Založ si blog

Komunistický zázrak vo vede a technike vs BoPKoTi

Novelizovaný Trestný zákon SR (§422d) s účinnosťou od 1.9.2011 hovorí, že popieranie, spochybňovanie, schvaľovanie alebo snaha o ospravedlňovanie zločinov režimov založených na komunistickej či fašistickej ideológii sa bude trestať uväznením na šesť mesiacov až tri roky.

Preto ja Karol Ondriaš týmto prehlasujem, že všetko, čo je napísané a zobrazené v tomto článku je klamstvo. Článok nie je faktografický, ale je to vymyslený historický príbeh s mentálnou zápletkou demokratického antikomunizmu. Záverom, pre istotu, aby to bolo úplne jasné, ešte raz odvolávam úplne všetko, čo je ďalej napísané, a ešte aj všetko, čo by z toho mohlo vyplývať.

Článok je editovaný z knižky: Komunistický zázrak vs BoPKoTi

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=26&catid=47

„Zločin“ komunistov pri rozvoji vedy a výskumu na Slovensku je veľmi významný, ako vidieť z Obrázku 01Obrázku 02. Na Obrázku 01 je ukázaný komunistický zázrak nárastu pracovníkov vedy a výskumu na Slovensku od roku 1948 (počet prac. bol 3 218) až do roku 1988 (počet prac. 64 944, nárast na 2018%). Nárast pracovníkov bol v súlade s komunistickým zázrakom rozvoja poľnohospodárstva, priemyslu, stavebníctva, vedy a techniky. Po roku 1989 sa v bývalom socialistickom bloku dostali k moci bojovníci proti komunistickej totalite (BoPKoTi) a došlo k zničeniu Východoeurópskej civilizácie a jej následnej kolonizácii. Na Slovensku počet pracovníkov vedy a výskumu prudko klesol po roku 1989, a v roku 2012 dosiahol len 28 880 pracovníkov (44% roku 1988).

 

Obr X01 Pracov Veda Vyskum pocet 2012 141101 150DPI

Obrázok 01

 

Obr X02 Veda Vyskum Percent HDP 2012 141101 150DPI

Obrázok 02

 

Zničenie vedy a vedeckého rozvoja kolonizovanej krajiny patrí medzi základné články kolonizačných protokolov. Naši kolonizátori, BoPKoTi a slovenská šľachta majú pravdu. Načo je Slovákom vedecké vzdelanie, veda, rozvoj výskumu, veď v rámci kolonizácie Slovenska robia a budú aj tak robiť drotárov v zahraničných podnikoch na Slovensku alebo v zahraničí. Načo bude našim dievčatám – slúžkam, opatrovateľkám a doprovodkyňám všetkého druhu v ďalekom svete vedecké vzdelanie, veda a rozvoj výskumu? Silno predpokladám, že vedecké vzdelanie, veda, rozvoj výskumu by bránilo v masovej aktívnej účasti na výročných novembrových oslavách antikomunistického orgazmu.

Výdavky na vedu a výskum počas komunistického zázraku boli okolo 3-4% HDP, a v percentách HDP boli porovnateľné s výdavkami vyspelých kapitalistických krajín (Obrázku 02). Po roku 1989, v rámci kolonizácia Slovenska a všeobecného úpadku, výdavky začali klesať a v roku 2007 dosiahli len 0,46% HDP. Takéto výdavky na vedu a rozvoj dávajú napríklad Brazília alebo Čile. Posledné tri roky výdavky na vedu a výskum trošku vzrástli, bolo to hlavne vďaka dotácií z EU. Predpokladám, že v EÚ sa začali báť, že zničenie vedy a techniky prekročilo optimálnu hodnotu čo by mohlo negatívne znížiť kvalitu slovenského Motroka. Preto potrebovali do nás trošku zainvestovať.

Treba povedať, že pred nástupom komunistov k moci roku 1948, veda a technika na Slovensku prakticky skoro neexistovala. Stačilo 40 rokov socializmu a zo zaostalej poľnohospodárskej krajiny komunisti urobili priemyselne, vedecky a technicky vyspelý fungujúci štát. Významné zničenie vedy a techniky na Slovensku po roku 1989 je produktom úpadku až degenerácie spoločnosti, ktorá nastala ihneď po odstránení komunistov od moci, keď na Slovensku po roku 1989 BoPKoTi začali nekompromisne vládnuť a všetko komunistické ničiť. Myslím si, že to bol výsledok vysokého mentálneho-degeneračného štandardu BoPKoTov.

Významné zničenie slovenskej vedy a techniky na Slovensku BoPKoTmi je naša tragédia. Ale nie najstrašnejšia. Najstrašnejšie na tom je, že za 25 rokov nepretržitého okydávania socializmu (napríklad TV-seriál: „Zbohom súdruhovia“ – čo pokladám za jeden z mnohých pomníkov morálnej a mentálnej degenerácie kapitalistickej civilizácie), vládnuci BoPKoTi s médiami  vychovali novú generáciu BoPKoTov, ktorý komunistický zázrak rozvoja vedy a techniky (socializmus a komunistov) musia nenávidieť a okydávať, kde len môžu. Učebnicové príklady vidieť aj v diskusiách na blogoch.

