Založ si blog

Koalícia zločincov pritvrdila a chce zoznam

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre potešenie radostných vyznávačov Vyvoleného hamburgera, ktorí omylom a zbytočne budú čítať tento blog.

USA 26.3.2018 vyhostili 60 ruských diplomatov, pretože niekto bol v Anglicku otrávený. K vyhosteniu diplomatov, t.j. pridaniu sa oficiálne do koalície zločincov, sa pridali ďalšie krajiny, väčšina z EU. Slovensko a viac ako 160 krajín sveta sa ku koalícii zločincov nepridalo, a ja dúfam, že Slovensku to vydrží.

USA budujú koalíciou zločincov pre plánovanú vojenskú agresiu do Ruska, a každý už teraz musí deklarovať na ktorej strane stojí. Tento zoznam je potrebný a musí byť verejný.
Podobne aj na Slovensku, všetky médiá a všetci významní politickí a duchovní činitelia sa museli vyjadriť či stoja na strane koalície zločincov alebo sú proti. Pre budúce Norimberské procesy je významné, že to verejne deklarovali v médiách.

Všetci naši susedia deklarovali poslušnosť ku koalícii zločincov, okrem Rakúska. To, že Slovensko zaujalo rovnaký postoj ku vyhosteniu diplomatov ako Rakúsko, ma potešilo, pretože v otázkach geopolitickej stratégie sme už dobehli Rakúsko.

Vyhostenie diplomatov je výsledkom dvoch podstatných faktov. 1. Zvýšil sa stupeň morálnej degenerácie kapitalistickej spoločnosti a jej lídrov (mnohí už dosiahli stupeň H-8 (havloid-8)). 2. Profesionálna informačná totalita vyrobili dostatočne početné vytunelované stádo, ktoré zločinecké postupy koalície zločincov pokladá za spravodlivé.

Uvidíme, čím nás koalícia zločincov ešte prekvapí.

Karol Ondriaš,
Člen KSS a DAV-DVA
180328

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase

24.04.2024 11:25

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť

24.04.2024 11:07

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.

nehoda, auto

Vodička v Prievidzi narazila ráno do oporného múru. Nafúkala viac než tri promile

24.04.2024 10:52

O treste pre ženu rozhodne Okresný súd v Prievidzi.