Založ si blog

Slovenský Kalifát alebo Slovenský Opiát?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

Ako každý vie, po roku 1989, po zničení novej Východoeurópskej socialistickej civilizácie, Segregovaný Vyvolený Hamburger najskôr zabezpečil úpadok ekonomiky, politiky, vzdelania, kultúry, morálky, medziľudských vzťahov…. a vychoval Slovenského motroka fungujúceho v mentálnom rozsahu domáceho zvieratka Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

Aký bude ďalší krok Segregovaného Vyvoleného Hamburgera?

Ako to vidíme my komunisti z budúcej Komunistickej strany II. Boľševickej revolúcie (KS-II.BR; https://second-communist-revolution.eu/)?
Myslíme si, že sú dve alternatívy: Buď zo Slovenskej republiky Segregovaný Vyvolený Hamburger urobí na skúšku Slovenský Demokratický Kalifát alebo Slovenský Demokratický Opiát, ale nám sa zatiaľ zdá, že to bude Slovenský Opiátový Kalifát.

Akú má šancu Slovenský Demokratický Kalifát?

Pri demografickom vývoji Slovenska, kde žena má priemerne 1,4 detí (Slovenka asi ešte menej) a nie 2,1 aspoň na zachovanie populácie, Slováci vyhynú za niekoľko generácií. Už zníženie populácie na 4 milióny obyvateľov o pár desiatok rokov vyvolá nutnosť prilákať na Slovensko čo najviac imigrantov, ktorí budú mať za úlohu ďalej zabezpečovať kvalitu života Segregovaného Vyvoleného Hamburgera doma a vo svete. Najskôr to budú imigranti z Ukrajiny a keď sa vyčerpajú, tak prídu na rad imigranti z moslimských krajín.
Vaše masmédiá hravo zvládnu presvedčiť Slovákov, že pre ich šťastný život (aby napríklad mali dôchodky) je veľmi výhodné, aby boli nahradzovaní imigrantmi vo výrobe, a postupne vo všetkých mocenských štruktúrach, ako to bolo za posledných 1500 rokov, okrem obdobia komunistického zázraku 1948-1989. Takto vznikne postupne Slovenský Demokratický Kalifát.

My komunisti z budúcej KS-II.BR len pripomíname, že počas komunistického zázraku novej civilizácie, v rokoch 1948-1989, populácia na Slovensku rástla okolo 44 600 ročne, čo za 40 rokov bol nárast o 1, 878 milióna, zvýšenia na 155%. Počas tohto obdobia všetko na Slovensku patrilo občanom Slovenska, čo sa nestalo na našom území za viac ako 1500 rokov.
V tomto kontexte ma fascinujú halucinačné a sterilné postoje rôznych humánnych organizácií, ako Aliancia za rodinu, proti potratom a podobných zoskupení, ktorí pri svojej nenávisti ku socializmu a komunistom, robia všetko preto, aby následkom kapitalistického kanibalizmu Slováci vyhynuli. Keby chceli, aby Slováci nevyhynuli, tak by bojovali za odstránenie kapitalizmu a nastolenie socializmu.

Druhou nutnosťou vzniku Slovenského Demokratického Kalifátu je, že v dôsledku zákonov kapitalistického kanibalizmu v Európskej únii a aj na Slovensku sa postupne zvyšuje vek prvorodičiek, partneri najskôr robia kariéru, chcú sa finančne zabezpečiť a až potom prichádza na rad dieťa. Priemerný vek prvorodičky v Európskej únii je okolo 30 rokov. Odborníci hovoria, že ideálny vek ženy prvorodičky je 20-27 rokov.
Ako človek starne, tak do jeho genetického kódu sa dostáva stále viac škodlivých mutácii, ktoré sa prenášajú na potomstvo. Výskumy posledných rokov prinášajú údaje, že v dôsledku týchto mutácií, a aj iných faktorov, dieťa narodené po 35 roku matky (a aj otca) má zvýšenú pravdepodobnosť nejakej vrodenej choroby. Tieto mutácie sa výrazne prejavujú vo funkcii mozgu, vzniká veľa psychických chorôb, čo už vidieť napríklad aj z press-konferencií našich niektorých politikov.
Aj v tomto prípade imigrácia mužov a žien z moslimských krajín, kde vek prvorodičiek je oveľa nižší ako u nás, môže napraviť niektoré negatívne mutácie Európanov.

Akú má šancu Slovenský Demokratický Opiát?

Ako každý vie, po roku 1989, po zničení novej Východoeurópskej socialistickej civilizácie, Segregovaný Vyvolený Hamburger zabezpečil nutné rozšírenie legálnej a ilegálnej narkománie.

Zo správy z roku 2017: Za posledných 15 rokov sa spotreba antidepresív (t.j. legálnych drog) na Slovensku zvýšila takmer trojnásobne. Na tisícku obyvateľov pripadalo v roku 2015 štyridsať dávok antidepresív denne. Pre zaujímavosť: v Maďarsku 28, v Česku 52, v Rakúsku 60, alebo vo Švédsku 93 denných dávok. Nárast spotreby vidieť v každej sledovanej krajine OECD. A priemer je 65 denných dávok.
K tomu treba pripočítať ešte nelegálne drogy. Napríklad podľa Sky News, len v Londýne sa za rok spotrebuje 8 ton ilegálnych drog v hodnote (na ulici) 1,27 miliardy US dolárov. Londýnčania konzumujú priemerne 23 kg narkotík (triedy A (?)) denne v odhadovanej hodnote 3,47 milióna US dolárov. Pre porovnanie: v Barcelóne je to 12,74 kg, v Amsterdame 4,62 kg, alebo v Berlíne 4,62 kg.

Keď to my komunisti z budúcej KS-II.BR zhrnieme, tak je stále viac bežných občanov, ktorí aby prežili ďalší deň v kapitalistickej civilizácii musia sa ráno nadrogovať. Napríklad ja som si musel dať 1 tabletku antidepresiv, ihneď, ako som zahliadol v televízií Havla, Kňažka, Mikloška, Langoša, Šebeja, Lasicu, Labudu… , a keď prehovorili tak 2 tabletky, lebo ináč by som mal pokazený celý deň. Aj teraz mám pripravené tabletky antidepresív na stolíku pre prípad, že by som v televízii zahliadol niektorých opozičných poslancov, politikov a ďalších budovateľov Slovenského Kalifátu alebo Slovenského Opiátu.

Pretože podľa štatistík počet legálnych narkomanov stále stúpa, a nutne bude stúpať aj počet imigrantov z moslimských krajín, podľa nás, komunistov z budúcej KS-II.BR, Slovensko má v blízkej budúcnosti šancu premenovať sa na Slovenský Demokratický Opiátový Kalifát.

Záverom, my komunisti už máme pripravenú alternatívu aj pre budúcnosť, keď antidepresíva prestanú zaberať. Ale vieme, že inú alternatívu má pripravenú aj Segregovaný Vyvolený Hamburger.

Skoro som zabudol priložiť tri civilizačné axiómy:

1. Axióma: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.
2. Axióma: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.
3. Axióma: Dôkazov prvých dvoch axiómou je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať geneticky morálne a mentálne poškodení mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.
191020

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.