Založ si blog

Profesionálna zločinecká a teroristická organizácia začala bombardovať Sýriu (po polnoci 07. 04. 2017)

Už sa teším, ako to budú pozitívne vysvetľovať Vaše média, keď sa premenia na fekálne jamy a Vaši dobrovoľní a platení fekálnici demokratického typu?

 

Pokiaľ je doteraz známe, ako súčasť štátneho terorizmu, USA bombardovali vojenské objekty v Sýrii z dvoch lodí (59 rakiet Tomahawk).

 

Dôvody bombardovania, prezident USA Trump, vo svojom prejave pre morálne a mentálne retardovaných uviedol veľmi jasne, citujem aspoň pár viet:

 

„Dnes večer, vyzývam všetky civilizované národy, aby sa k nám pripojili v snahe ukončiť zabíjanie a krviprelievania v Sýrii a tiež k ukončeniu terorizmu všetkého druhu a všetkých typov,“

„Žiadame Boha o múdrosť, keď máme  čeliť výzve  nášho veľmi nepokojného sveta. Modlíme sa za životy ranených a za duše tých, kto už odišli (asi myslel tých pár miliónov, ktorých USA posledných 70 rokov už zabili). A veríme, že pokiaľ bude Amerika vždy presadzovať spravodlivosť, mier a harmóniu, tieto naše hodnoty nakoniec zvíťazia (asi myslel tie, ktoré už zvíťazili v Líbyi, Afganistane, v Iraku a na Ukrajine).“

„Použitie smrtiaceho nervového plyny (prezidentom Sýrie) Assadom udusilo životy bezbranných mužov, žien a detí (ako vždy, jasný dôvod bez dôkazov),“

„Bola to pomalá a brutálna smrť pre mnohých. Dokonca aj prekrásne deti boli kruto zavraždené týmto obrovským barbarským útokom. Žiadne Božie dieťa by nikdy nemalo vytrpieť takú hrôzu (asi tým myslel USA bombardovanie viac ako 20 štátov za posledných 70 rokov, kde mohlo zahynúť viac ako 500 000 detí).“

Ďalší dôvod: „(bombardovanie zabezpečuje) vitálne národné bezpečnostné záujmy Spojených štátov, aby sa zabránilo a odradilo šíreniu a používaniu smrtiacich chemických zbraní.“

 

Priznám sa, že nič retardovanejšieho by som nevedel vymyslieť ani ja, ani keď som v najideálnejšom retardovanom móde.

 

Pre nás komunistov, teroristický útok USA v Sýrii je len ďalší v poradí zločin proti ľudskosti, ako periodicky sa opakujúci produkt zločinov kapitalizmu.

 

Som zvedavý, ako Vaša slovenská vojenská admiralita prijme výzvu Trampa, a pripojíte sa k civilizovaným národom, bojovať bombardovaním za spravodlivosť, mier a harmóniu, pokiaľ tieto hodnoty nakoniec nezvíťazia?

Rád by som vedel, či Vaše dve bojové lietadlá (posledné zbytky socializmu) by vôbec do Sýrie doleteli, či by uniesli aspoň pár humánitných bômb a či by to nebola vlastne samovražda našich letcov? (Len poznamenávam, že za socializmu Československá armáda mala 407 bojových lietadiel).

 

Rád by som taktiež vedel, že koľkých Vašich obyvateľov Slovenska Trumpove dôvody bombardovania pozitívne oslovili a koľko Našich obyvateľov Slovenska negatívne oslovili?

 

Je pravdepodobné, že prezident USA Trump, aby sa zachránil od „impeachment“u, musel vyhovieť aspoň jednému požiadavku Vyvolenému hamburgeru.

 

Musím končiť, lebo idem pozrieť, či Vaše fekálne jamy a fekálnici už nezačali o humánnom bombardovaní v Sýrii kadiť.

 

Karol Ondriaš

170407

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.