Založ si blog

„Stále vládnu komunisti, eštebáci a ich potomkovia“ = učebnicový príklad genetického poškodenia mozgu?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre pobavenie a potešenie BoPKoTov, Motrokov, Vyvoleného hamburgera  a ostatných.

Posledných 10-20 rokov som dostal veľmi veľa mailov, ako príklad jeden z nich uvedený na konci textu. Text vždy hovoril priamo alebo nepriamo: „Dôvod, prečo na Slovensku po odstránení neschopného totalitného komunizmu a zločinných komunistov od moci po roku 1989 sa všetko zhoršilo je, že na Slovensku stále vládnu komunisti, eštebáci a ich potomkovia.“

 

Na základe nasledujúcich faktoch si myslím a treba to vedecky prešetriť, že všetky takéto a podobné názory sú produktom geneticky poškodených mozgov antikomunistov v oblasti chápania humanity, civilizácie a politiky.

 

Správy, že „na Slovensku stále vládnu komunisti, eštebáci a ich potomkovia“ v médiách, na sociálnych sieťach, v diskusiách a v mailoch, rozširujú väčšinou antikomunisti, tí, ktorí celý život nenávideli socializmus a komunistov, a maximálne sa pričinili aby socializmus padol a komunisti boli odstránení od moci a bol nastolený reálny demokratický kapitalizmus.

Dôvod, prečo tomu veria a rozširujú to je veľmi jednoduchý:

 

Títo antikomunisti so svojím geneticky unikátnym mozgom počas socializmu verili a tvrdili že:

 

1-A.)  Jednotné roľnícke družstvá, ako produkt zločinov komunistov, nefungujú a je potrebné ich rozbiť a pôdu dať opäť súkromníkom a potom Slovenské poľnohospodárstvo bude opäť prosperovať, ako napríklad v USA. 

1-B.)  Po rozbití jednotných roľníckych družstiev po roku 1989, došlo k zničeniu socialistického poľnohospodárstva, dnes jeho produkcia je len 50-60% v porovnaní socializmu.

http://karolondrias.blog.pravda.sk/2014/11/14/komunisticky-zazrak-v-polnohospodarstve-vs-bopkoti/

1-C.)  Keď úpadok nášho poľnohospodárstva po 10-20 rokoch zaregistrovali aj naši antikomunisti, tak si mali do denníčka napísať poznámku: „Pozor, v oblasti humanity, civilizácie a politiky je môj mozog poškodený a Vyvolený hamburger ho ľahko premyje“. Nestalo sa tak, a pretože človek si väčšinou verejne neprizná nefunkčnosť mozgu, hľadá iné dôvody svojho poblúznenia, ktorým začne aj veriť. Pretože Vyvolený hamburger vie, ako to jednoducho vyriešiť, vymyslel frázu: Za úpadkom poľnohospodárstva po roku 1989 sú zodpovední komunisti, lebo tu „stále vládnu komunisti, eštebáci a ich potomkovia“. Týmto aj ďalej zabezpečil, aby antikomunisti nenávideli socializmus, marxizmus a komunistov aj ďalej, a aby ďalej verili v svoju neomylnosť.

(Musím poznamenať, že genetické poškodenie mozgov v tomto prípade je unikátne, lebo ich nositelia si neuvedomujú, že keby tu „stále vládli komunisti, eštebáci a ich potomkovia“ tak komunistický zázrak v poľnohospodárstve by logicky pokračoval aj po roku 1989.)

 

Analogicky:

 

2-A.) Štátne priemyselné koncerny a podniky, ako produkt zločinov komunistov, nefungujú a je potrebné ich sprivatizovať a súkromný podnikateľ zabezpečí, aby podniky prosperovali, ako napríklad v USA. Antikomunisti od rána do večera tvrdili, že „štát je zlý vlastník podnikov“.

