Založ si blog

Milada Horáková a 10 000 bezdomovcov

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre potešenie BoPKoTov a domácich zvieratiek Vyvoleného hamburgera, ktorí omylom a zbytočne budú čítať tento blog.

Dnes som zachytil správu, že v Česku, na Slovensku a asi aj vo svete budú premietať nový film o Milade Horákovej, t. j. o zločinoch komunistov a komunizmu. Predpokladám, že za posledných 28 rokov bolo len v Česko-Slovenských televíziách 100-1000 rôznych relácií o Milade Horákovej, ktorú komunisti odsúdili a popravili.

Kto chcete vedieť viac o Milade Horákovej, môžete sa dať prekvapiť na:
https://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=400662
https://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=401036

Aby film splnil účel, divák musí byť médiami vychovaný morálny uchylák. Napríklad, nesmie rozoznať že smrť 10 000 ľudí je viac, ako smrť jednej osoby. Musí ohodnotiť jedného človeka, napríklad Miladu Horákovú, za ľudskú bytosť zo všetkými právami, akej ľudskej bytosti patria. Naproti tomu smrť >10 000 bezdomovcov a ďalších psychických asociálov po roku 1989 v Česko-Slovensku, musí pokladať za bezvýznamnú a spravodlivú, pretože každý bezdomovec alebo asociál je aj tak dobytok, ktorý si za to môže sám, a je vlastne dobre, že niekde skapal na smetisku, alebo sa upil alebo nadrogoval k smrti.

Podobných morálnych rasistov sme tu mali už mnohokrát v minulosti. Napríklad, boli to lovci čiernych otrokov v Afrike alebo hitlerove SS-komandá vo Východnej Európe alebo súčasní členovia ISIS.

Cítim tu však jeden rozdiel. Lovci otrokov v Afrike, SS-komandá alebo ISIS sa nikdy neoháňali demokraciou, ľudskými právami alebo bojom za krajší život otrokov alebo zajatcov. Často nemali vysokoškolské vzdelanie a desiatky kurzov humanity, demokracie a dodržiavania ľudských práv, ako majú súčasní protagonisti kapitalistického rasizmu.

To, že Vaše kapitalistické médiá (TA3, Markíz, RTVS….) vychovali veľa takýchto morálnych uchylákov dokladuje aj fakt, že v médiách sa stále objavujú nové a nové programy podobného typu, kde hodnota jedného elitného človeka, ktorému ublížili komunisti je v médiách mnohokrát opakovaná, ale osud desiatky-tisíc, ktorých zabil alebo psychicky zničil kapitalizmus sa nespomenie, lebo sa jedná len o ľudský odpad.

Myslím si, že sú dva hlavné dôvody, prečo Vaše médiá nevysielajú životné príbehy v 13. Komnatách alebo v celovečerných filmov o každom mŕtvom bezdomovcovi alebo psychicky narušenom asociálovi a nepoukazujú, že je to zločin kapitalizmu a zákonov, ktoré prijali kapitalistické strany a vlády po roku 1989.
Prvý dôvod je mentálno-degeneračný, pretože rasistický pohľad a morálna úchylnosť je v totalitnom systéme Vyvoleného hamburgera po prevrate 1989 povinná.
Druhý dôvod je ekonomický. Je jednoduché natočiť film o Milade Horákovej, ten istý príbeh, opakovane raz za 2-3 roky. Ale je veľmi ekonomicky náročné, natočiť každý zločin kapitalizmu, t.j. život a smrť bezdomovca alebo psychicky narušeného asociála v bývalom Československu po roku 1989. Odhadujem, že by naši humanisti museli natočiť originálny dokument alebo celovečerný film každý deň alebo každý druhý deň. Vždy by to bol iný vzrušujúci a krutý príbeh zločinov kapitalizmu v bývalom Česko-Slovensku. Bohužiaľ, na natočenie takého množstva tragických príbehov nemá kapacity ani Hollywood.

Pretože po komunistickom zázraku humanity a civilizácie, po roku 1989 ste morálne upadli, ja ako militantný komunista a militantný ateista raz za čas si pozriem v TV stupeň Vášho úpadku. Zisťujem, že sa stále skvalitňuje a profesionalizuje. To znamená, že zákony kapitalizmu na spoločnosť fungujú podľa predpokladu.
Teším sa čím ma prekvapíte opäť, keď si zapnem televízor so zvukom.

Karol Ondriaš,
171101

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.