Založ si blog

Slovanský holokaust, židovský holokaust a nekonečná vojna USA a Britov proti Rusku

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre potešenie BoPKoTov a radostných vyznávačov Vyvoleného hamburgera,  ktorí omylom a zbytočne budú čítať tento blog.

 

Väčšina údajov v blogu je prebraná z článkov: Finian Cunningham (04.05.2017, Opinion): http://www.strategic-culture.org/news/2017/05/04/deep-history-us-britain-never-ending-cold-war-russia.html; Ben Knight (19.04.2017 ) http://www.dw.com/en/un-holocaust-files-reveal-allies-knowledge/a-38498671?maca=en-newsletter_en_Newsline-2356-html-newsletter; Fonds United Nations War Crimes Commission (UNWCC) (1943-1948) – AG-042:

https://search.archives.un.org/united-nations-war-crimes-commission-unwcc-1943-1948

 

Po desiatkach rokoch (násilného) odkladania, komisia OSN (United Nations War Crimes Commission, UNWCC, 1943-1948), ktorá vyšetrovala nacistický holokaust, konečne zverejnila niektoré odtajnené dokumenty, ktoré vrhajú nové svetlo na slovanský, židovský, rómsky, komunistický… holokaust. Zdrojom boli aj archívy štátov, ktoré bojovali proti nacizmu v 2. Svetovej vojne a aj exilové vlády v Anglicku.

 

Odtajnené dokumenty odhalili-potvrdili tajnú systematickú spoluprácu medzi USA a Britskými vládami s nacistickou treťou ríšou počas 2. Sv. vojny. http://www.dw.com/en/un-holocaust-files-reveal-allies-knowledge/a-38498671?maca=en-newsletter_en_Newsline-2356-html-newsletter; Fonds United Nations War Crimes Commission (UNWCC) (1943-1948) – AG-042. Týmto sa spojenci podieľali na zločinoch nacistického Nemecka.

 

Posledných 70 rokov sa často diskutovalo, že prečo USA a Británia nebombardovali počas vojny infraštruktúru nemeckých koncentračných táborov, čím by pravdepodobne zabránili mnohým obetiam. Odpoveďou spojencov bolo, že o koncentračných táboroch nevedeli.

 

V tejto otázke odtajnené dokumenty odhalili, že koalícia západných krajín, hlavne USA a Anglicko, vedeli o nacistických koncentračných táboroch dlho predtým, ako to všeobecne prezentovali. Ben Knight (19.04.2017 ) http://www.dw.com/en/un-holocaust-files-reveal-allies-knowledge/a-38498671?maca=en-newsletter_en_Newsline-2356-html-newsletter;

Odtajnené dokumenty odhalili, že západní spojenci (USA, Británia…) vedeli aj o nacistickom „konečnom riešení“ Židov a „menejcenných“ Slovanov.

 

Tieto dva fakty patrili medzi hlavné dôvody, že bašty západnej demokracie a slobody slova v spolupráci s Nemeckom dokázali účinne 60-70 rokov brániť, aby táto pravda vyšla na povrch. Teraz, keď väčšina účastníkov 2. Sv. vojny už nie je medzi nami, uverejnenie týchto dokumentov je menej významné. A keď ešte zoberieme do úvahy, že takéto správy pre väčšinu profesionálne totalitných mienkotvorných médií sú zakázané, tak je vlastne jedno, čo OSN odtajuje pre <0,01% populácie.

 

Opäť sa natíska otázka, že prečo USA a Británia nebombardovali infraštruktúru nemeckých koncentračných táborov, keď veľmi dobre vedeli, že tam usmrcujú Židov, Slovanov, Rómov…?

Odpoveď môže dať napríklad David Talbot v knihe The Devil’s Chessboard: Allen Dulles, the CIA and the Rise of America’s Secret Government (2015),  https://www.harpercollins.com/9780062276162/the-devils-chessboard. Kniha dokumentuje intenzívne finančné transakcie medzi bankármi z „Wall Street“ v New Yorku a nemeckou Treťou ríšou niekoľko rokov pred rozpútaním 2. Svetovej vojny. Americké firmy, ako  Ford, GM, ITT and Du Pont investovali do nemeckého priemyslu (aj do IG Farben, ktorá vyrábala plyn Zyklon B pre koncentračné tábory). Takto bol americký a britský kapitál integrovaný do nacistickej vojnovej mašinérie a využíval aj otrockú prácu v koncentračných táboroch a vojnových zajatcov, ktorí boli súčasťou „konečného riešenia“.

Prečo by spojenci bombardovali „pracovné sily“ z ktorých pravdepodobne mali zisk. Je aj možné, že nemali cit alebo ochotu sa starať o židovské, slovanské… obete. Ale pravdepodobnejší môže byť fakt, že významná časť západných vlád nebola ochotná obmedzovať nacistickú vojnovú mašinériu proti Sovietskemu zväzu, i napriek tomu, že boli oficiálni vojnoví spojenci Sovietskeho zväzu. http://www.bbc.co.uk/programmes/p04xd4pq

 

USA a Británia podporovali budovanie nacistickej Tretej ríše, ako hrádzu proti sovietskemu komunizmu. Vyhovovalo im, že Hitlerov antisemitizmus išiel ruka v ruke s jeho nenávisťou ku Marxizmu a ku „menejcenným“ Slovanom, ktorých bolo tiež potrebné odstrániť v „konečnom riešení“, a o ktorom spojenci vedeli. Je pravdepodobné, že vytvorenie druhej fronty v Normandii západnými spojencami až koncom 2. Svetovej vojny (6.6.1944, 5 rokov po začiatku vojny) tiež prispelo, že bolo viac obetí Slovanov, Židov…

 

Z tohto všetkého vyplýva, že studená vojna západu ku Sovietskemu zväzu začala ďaleko pred rokom 1939, pred tým, ako začala 2. Svetová vojna, podporovaním nacistického Nemecka. Vojenský blok USA-západoeurópska koalícia – NATO je len pokračovaním geopolitiky USA-Británia s nacistickým Nemeckom. Táto koalícia po roku 1945 „bojovala“ proti komunistickému „impériu zla“ Sovietskemu zväzu. V súčasnosti pokračuje sankciami proti pravoslávnemu kapitalistickému Rusku, pretože tam vládne zlý kapitalistický diktátor Putin, ktorý zločinne zasahuje do chodu západných demokracií, pretože ruskí športovci vyhrávajú len vďaka dopingu, pretože ruská armáda nechce podporovať teroristov proti demokraticky zvolenému prezidentovi Sýrie Assadovi, atď…

Dôvod: Anglo-americkí kapitalisti si zúrivo bráni vlastný unipolárny svet proti Rusku a komunistickej Číne, a spoja sa s kýmkoľvek, ako napríklad so svetovým terorizmom alebo ukrajinským neonacizmom, len aby ho ubránili.

 

„Hore háj, dolu háj, horekást, dolukást, holokást, britiškást, hambakást…“ si možno bude spievať zatúlaný Slovák na Kráľovej Holi o 100-1000 rokov a pritom možno ani neocení význam slovenskej ľudovej klasiky.

 

Karol Ondrias

170506

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.