Založ si blog

Osudné fiasko koalície zločincov pri bombardovaní Sýrie!

Ako každý vie, koalícia zločincov, tentoraz v zostave USA, UK a Francúzsko, bombardovala skoro ráno 14.4.2018 suverénnu krajinu – Sýriu.
Nebudem rozoberať a opakovať to, čo vie každý, kto nie je vytunelovaný a má IQ vyššie ako 77.

Mňa zaujali dôležité fakty, pri ktorým sa naše médiá opäť premenili na fekálne jamy, a ak ich zmienia v správach, tak ich nebudú objektívne diskutovať a vyvádzať geopolitické vojenské závery.

Podľa informácií zo sýrskych a ruských zdrojov, počas bombardovania raketami, sýrska obrana zostrelila 71 rakiet zo 103.
Podľa vyjadrenia vojenských predstaviteľov USA, pár hodín po nálete, všetky vystrelené rakety zasiahli určené ciele v Sýrii, ktoré boli len tri.

Kde je pravda?

Aj keď slovenskí vytunelovaní budú ešte dlho kadiť, už je dostatok overiteľných dôkazov, že pravda je taká, ako ju popísalo vojenské vedenie Ruska napríklad na http://tass.com/defense/1000148, odkiaľ mnohé údaje vyberám.
Podstatný fakt, čo správa hovorí, je, že cieľom bombardovania v Sýrii neboli len 3 nevojenské ciele, ale boli to hlavne významné vojenské objekty zahrňujúc aj letiská. Tento fakt je založený na fotografiách bombardovaných troch cieľov, nájdených fragmentov po bombách a počte kráterov.

Ak je pravda na americkej strane, tak sa vojenskí odborníci pýtajú, prečo koalícia zločincov, aby zničila 3 nepodstatné ciele v Sýrii potrebovala vystreliť priemerne 34 rakiet na jeden cieľ? Väčšina rakiet mala výbušnú nálož 450 kg, takže na jeden cieľ by stačilo 3-10 rakiet (10 rakiet je 3 x viac, ako skutočne potrebných). Pripomínam, že cena 1 rakety Tomahawk, ktoré boli hlavne použité, je 1,35 milióna dolárov.

Takže, aké boli skutočné ciele bombardovania a ako to dopadlo:

Podľa hovorcu ministerstva obrany Ruskej federácie:
Sýrska obrana na zničenie útočiacich rakiet koalície zločincov použila 112 riadených rakiet zem-vzduch.
23 rakiet z 25 vystrelených z Pansir-S1-systému zasiahlo cieľ.
24 rakiet z 29 vystrelených z Buk-systému zasiahlo cieľ.
5 rakiet z 11 vystrelených z Osa-systému zasiahlo cieľ.
5 rakiet z 13 vystrelených z S-125-systému zasiahlo cieľ.
3 rakety z 5 vystrelených z Strela-10-systému zasiahlo cieľ.
11 rakiet zo 21 vystrelených z Kvadrant-systému zasiahlo cieľ.
0 rakiet zo 8 vystrelených z S-200-systému zasiahlo cieľ. (S-200 je 30 rokov starý systém určený na zostreľovanie lietadiel).

Dôležité zariadenia vojenského významu, ktoré boli chránené modernejšou protivzdušnou obranou, prakticky neutrpeli žiadne škody!

Všetky 4 rakety vystrelené na vojenské objekty a letisko Dumayr boli zostrelené.
Všetkých 18 rakiet vystrelených na vojenské objekty a letisko Blei bolo zostrelených.
Všetkých 12 rakiet vystrelených na vojenské objekty a letisko Shairat bolo zostrelených.
Všetky 2 rakety vystrelené na vojenské objekty a letisko Dumayr boli zostrelené.
5 rakiet z 8 vystrelených na letisko Mezze bolo zostrelených.
13 rakiet z 16 vystrelených na letisko v Homse bolo zostrelených.
5 rakiet z 30 vystrelených na výskumné strediská v Barze a Djaramani, kde sa vyvíjali lieky, bolo zostrelených.

Pamätám si, že keď som náhodou pozeral v sobotu ráno (14.4.2018 , ~4 hod) CNN, kde v priamom prenose na tlačovke Pentagonu hodnotili „úspechy“ bombardovania, nevládla tam atmosféra víťazov. Generáli, ktorí popisovali „úspech“ a profesionalitu americkej-anglickej a francúzskej armády už vedeli, že to bolo totálne vojenské fiasko, o ktorom sa svet nesmie dozvedieť. Generáli jednoznačne potvrdili, že všetky vystrelené rakety, dopadli tam, kde mali a tým splnili cieľ bombardovania. Podobné boli aj vyklasenia amerického prezidenta Trumpa, ktorý potvrdil, že ciele boli splnené a poďakoval armáde za profesionalitu.

Keď prezident Trump vyhlásil, že ciele bombardovania boli splnené, možno mal na mysli, že ihneď po bombardovaní mu stúpla popularita na 51% a stúpli aj akcie firiem vyrábajúce útočné rakety, kde čistý zisk pre akcionárov bol okolo 5 miliárd dolárov.

Mohli by sme diskutovať, koľko rakiet koalície zločincov by bolo zostrelených, keby na obranu Sýrie sa zapojila Ruská armáda a použila najmodernejšiu protiraketovú techniku. Odhadujem to, že by zostrelila skoro 100%, alebo všetky útočiace rakety.

Vojenské fiasko koalície zločincov v Sýrii ukázalo, že i napriek obrovskému vojenskému rozpočtu USA, napriek množstvu vojenských základní vo svete (len v Ázii, USA majú 200 vojenských základní s 400 000 vojakmi), efektivita USA armády je nízka. Aby bola nulová, stačí mať dostatočné množstvo moderných ruských protiraketových systémov. Vedia to v Rusko, vedia to americkí generáli, a vedia to všetci, ktorí majú IQ vyššie ako 77 a nemajú vytunelovaný mozog povinnou propagandou Vyvoleného hamburgera.

Keď to budú vedieť všetci, tak USA prestanú rinčať zbraňami a terorizovať celý svet, a ich zahraničná politika sa stane morálne vyspelou a sympatickou, ktorá bude konečne v súlade s príjemnými a sympatickými Američanmi, ktorých som mal možnosť počas môjho života v USA poznať.

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.
Člen KSS a DAV-DVA
180418

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.