Založ si blog

Pohádali sa Anglosasi s vlastníkmi finančného sektora v USA, 10 dní pred voľbami?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre pobavenie a potešenie BoPKoTov, Motrokov, Vyvoleného hamburgera  a ostatných.

 

Pretože už roky nechodím na komédie do divadla a ani do cirkusu, ako náhradu si niekedy pozriem niektoré politické relácie v našich médiách. Ale, pretože som náročný divák, hľadám stále kvalitnejšie zábavné relácie, až som sa pristihol, že počas písania vedeckých článkov v oblasti biofyziky, paralelne veľa pozerám CNN, hlavne teraz pred americkými prezidentskými voľbami. Musím sa priznať, že i keď nemám žiadne diplomatické, geopolitické alebo iné vzdelanie v medzinárodných finančných, teroristických, mafiánskych a klanovských vzťahoch, a ani nie som členom žiadneho spolku Vyvoleného hamburgera, bavím sa na CNN dobre.

 

Všetko vo volebnej kampani na prezidenta USA išlo posledné mesiace tradične. Masmédiá v rukách finančnej oligarchie ospevovali svoju kandidátku H. Clintonovú a očierňovali protikandidáta D. Trumpa. Trump bol obvinený, že sexuálne obťažoval ženy tým, že im položil ruku na prsia a dokonca niektorú aj pobozkal. Trump mal alebo stále má nejaké tajné vzťahy so zlým ruským diktátorom Putinom, ktorý tajne zasahuje do volebnej kampane USA, a je možné že Trump je agentom Kremľa.

 

Výsledok kampane bol pre finančnú oligarchiu už jasný.

 

V tomto duchu sa vyjadrila aj FBI. Jej riaditeľ James Comey 5.7.2016 najskôr prehlásil, že 113 správ nájdených v súkromných mailoch H. Clintonovej mali štátny stupeň utajenia (čo je fakticky trestný čin). Ale napriek tomu FBI ďalej zistila, že nenašla jasný dôkaz porušenia zákona a odporučila, aby Clintonová nebola z ničoho obvinená. Týmto sa koalícia finančných oligarchov upokojila a pokojne čakala na zvolenie H. Clintonovej za prezidentku USA.

 

Ale dňa 28.10.2016, FBI prešla na stranu Trumpa a jej riaditeľ, James Comey, vyhlásil, že otvára vyšetrovanie proti H. Clintonovej ohľadom tajných správ nájdených v ďalších súkromných mailoch. Informoval o tom ôsmych predsedov výborov Senátu a Snemovne reprezentantov USA. Vyšetrovatelia FBI našli 650 000 mailov od H. Clintonovej u bývalého demokrata Anthony Weinera a jeho bývalej manželky Huma Abedinovej, ktorá bola blízkou spolupracobmíčkou H. Clintonovej. Tým sa šance H. Clintonovej na zvolenie za prezidentku USA znížili.

 

Pre mňa ako nevzdelanca v medzinárodných finančných, teroristických, mafiánskych a klanovských vzťahoch je úplne jasné, že týmto činom FBI začala v USA (a možno aj vo svete) tvrdú konfrontácia medzi Anglosasmi a vlastníkmi finančného sektora „tí, ktorí nesmú byť menovaní“. Je to analógia čajovej konfrontácie v Bostone v roku 1773, lenže teraz je v stávke oveľa viac.

 

Neviem, kto vyhrá 8.11.2016 prezidentské voľby USA v prvom kole, ale aj tak sa teším na ďalšie vysielania CNN. Bude to zábava, lebo predpokladám ešte veľa ďalších kôl, do ktorých sa v budúcnosti zapojí aj ázijská finančná oligarchia.

 

Karol Ondriaš

161101

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.