2-B.)  Po sprivatizovaní, väčšina podnikov bola zničená… atď…

http://karolondrias.blog.pravda.sk/2015/07/26/zoznam-podnikov-vybudovanych-na-slovensku-pocas-komunistickeho-zazraku-aktualizacia-26-7-2015/

http://karolondrias.blog.pravda.sk/2014/12/13/komunisticky-zazrak-v-priemysle-vs-bopkoti/

2-C.)  Keď zničenie našich podnikov po 10-20 rokoch zaregistrovali aj naši antikomunisti, tak si mali do denníčka napísať poznámku: „Pozor, opäť sa potvrdilo, že v oblasti humanity, civilizácie a politiky je môj mozog poškodený a Vyvolený hamburger ho ľahko premyje“. Nestalo sa tak, a opäť začali veriť fráze Vyvoleného hamburgera: Za zničením priemyslu po roku 1989 sú zodpovední komunisti, lebo tu „stále vládnu komunisti, eštebáci a ich potomkovia“. (Aj tu musím poznamenať, že genetické poškodenie mozgov v tomto prípade je unikátne, lebo ich nositelia si neuvedomujú, že keby tu „stále vládli komunisti, eštebáci a ich potomkovia“ tak komunistický zázrak v priemysle by logicky pokračoval aj po roku 1989.)

 

Analogicky:

 

3-A.) Štátne plánované hospodárstvo je produkt zločinov komunistov, nefunguje, a je potrebné to odstrániť, veď voľný trh všetko vyrieši, ako napríklad v USA.

3-B.)  Ako voľný trh zabezpečil náš vedecko-technický rozvoj…..

http://karolondrias.blog.pravda.sk/2014/11/16/komunisticky-zazrak-vo-vede-a-technike-vs-bopkoti/

3-C.) …..naši antikomunisti, tak si mali do denníčka napísať poznámku: „Pozor, opäť sa potvrdilo, že v oblasti humanity, civilizácie a politiky je môj mozog poškodený a Vyvolený hamburger ho ľahko premyje“.

Analogicky by som mohol napísať ešte ďalšie príklady…

 

Je úplne jasné, že doživotní bojovníci proti komunistickej totalite, ktorí veria, že „stále vládnu komunisti, eštebáci a ich potomkovia“, nevedia, a ani ich nezaujíma, že koľko % bývalých komunistov pracuje v štátnej správe (kde pracuje okolo 270000 ľudí), vo vláde, na ministerstvách, a v súkromných bankách, korporáciách a v médiách, ktoré vládnu na Slovensku. Odhadujem to na <1%.

Antikomunisti si nesmú uvedomiť, že úpadok spoločnosti po prevrate roku 1989 nastal preto, že počet komunistov, ktorí mali vplyv na rozvoj Slovenska významne klesol a počet antikomunistov významne stúpol.    

Pretože antikomunisti a ďalší ľudia, ktorých mozog nezabezpečuje reálne myslenie, kritické myslenie a reflexiu, zahrňujúc ešte aj morálnych uchylákov, sú hlavnými piliermi vlády súčasného globálneho kapitalizmu, Vyvolený hamburger sa o nich stará a produkuje ďalšie „pravdy“, ktoré majú zabezpečiť jeho podporu.

Napríklad, mne sa osobne páči: „Prevraty v bývalom socialistickom bloku vykonali komunisti“.

Prekvapuje ma, že proti tomuto tvrdeniu sa nepostavia naši disidenti, ktorí s nasadením života a za trojnásobný plat zo západu vybojovali odstránenie socializmu a kapitalistickú demokraciu.

Neviem, ako sa k tomuto tvrdeniu stavia USA-Pentagon, ktorý ešte pred 10-timi rokmi tvrdil, že aby USA vyhrali studenú vojnu a zničili socializmus, museli vynaložiť 13,1 trilióna dolárov na zbrojenie. Neviem, ako sa k tomuto tvrdeniu postavil bývalý prezident USA B. Clinton, ktorý v CNN prehlásil, že USA vynaložili na zničenie socialistického tábora 3000 miliárd dolárov; A pýtal sa: nemali by mať USA z toho žiadny úžitok?

 

Ja už len čakám, keď Vyvolený hamburger vyhlási, že nielen za všetko negatívne vo svete, ale aj na Slovensku je zodpovedný Putin, a verím, že naši antikomunisti namiesto toho, aby si opäť zapísali niečo dôležité do denníčka, tomu uveria.

 

Karol Ondriaš

161008

 

Vazeny pane,

 moja autorska skusenost potvrdzuje Vase vseobecne tvrdenie:

ostali vladnut estebaci a ich potomkovia.

Som autorom ix filmov asi za 50 milionov verejnych korun…

nevladnu nam vsak komunisti, ale (neo)stalinisti,

termin od P. Zantovskeho, „… protože jste neuměl mlčet, a mám jistotu,

že už se to nenaučíte“

kuriozne ostava, ze Novy cas sa dnes hrdi ako spoluvinnik estebackej

cenzury…

 

 

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.