 1967-69;

Grenada                          1983;

Libanon                 1983, 1984;

Líbya                     1986, 2011;

Salvádor                        1980s;

Nikaragua                     1980s;

Panama                           1989;

Irak                 1991-99, 2001-;

Kuvajt                             1991;

Somálsko                         1993;

Bosna                    1994, 1995;

Sudán                              1998;

Afganistan           1998, 2001-;

Juhoslávia                       1999.

      

Zoznam plánovaných alebo s účasťou USA vykonaných atentátov na prominentné osoby, ktoré „nedodržiavali ľudské práva“. Zoznam z knihy Williama Bluma [5] predkladám tak, ako som ho stiahol z internetu (http://members.aol.com/bblum6/assass.htm). Pre jednoduchosť ho nechávam v angličtine.

 1949 – Kim Koo, Korean opposition leader

1950s – CIA/NeoNazi hit list of numerous political figures in West Germany

1950s – Chou En –lai, Prime minister of China, several attempts on his life

1950s – Sukarno, President of Indonesia

1951 – Kim Il Sung, Premier of North Korea

1950s (mid) – Claro M. Recto, Philippines opposition leader

1955 – Jawaharlal Nehru, Prime Minister of India

1957 – Gamal Abdul Nasser, President of Egypt

1959 – Norodom Sihanouk, leader of Cambodia

1960 – Brig. Gen. Abdul Karim Kassem, leader of Iraq

1950s-70s  – José Figueres, President of Costa Rica, two attempts on his life

1961 – Francois „Papa Doc“ Duvalier, leader of Haiti

1961 – Patrice Lumumba, Prime Minister of the Congo (Zaire)

1961 – Gen. Rafael Trujillo, leader of Dominican Republic

1963 – Ngo Dinh Diem, President of South Vietnam

1960s – Fidel Castro, President of Cuba, many attempts on his life

1960s – Raúl Castro, high official in government of Cuba

1965 – Francisco Caamaño, Dominican Republic opposition leader

1965-6 – Charles de Gaulle, President of France

1967 – Che Guevara, Cuban leader

1970 – Salvador Allende, President of Chile

1970 – Gen. Rene Schneider, Commander –in –Chief of Army, Chile

1970s, 1981  – General Omar Torrijos, leader of Panama

1972 – General Manuel Noriega, Chief of Panama Intelligence

1975 – Mobutu Sese Seko, President of Zaire

1976 – Michael Manley, Prime Minister of Jamaica

1980-1986 – Muammar Qaddafi, leader of Libya, several plots and attempts upon his life

1982 – Ayatollah Khomeini, leader of Iran

1983 – Gen. Ahmed Dlimi, Moroccan Army commander

1983 – Miguel d’Escoto, Foreign Minister of Nicaragua

1984 – The nine comandantes of the Sandinista National Directorate

1985 – Sheikh Mohammed Hussein Fadlallah, Lebanese Shiite leader (80 people killed in the attempt)

1991 – Saddam Hussein, leader of Iraq

 

Prikladám zoznam priateľských diktátorov USA, ktorým USA so spojencami pomohli k moci, verejne alebo neverejne ich podporovali alebo v tichosti tolerovali, lebo boli alebo sú súčasťou záujmov USA v našom demokratickom svete. Zoznam je pre jednoduchosť v angličtine.

 

Abacha, General Sani ———————— Nigeria

Amin, Idi —————————————           Uganda

Banzer, Colonel Hugo ————————            Bolivia

Batista, Fulgencio —————————–           Cuba

Bolkiah, Sir Hassanal ————————-           Brunei

Botha, P.W. ————————————            South Africa

Branco, General Humberto —————— Brazil

Cedras, Raoul ———————————-           Haiti

Cerezo, Vinicio ——————————–           Guatemala

Chiang Kai-Shek ——————————            Taiwan

Cordova, Roberto Suazo ——————— Honduras

Christiani, Alfredo —————————-            El Salvador

Diem, Ngo Dihn —————————— Vietnam

Doe, General Samuel ————————-            Liberia

Duvalier, Francois —————————- Haiti

Duvalier, Jean Claude————————-            Haiti

Fahd bin’Abdul-‚Aziz, King ——————            Saudi Arabia

Franco, General Francisco ——————- Spain

Hitler, Adolf ———————————–            Germany

Hussan II—————————————-           Morocco

Marcos, Ferdinand —————————-            Philippines

Martinez, General Maximiliano Hernandez El Salvador

Mobutu Sese Seko —————————- Zaire

Noriega, General Manuel ——————– Panama

Ozal, Turgut ———————————–            Turkey

Pahlevi, Shah Mohammed Reza ———— Iran

Papadopoulos, George ———————– Greece

Park Chung Hee —————————— South Korea

Pinochet, General Augusto —————— Chile

Pol Pot——————————————-           Cambodia

Rabuka, General Sitiveni ———————           Fiji

Montt, General Efrain Rios ——————            Guatemala

Salassie, Halie ———————————           Ethiopia

Salazar, Antonio de Oliveira —————- Portugal

Somoza, Anastasio Jr. ————————            Nicaragua

Somoza, Anastasio, Sr. ———————–            Nicaragua

Smith, Ian ————————————–            Rhodesia

Stroessner, Alfredo ————————— Paraguay

Suharto, General —————————— Indonesia

Trujillo, Rafael Leonidas ——————– Dominican Rep.
Videla, General Jorge Rafael —————- Argentina

Zia Ul-Haq, Mohammed —————–      Pakistan

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.