Založ si blog

Eurofondy a reklama na Dobré správy pre Slovensko žijúce na podpore

Pretože profesionálna informačná totalita Vyvoleného hamburgera nedovolí, aby sa občania Slovenska dozvedeli mnohé dôležité informácie, múdri ľudia nachádzajú cesty, ako pravdu dostať do širokej verejnosti. Jedna z nich je aj reklama na Dobré správy.

 

Konečne som hrdý aj na Slovákov – reklamníkov, ktorí šikovne prepašovali pravdu do týchto reklám o našom súčasnom štatúte Slovenska žijúceho na podpore.

 

Každý tieto reklamy už videl v TV, kde každých 20 minút deti prinášajú Dobré správy, napríklad:

„Dobrý deň máme dobré správy pre Slovensko: Vedeli ste, že vďaka eurofondom na Slovensku vyrástlo až 8 priemyselných parkov, viac ako 80 km diaľnic, až 130 tisíc pracovných miest, zrekonštruovalo sa 48 čističiek odpadových vôd,  protipovodňových zariadení, zdigitalizovalo sa, atď,… Vďaka eurofondom sme vyrástli. Až 80% verejných investícií tvoria prostriedky z EÚ. Vďaka ním sa Slovensko mení na modernú a vyspelú krajinu.“

 

Je úplne zrejmé, že výrobcovia týchto reklám múdro predpokladali, že na Slovensku žijú ešte stále ľudia, ktorí nie sú len šťastne vytunelovaní slovenskí Motroci. Títo ľudia rýchlo pochopia, čo vlastne reklamníci do týchto reklám zašifrovali.

 

V reklame sú zašifrované dve hlavné správy:

 

1.) Slováci, uvedomte si konečne, že Slovensko, ako štát a vy všetci žijete na podpore.  Až 80% verejných investícií z EÚ znamená, že žijeme už 80% z podpory. Reklama jasne hovorí,  že nemáme vlastné zdroje pre budovanie priemyselných parkov, diaľnic, čistiarní vôd, vytvorenie pracovných miest, protipovodňových zariadení, atď…  Že sme už 25 rokov odvislí (ako by povedal Švejk) od vrtochov EÚ, za ktoré jej máme byť vďační.

 

Druhá zašifrovaná správa je ešte dôležitejšia.

 

2.) Slováci, uvedomte si, že počas komunistického zázraku rozvoja Slovenska , 1948-1989, ste dokázali vlastným umom a vlastnými rukami zabezpečiť, že na Slovensku z vlastných zdrojov ste vybudovali:

Stovky priemyselných podnikov, ako napríklad: Východoslovenské železiarne Košice, ropovod Družba,  atómové elektrárne,  atď… (zoznam je na:

http://karolondrias.blog.pravda.sk/2015/07/26/zoznam-podnikov-vybudovanych-na-slovensku-pocas-komunistickeho-zazraku-aktualizacia-26-7-2015/

– Proti povodniam ste vybudovali priehrady: Oravská priehrada, Liptovská Mara, priehrady považskej kaskády, atď…

– Každý rok bolo vytvorených 22000 pracovných miest na Slovensku z vlastných zdrojov pre občanov a nie pre Motrokov.

– Počas komunistického zázraku od roku 1948 do 1989 stúpol počet obyvateľov Slovenska o 1,831 mil. t.j. 44,6 tisíc ročne. Komunisti počas 41 rokov z vlastných zdrojov zabezpečili, že každý rok museli, obrazne povedané, postaviť mesto, ktoré malo 44,6 tisíc ľudí, t. j. ~10 000 rodín so všetkým vybavením, ako potraviny, byty, šaty, školy, nemocnice, sociálne zabezpečenie, zamestnanie, dôchodky, dôstojný život, desiatky tisíc pracovných miest ročne, atď… Takto počas komunistického zázraku, obrazne povedané, postavili 41 miest.

http://karolondrias.blog.pravda.sk/2015/02/11/zlocinny-podiel-cirkvi-na-destrukcii-slovenskej-rodiny/

– Občania Slovenska, uvedomte si, že toto sme dokázali v rokoch 1948-1989, i napriek tomu, že štáty „vtedajšej EÚ“ nám k tomu maximálne bránili. Zaviedli proti nám embargo na všetky moderné technológie  a na všetky dôležité informácie. Mediálnou propagandou nás presviedčali, akí sme hlúpi, tupí, zaostalí  a žijeme v totalite. A hlavne nám zdôrazňovali, že nám len chcú pomôcť, chcú, aby sme sa mali dobre.

– Táto zašifrovaná správa v skratke hovorí: Neverte propagande Veľkého hamburgera, že ste len hlúpa menejcenná rasa, ktorá nič nevie, nič sama nedokáže a ktorá môže byť rada a vďačná EÚ, že žije až s 80% na podpore.

 

Záverom sa už teším na pravdu o Slovensku, ktorú zašifrujú naši múdri reklamníci do reklám k 50. Výročiu oslobodenia Slovenska od komunistickej totality, napríklad:

 

V TV budú každých 20 minút deti a batoľaťa prinášať Dobré správy:

„Dobrý deň máme dobré správy pre Slovensko: Vedeli ste, že vďaka eurofondom na Slovensku každý rok rozdajú našim spoluobčanom až milión gulášových polievok,  v zimnom období až milión dvojitých diek,  že bolo vytvorených až milión pracovných miest pre dôchodcov a že 80% mladých ľudí študuje v zahraničí.

Vedeli ste, že vďaka eurofondom na Slovensku sa zastarané  heslo „Bojuj proti komunistickej totalite„ zmenilo na moderné a dynamické: Zavolaj nám a uži si! Zaži najrýchlejší orgazmus!

Vedeli ste, že len v minulom roku až 5 miliónov občanov nám zavolalo, užilo si a zažilo najrýchlejší orgazmus! Vďaka eurofondom sme vyrástli. Až 99% verejných investícií tvoria prostriedky z EÚ. Vďaka eurofondom sa Slovensko mení na modernú a vyspelú krajinu.“

 

Prosil by som do diskusie aspoň 2 príspevky do súťaže: Šťastný slovenský Motrok 2016.

 

Karol Ondriaš,

160123

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.