Založ si blog

Je morálny kreténizmus na Slovensku povinný?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre potešenie BoPKoTov a radostných vyznávačov Vyvoleného hamburgera,  ktorí omylom a zbytočne budú čítať tento blog.

 

Po zničení humanity a civilizácie východoeurópskeho komunistického zázraku, a jej následnej ekonomickej, politickej a mentálnej kolonizácii po roku 1989, sa rozhodnutím kolonizátorov, ako jeden z hlavných filozofických smerov v týchto krajinách, začal povinne a naplno rozvíjať aj morálny kreténizmus.

 

Čo znamená morálny kreténizmus v praxi?

 

Uvediem aspoň jeden súčasný príklad:

 

Lietadlo USA na území zvrchovaného štátu Sýrie zostrelí sýrske vojenské lietadlo, ako sa stalo 18.6.2017. Čo na to naše média, ktoré v rámci diskusie slobody slova, v stovkách diskusií o všetkom možnom, o tejto udalosti povedali. Ja zhruba neviem, lebo nemám možnosť sledovať všetky televízne kanály naraz. Ale, pretože mám skúsenosti so správami našich médií, ktoré doteraz vždy, keď sa vo svete stal profesionálny zločin Vyvoleného hamburgera, zaujali postoj morálneho kreténizmu, tak to určite urobili a v tomto prípade. Dôkazom toho je aj skutočnosť, že stále vysielajú, lebo keby sa odklonili od morálneho kreténizmu, tak by na Slovensku skončili.

 

Predstavme si, že úlohou našich médií by nebolo rozvíjať na Slovensku morálny kreténizmus, ale by diskutovali slobodne bez smrteľného strachu z pravdy.

 

Pre diskusiu o tejto otázky si uveďme najskôr obrátený prípad.

 

Predstavme si, že sýrske vojenské lietadlo by na území USA zostrelilo americké vojenské lietadlo. USA a celý Vyvolený hamburger by dostali šok a rozhlásili do celého sveta o zločine pilota a štátu Sýriu voči zvrchovanosti USA. Vo všetkých našich médiách by sa zamyslení tankisti predbiehali, aby zdôraznili zločin Sýrie voči USA a žiadali okamžité súdenie pilota a uvalenie ekonomických sankcií voči Sýrii.

 

Neskoršie, počas vyšetrovania by USA z hrôzou zistili, že na území USA sú už roky ilegálne sýrski vojaci, dokonca tam majú vojenskú základňu a už roky bombardujú územie USA, kde zabili stovky až tisícky nevinných Američanov. Vyvolený hamburger, USA a celý svet by burcovali na poplach, zdôraznili by, že Sýria porušila všetky zákony medzinárodného práva, že je to akt vojenskej agresie, vojnových zločinov, t.j. Sýria prakticky začala vojnu proti USA. Humanisti a demokrati celého sveta by sa predbiehali v súťaži, kto vymyslí najkvalitnejšie potrestanie Sýrie za tento vojnový zločin. Zamyslení tankisti by ihneď navrhli ekonomické a politické sankcie,  nový vojenský medzinárodný tribunál, kde by súdili predstaviteľov Sýrie. Pričom najhumanistickejší tankisti by žiadali vojenské humánne bombardovanie Sýrie až do posledného žijúceho Sýrčana.

 

Sýria by zostrelenie amerického lietadla ospravedlnila ako sebaobranu, že musela zostreliť americké lietadlo, lebo išlo bombardovať (alebo bombardovalo) Americké demokratické sily, ktoré Sýria podporuje, pretože chcú zvrhnúť demokraticky zvoleného prezidenta a vládu USA. Predpokladám, že po takomto ospravedlnení, by USA, Vyvolený hamburger a celý svet právom označil vládu Sýrie za mentálne a morálne chorú, pretože predpokladá, že občania USA a celého sveta sú len mentálni a morálni kreténi a tým uveria ospravedlneniu Sýrie.

 

Podobných príkladov by som vedel uviesť stovky.

 

Prečo sa vyššie popísané udalosti nedejú, keď americké lietadlo zostrelí sýrske vojenské lietadlo na území Sýrie a USA to ospravedlnia ako sebaobranu tým, že sýrske lietadlo bombardovalo Američanmi podporované Sýrske demokratické sily (SDF), ktoré chcú zvrhnúť demokraticky zvoleného prezidenta a vládu Sýrie?

 

Nedeje sa to z jednoduchého dôvodu, pretože po prevrate 1989, je morálny a mentálny kreténizmus povinný nielen na Slovensku, ale vo všetkých krajinách, ktoré ovláda Vyvolený hamburger.

 

P.S.

Nikdy za socializmu by som si nepomyslel, že kapitalizmus vychová tak degenerovanú spoločnosť, slovenského Motroka fungujúceho v mentálnom rozsahu: jesť, piť, kakať cikať a súložiť, a že nastane doba morálneho kreténizmu až takej vysokej kvality.

 

Som zvedavý v čom ma kapitalizmus ešte prekvapí? Dokáže z Vás vyrobiť zabijakov na akékoľvek požiadanie a použitie?

 

Karol Ondriaš

170621

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.