Založ si blog

Dokáže Vyvolený hamburger vyprovokovať Rusko do vojny? Má k tomu prispieť aj zákaz Rusku účasť na zimnej olympiáde v roku 2018?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre potešenie radostných vyznávačov Vyvoleného hamburgera, ktorí omylom a zbytočne budú čítať tento blog.

Vyvolený hamburger (VH, „anglo-sion“) si jasne uvedomuje, že v budúcnosti nebude môcť konkurovať koalícii Rusko+Čína+100 krajín (stačí aj BRICS) hospodársky, inteligenčne, ideovo a ani vojensky. VH nebude mať dostatok prírodných zdrojov, ľudí a ani profesionálne zanietených vojakov, aby stále zvyšoval počet >100 vojenských základní vo svete na terorizovanie každého skutočného alebo potencionálneho konkurenta.

Len pripomínam, že v plánovanom hospodárstve komunistickej Číny sa hovorí, že do roku 2035 vybuduje armádu svetovej triedy. Rovnako modernizuje armádu aj Rusko a ďalšie krajiny.

V prípade vojny USA a ich spojencov proti Rusku je jasné, že Japonsko, Južná Kórea, India, mnohé ďalšie štáty Blízkeho a ďalekého východu, skoro všetky štáty Afriky, Latinskej a Južnej Ameriky by sa pridali na stranu bojujúcu proti USA-koalícii. Dokonca aj mnohé štáty NATO formálne deklarujúce spojenectvo Vyvolenému hamburgeru by v praktickom boji zaujali vlažný postoj, možno až na niektorých generálov.

Vyvolený hamburger má len jedinú šancu ako v budúcnosti prežiť vo funkcii neobmedzeného svetového lídra. T.j. musí vyprovokoval Rusko do vojny a zvíťaziť v nej bez veľkých strát. Vyprovokovaním Ruska do vojny (t.j. aby Rusko skutočne alebo fingovane začalo vojnu) by USA-koalícia mediálne presvedčila mnohých na celom svete, že Rusko je nebezpečný agresor, jeho vedúci predstavitelia sú zločinci, že Rusko chce ovládať celý svet, odstrániť demokraciu, zaviesť tam totalitný režim a mnoho ďalších mentálnych nezmyslov. A potom všetci, ktorí sa teraz nechcú postaviť proti koalícii Rusko-Čína by zaváhali a je možné že mediálna kampaň USA-koalície by mohla byť aj úspešná.

Preto opakujem, Vyvoleného hamburger využíva všetko možné, aby vyprovokoval Rusko do vojny. Lebo vojna je ich jediná a posledná šanca, ako prežiť geopolitický nástup spojenectva Rusko+Čína+100 krajín, ktorým vyčíňanie korporácie „anglo-sion“ posledných 100-200 rokov už lezie na nervy. Vyvoleny hamburger by si vojnou vyriešil zadlženosť, vynuloval vojnové hriechy a hlavne zastavil by vývoj v konkurenčných krajinách.

Preto permanentne skúšajú a využívajú všetky možnosti vyprovokovať Rusko do vojny.
Boli a sú to rôzne ekonomické a politické sankcie, vyhostenie diplomatov z USA, zabavenie ruského majetku v USA, bránenie vysielania RT.com, ponižovanie ruského obyvateľstva v Estónsku, Litve na Ukrajine, v bývalých oblastiach Donecko-Lugansku, na Kryme, ničenia pomníkov červenej armády v Poľsko a mnohé ďalšie ponižovanie občanov Ruska, jeho históriu, kultúru, politickú a ekonomickú orientáciu. Denne túto demagógiu prinášajú naše a zahraničné médiá.
K tejto demagógii patrí aj včerajšie vyhlásenie: že 5.12.2017 Medzinárodný olympijský výbor zakázal Rusku účasť na zimnej olympiáde v roku 2018.

Táto mediálna demagógia má tri zásadné problémy, o ktorých, zdá sa, Vyvolený hamburger ešte nevie:
1. Rusko nie je mentálne a morálne zaostalá krajina;
2. Nie všetci obyvatelia sveta patria medzi vytunelovaných;
3. Domáce zvieratká Vyvoleného hamburgera vojnu proti Rusko-Číne neutiahnu.

A ešte aby som nezabudol, kolektívna pamäť hrdých Rusov o ponižovaní je dlhodová. To je niečo, čo Vyvolený hamburger nepozná.

Karol Ondriaš
171206

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.