Založ si blog

Ľud versus klimatické zmeny Segregovanej elity

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa Domácich zvieratiek Vyvoleného hamburgera.

Ako to vidíme my komunisti z Komunistickej strany II. Boľševickej revolúcie:

Information summary

V skratke, klimatické zmeny sú zákonitým produktom systému kapitalistického kanibalizmu a dajú sa vyriešiť (ak už nie je pozde) len prechodom na systém komunistického socializmu.

Ako každý vie, hnacím motorom kapitalizmu je zisk, ktorý v súčasnosti sa väčšinou dosahuje konzumom. Čím viac vyrobím a predám, tým mám väčší zisk a tým prispievam viac ku klimatickým zmenám.
Opakujú sa štatistiky, že komunistická Čína, India….. veľmi znečisťujú prostredie, pričom krajiny ako Monako, Luxembursko, Švajčiarsko v klimatických zmenách hrajú len minimálnu úlohu.
V správach sa väčšinou nehovorí, koľko ktorá krajina znečisťuje na km2, alebo na jedného obyvateľa.

V správach je absolútne zakázané hovoriť a diskutovať, koľko prispieva jednotlivý občan ku klimatickým zmenám. Je to zakázané preto, lebo ku klimatickým zmenám najviac prispievajú členovia Segregovanej elity nasledované členmi Vyvoleného hamburgera.

Zoberme si priemerného člena Segregovanej elity. Odhadujem, že si kupuje nové auto každý druhý rok, alebo každý tretí rok. Na auto, niekto musel vyťažiť železnú rudu, vytaviť železo, vyvalcovať plech a vyrobiť motor, atď… Na výrobu auta sa spotrebuje veľa energie, ktorej výroba znečisťuje ovzdušie a prispieva ku klimatickým zmenám. Dôležitým faktom je, že ťažba železnej rudy, výroba železa a aj výroba produktu je často v chudobnejších krajinách, ktoré podľa súčasne prijatej logiky prispievajú najviac ku klimatickým zmenám.
Podobne by som mohol rozpísať o všetkom, čo sa nachádza v aute.
V súčasnosti sa nesmie povedať fakt, že všetka energia spotrebovaná na výrobu auta ide na vrub jedinca, ktorý si auto kúpil a nie na výrobcu, ako nám to vnucujú masmédiá.

Zoberme si priemerného člena Segregovanej elity, ktorý ma jachtu. Na výrobu jachty je potrebné obrovské množstvo energie, ktorej výroba prispieva ku klimatickým zmenám. Samozrejme suroviny, železo, umelé hmoty… boli často vyrobené v chudobnejších krajinách.
Podobne je to s jeho prúdovým lietadlom pre 1-3 osoby, kde nielen výroba lietadla ale aj jeho prevádzka prispieva ku klimatickým zmenám.
Podobne je to aj so segregovaným protiatómovým krytom pre celu rozvetvenú rodinu až niekoľko desiatok až stoviek ľudí.
Podobne je to aj z rezidenciami, dennou spotrebou vody, šiat, kávovarov atď…
Výrova týchto statkov od výroby bagrov a vrtných súprav na ťažby základných surovín z ktorých sa postupne vyrábajú produkty pre Segregovanú elitu prispieva ku klimatickým zmenám.

Opakujem, že všetka energia spotrebovaná na výrobu týchto produktov ide na vrub jedinca, ktorý si tieto produkty kúpil a nie na výrobcu, ako nám to vnucujú masmédiá.

My komunisti z Komunistickej strany II. Boľševickej revolúcie predpokladáme, že bežný člen Segregovanej elity a Vyvoleného hamburgera prispieva viac ako 100-krát (možno viac ako 1000-krát) viac ku klimatickým zmenám, ako bežný občan demokratického plebsu. A to je hlavný dôvod, prečo masmédiá Vyvoleného hamburgera tento podstatný fakt nesmú ani spomenúť, nieto diskutovať.

Otázka je, ako sa dá vyhodnotiť príspevok občana Zeme, ako jednotlivca, ku klimatickým zmenám?
Odpoveď je jednoduchá. Najskôr je potrebné zistiť koľko jednotlivý občan vlastní a spotrebuje produktov pre denný život za rok. Potom sa vyčísli, koľko stálo energie na výrobu alebo prevádzku týchto produktov za rok, a ako to prispelo ku klimatickým zmenám.
Výsledné číslo bude príspevok daného jedinca ku klimatickým zmenám našej planéty.
Tento údaj je veľmi potrebný, lebo bude slúžiť ako základ, z ktorého bude daný jednotlivec platiť daň zo znečisťovania ovzdušia a klimatických zmien.

Predpokladám, že takto to budeme môcť zrealizovať až my komunisti z Komunistickej strany II. Boľševickej revolúcie, ak už teraz nie je pozde.

Karol Ondriaš
190926

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.