Osobne, vedecky obdivujem médiá, ktoré dokážu vychovať súčasného BoPKoTa, ktorý, pozerajúc na obrázok 01 alebo 02, dôjde k presvedčeniu, že komunisti boli neschopní, socializmus krachoval a všetko sa zlepšilo, keď nás od zločinného komunizmu oslobodili BoPKoTi. Je to krásny učebnicový príklad, keď vytunelovaný mozog prevláda nad faktami.

Ako učebnicový príklad čerešničky na torte našej degenerácie pokladám novelu Trestného zákon SR (§422d) s účinnosťou od 1.9.2011 z ktorého vyplýva, že komunistická a fašistická ideológia a prax sú rovnaké a rovnako zločinné. Z novely zákona ďalej vyplýva, že ak niekto povie pravdu o komunistickom zázraku vo vede a technike potrestá sa uväznením na šesť mesiacov až tri roky. Z novely zákona ďalej vyplýva, že namiesto toho, aby sme boli na tento komunistický zázrak hrdý, musíme to považovať za zločin komunizmu.

No povedzte, nie sme my hrdí degeneranti patriaci medzi menejcennú rasu? Alebo, že by to boli len BoPKoTi?

Čo hovoria na vývoj slovenskej vedy a techniky médiá? Nič. Všetky verejnoprávne a súkromné médiá v rámci profesionálnej informačnej totality slobody slova a demokracie majú zakázané prezentovať čokoľvek, čo by socializmus a komunistov ukázalo v pozitívnom svetle a BoPKotov, ako bandu ničiteľov. Je to súčasť nášho úpadku a až degenerácie. Predsa ich cieľom v tejto oblasti je vychovávať slovenských BoPKoTov, a ako mám možnosť poznať, aj ich vychovali. Paradoxom je, že namiesto toho, aby sme sa komunistickým rozvojom vzdelania, vedy a techniky chválili, tak ho zatracujeme a BoPKoti to pravidelne okydávajú. Takto BoPKoTi robia všetko možné, aby nás ostatní v zahraničí pokladali za hlúpy, neschopný a „menejcenný“ národ alebo občanov.

Kvízová atázka pre BoPKoTov:

Dokázali BoPKoTi profesionálnejšie a razantnejšie zničiť úroveň našej vedy a techniky v porovnaní, keď nás v minulosti oslobodil:

Attila?

Kagan Bajan?

Batuchán?

Čierny mor?

Sulejman II.?

Bethlen?

Napoleon?

Hitler?

Stalin?

 

Odpoveď je jasná, ja ju neprezradím.

 

Kvízová atázka pre počítač:

 

Pretože ma zaujímalo, prečo došlo k viac ako 50% zničeniu vedy a techniky na Slovensku, dal som túto otázku počítaču, ktorý bol vybavený hypotetickým programom vyhodnocovania katastrof na našej planéte posledných 2000 rokov. Počítač chvíľu skúmal Obrázky 01-12 a potom uviedol odpoveď:

1.) V roku 1989 vypukla 3. Svetová vojna a Slovensko stratilo 2 milióna obyvateľov.

Keď som zavrhol túto odpoveď, počítač odpovedal druhou alternatívou.

2.) V roku 1989 vypukla na Slovensku pandémia moru a zomrelo tam 2 milióny obyvateľov.

Keď som zavrhol aj túto odpoveď, počítač odpovedal treťou alternatívou.

3.) V roku 1989 Slovensko z vonku napadla veľká banda barbarov-lúpežníkov, ktorí, v rámci konkurencie, zničili viac ako 50% vedy a techniky.

Keď som čiastočne prijal túto odpoveď, počítač odpovedal ďalšou, alternatívou:

4.) V roku 1989 sa na Slovensku dostala k moci banda barbarov-ničiteľov-BoBKoTov, ktorí, v rámci mentálneho vyžitia, systematicky zničili viac ako 50% vedy a techniky.

Keď som predbežne prijal túto alternatívu, spýtal som sa ho, aby menovite dodal zoznam barbarov-ničiteľov.

5.) Počítač mi odpovedal, aby som si prečítal noviny a pozrel televízne archívy z prvých rokov od prevratu 17.11.1989, všetci sú tam menovite, mnohí až doteraz. Tvrde jadro tvôria stále BoPKoTi.

 

Nakoniec som chcel dať otázku počítaču: Vyplýva z toho, že sme hrdí degeneranti patriaci medzi menejcennú rasu?

Otázku som nepoložil, lebo som sa bál odpovede.

 

RNDR. Karol Ondriaš, DrSc.

Člen ÚV KSS

141116

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.